Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Albo maila, bo wtedy większa szansa że się uda z nią skontaktować. Kurczę - jakby była tam jakaś kicia proludzka, to może pani od Odiego by ją wzięła...
Kinnia pisze:zaglądam, tylko różnie ze mną bywa, raz czasu nie mam i tylko w przelocie zerknę a raz nie jestem w stanie. Ostatnie (dzisiejsze) doniesienia z linii frontu z wirusami i bakteriami. Chłopaki są dzielne, osłuchowo już czysto, oczy do "poprawy", Dyzio ma biegunkę po doksycyklinie ale liczę, że domowy jogurcik jak zwykle w końcu podziała. Mała skończyła też doksy i wygląda całkiem dobrze jak na nią, Tutu (mama szarańczy) leczy oczko lewe jeszcze. Całość dostaje betaglukan w dawce bliżej nie okreslonej bo mam trudność w podzieleniu kapsułki 200mg. Więc robię jak potrafię i mocno wierzę, że chyba nie można tego przedawkować. Myszka nie odpuszcza, w dalszym ciągu coś "kombinuje", jutro idziemy do weta z guzem na wysokości listwy mlecznej - jak pokonała wirusa i bakterię i prawie wyleczyła oczka (teraz dopiero widać jakie są duże i figlarne)to teraz guz. Co jeszcze będzie nim skończy 6 miesięcy? To taki mały szkielecik z wielkimi oczami i uszami. Też traktuję ją betaglukanem.
Mam pytanie kto to jest Cat Angel? w sensie jak znaleźć? Ile kosztują ogłoszenia?
ewar pisze:Jeśli nie ma komu napisać tekstu do ogłoszeń, chętnie to zrobię.Nie wiem, czy takie chwytające za serce, ale dość często piszę teksty.
Kinnia pisze:Jeszcze raz zapytam kto mi może i zechce odsprzedać test na białaczkę?
Kinnia pisze:ile kosztuje test na białaczkę i jak go zdobyć bez weta bo w hurtowni gadają jakies bzdury. Patrzyłam do ustawy jest błędnie zinterpretowana, w zasadzie nie błędnie tylko tendencyjnie. Myszka potrzebuje testu, to efekt wizyty u weta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 114 gości