Luuuudzieeee, cuda, cuda w tej buuudzie - str 2 - zdjęcia ma.
Nawet nie czuję, jak mi się rymuje.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sibia pisze:Dziewczyny, Migota nie może się zalogować, walczy z ciasteczkami, więc prosiła, żebym napisała, że dla Tri nie ma niestety tymczasu.
I że te, co wiedzą, będą wiedzieć.
Mam nadzieję, że zaraz się tu pojawi i napisze więcej
Migota pisze:Właśnie objawiła mi się szylkretowa siostra Maciusia. Trza ją łapać na sterylkę, żeby przedszkola nie było
Migota pisze:Wczoraj przyjrzałam się dobrze Belli. Znowu ma fatalne oczy. Co jakiś czas nawraca jej herpes. Zadzwoniłam więc dziś do dzielnicy z pytaniem o talony. I co ? I nic!. NiespodziankaSzlak mnie trafi chyba. Nie ma talonów i nie będzie. Burmistrz zabrał pieniądze na tego typu działalność. Chyba tylko u nas takie rzeczy władza wyprawia
![]()
W związku z tym mam pytanie. Czy ktoś z Was ma możliwość odstąpienia talonu na Ochocie, bo tam akurat nie znam karmicielek, a mam zaufanie do lecznicy. Ewentualnie z innej dzielnicy? Tarchomin?
Ja mogę tylko doradzić, żeby napisała do jopop i Aleby, one mają głowy i wiedzą masę rzeczy
.Mia. pisze:migota, zadałam twoje pytanie o talon na wątku tri i szalony kot podpowiedział:Ja mogę tylko doradzić, żeby napisała do jopop i Aleby, one mają głowy i wiedzą masę rzeczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 69 gości