Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 13, 2012 14:38 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Śliczne banerki!! Wielkie dzięki Dziewczyny...

Teraz tylko problem, który wybrać :wink:

Mnie też ich pysiaki przypominają moje kociste..

1000 lat temu w Domu Małego Dziecka na ul. Nowogrodzkiej w Warszawie byłam z moją grupą ze studiów. "Zwiedzaliśmy" Dom. Wrażenia pamiętam do dziś, w gardle ściska niezmiennie, od lat tak samo.. Niby dzieci zadbane, ubrane jak zagraniczne lalki (rok 85!), ale.. smutne.. I pamiętam swoje wzruszenie, kiedy trzymałam łapkę maleńkiej, smutnej, dwuletniej dziewczynki (ubranej w przepiękną, aksamitną, granatową, zagraniczną sukienusię) i łzy stanęły mi w oczach, bo łapinka była taka sama bezbronna i cudna jak mojego ośmiomiesięcznego synka, tylko, że jej nikt nie kochał..

To samo z tymi Pysiakami..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw wrz 13, 2012 19:45 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Pomyślałam, że może byłby to wątek dla innych również, tzn. takie kotki jak Dexter i Odi miałyby wspólny - tylko wtedy chyba by się zrobił bałagan, nie mam pomysłu na techniczne rozwiązanie :oops: Ale w innych schroniskach też są takie istotki, na które nikt nie zwraca uwagi :(
Dexter zdaje się ma szanse na dom? A co z Odim?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw wrz 13, 2012 20:51 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

:ok: :ok: :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw wrz 13, 2012 20:53 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

morelowa pisze:Pomyślałam, że może byłby to wątek dla innych również, tzn. takie kotki jak Dexter i Odi miałyby wspólny - tylko wtedy chyba by się zrobił bałagan, nie mam pomysłu na techniczne rozwiązanie :oops: Ale w innych schroniskach też są takie istotki, na które nikt nie zwraca uwagi :(

To jest dobry pomysł tylko słabo wykonalny technicznie :(
Raczej każde schronisko powinno mieć taki swój wątek.
Ruru ma tyle spraw związanych ze schroniskiem, nie mówiąc o własnych, że nie można jej obarczać prowadzeniem ogólnopolskiego wątku :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt wrz 14, 2012 9:02 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Mam nadzieję, że nadchodzący weekend zmieni coś w życiu choć jednego z tych cudnych kotów :ok: :ok: :ok:
Zdaje się, że ktoś w tej sprawie planuje przyjechać do schroniska? Oby, oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt wrz 14, 2012 10:51 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ok: :ok: :ok:

Kaprys2004

Post » Pt wrz 14, 2012 13:21 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

gosiaa pisze:
morelowa pisze:Pomyślałam, że może byłby to wątek dla innych również, tzn. takie kotki jak Dexter i Odi miałyby wspólny - tylko wtedy chyba by się zrobił bałagan, nie mam pomysłu na techniczne rozwiązanie :oops: Ale w innych schroniskach też są takie istotki, na które nikt nie zwraca uwagi :(

To jest dobry pomysł tylko słabo wykonalny technicznie :(
Raczej każde schronisko powinno mieć taki swój wątek.
Ruru ma tyle spraw związanych ze schroniskiem, nie mówiąc o własnych, że nie można jej obarczać prowadzeniem ogólnopolskiego wątku :(

myślę, że to będzie wątek już stały, ale naszych łódzkich popsutków,
bo innych nie ogarnę,
ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby inne obszary
też takie wątki zakładały, bo taka potrzeba na pewno jest,
niestety popsutych kotów, niejednokrotnie przez okrucieństwo człowieka
jest wiele....na szczęście coraz więcej ludzi daje im szansę na normalne życie,
a są to takie same koty jak wszystkie tylko bardziej wyjątkowe
i dlatego może przyciągają wyjątkowych ludzi...
na przykład taka Mokate- cudowna bezłapka
i jej domek z marzeń:
viewtopic.php?f=1&t=146104&p=9220757#p9220757
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt wrz 14, 2012 17:31 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Pewnie, że takie istoty sa pełnosprawne: w końcu dusza - kocia, psia, ludzka - nie siedzi w łapkach..

Kaprys2004

Post » Nie wrz 16, 2012 17:06 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

issey32 :1luvu:

Dex z wczoraj
Lubi głaskanie pod bródką :1luvu:
Chudziuteńki jest
Jego przyszły domek będzie go musiał nauczyć jedzenia kociego jedzonka, bo Dexter był chyba karmiony resztkami ze stołu :roll:
ObrazekObrazekObrazek
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie wrz 16, 2012 17:10 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

I Odiś :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie wrz 16, 2012 17:18 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Cudne te kociska...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie wrz 16, 2012 17:50 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Dexter strasznie biednie wygląda z tym noskiem :( i co z ds dla niego?
A o Odiego są jakies zapytania?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie wrz 16, 2012 19:37 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Dla Odiego :ok: :ok: I Dextera :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]