Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shanti_pryia pisze:Witam jestem wolontariuszką u Justy&zwierzaki,wyprowadzam psy,miziam kociaki,a wczoraj byłam przy adopcji jednej ze świnek,Fabi
Justa&Zwierzaki pisze:Dziś byłam karmić bezdomniaczki bez psów , i znów widziałam kolejnego kota , czy to kolejny porzuconyA że dziś zimno to dałam im gotowaną wątrobę z makaronem i w jednym z miejsc gdzie karmie to pies od ludzi dobrze utrzymany chciał zjeść kotom i nie szło go od tego odgonić , cholera wkurza mnie jak ktoś kto ma psa ( mam teraz 3 ) ale nigdy nie puściła bym samopas , a ludziska puszczają i maja w dupie co sie z psem dzieje
Kociara82 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Dziś byłam karmić bezdomniaczki bez psów , i znów widziałam kolejnego kota , czy to kolejny porzuconyA że dziś zimno to dałam im gotowaną wątrobę z makaronem i w jednym z miejsc gdzie karmie to pies od ludzi dobrze utrzymany chciał zjeść kotom i nie szło go od tego odgonić , cholera wkurza mnie jak ktoś kto ma psa ( mam teraz 3 ) ale nigdy nie puściła bym samopas , a ludziska puszczają i maja w dupie co sie z psem dzieje
a najgorsze jest to, ze nie zrobisz z tym nic, bo przeciez nie ma zadnych przepisow zabraniajacych puszczania psow samopas
Kociara82 pisze:oooooooo, serio?? nie wiedzialam...
ale to i tak jak widac nic nie daje, bo takich psow samopas puszczonych jest mnostwo, przepis widnieje tylko na papierze, bo wlasciciele tych psow sa bezkarni. Nikt chyba nie pilnuje, by te przepisy byly przestrzegane na to wychodzi
Kociara82 pisze:oooooooo, serio?? nie wiedzialam...
ale to i tak jak widac nic nie daje, bo takich psow samopas puszczonych jest mnostwo, przepis widnieje tylko na papierze, bo wlasciciele tych psow sa bezkarni. Nikt chyba nie pilnuje, by te przepisy byly przestrzegane na to wychodzi
shanti_pryia pisze:Całkowicie cię popieram Caragh ''agresywna rasa'' to w większości nic innego jak próby ukrycia,niewłaściwego traktowania zwierząt przez ludzi.Nie ważne jakiej rasy jest pies jeśli jest dobrze traktowany to nie będzie agresywny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 821 gości