Później zagłosuję.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zerduszko pisze:Jestem, ale jeszcze nie całkiem żywaRozglądam się pooowoli
Koty się upasły
Kupy brzydkie
Ciekawe jak maluchy na wywczasie dziś.
Później zagłosuję.
Agucha pisze:Ach, już nie marudź, nie marudź. najważniejsze, że żyją!![]()
zerduszko pisze:Agucha pisze:Ach, już nie marudź, nie marudź. najważniejsze, że żyją!![]()
No... nie wiem![]()
![]()
A do kiedy ten konkurs?
Malutka kociczka, która jest u mnie została zaszczepiona. Jutro pouzupełniam rozliczeniaNiestety mamusia i córeczka dalej mają niefajne koopale, mamusia dodatkowo napęczniała. Przydało by się ja przebadać
![]()
Koty wolnozyjące muszę niestety poczekac az kto inny je powyłapuje, bo ja nie mogę dźwigać
Liwia_ pisze:Piszę się jeszcze na zamówienie pakietu ogłoszeń, tylko proszę o jakieś na wzórKilka fotek robionych u mnie wysłałam, może się przydadzą...
Tak w ogóle to muszę maluchy zareklamować - są słodkie, absolutnie bezproblemowe. Baaardzo grzeczne, cichutkie, nieśmiałe... Super na dokocenie - bardzo się garną do innych kotów. Fuczenie na ludzi powoli przechodzi, a obydwa odkryły już, że głaskanie może być fajne... Co tam dużo pisać - tęsknię
Będę pamiętaćzerduszko pisze:Gdybyś bardzo tęskniła, chętnie podrzucimyI pisze się na kurs rozmruczania maluszków. Nie mam ręki do kociaków
Liwia_ pisze:Będę pamiętaćzerduszko pisze:Gdybyś bardzo tęskniła, chętnie podrzucimyI pisze się na kurs rozmruczania maluszków. Nie mam ręki do kociaków
![]()
A z mruczeniem - mam nadzieję - powinno już pójść z górki, jak chłopczyk jest zaspany/zmęczony, to włącza traktorek i potrafi się wyluzowaćDziewuszka to w ogóle pieszczocha, wystawia brzuszek, a przede wszystkim - bardzo jest troskliwa i opiekuńcza, ręce miałam bardzo dokładnie umyte kocim języczkiem
zerduszko pisze:Kocurek jest leń, śpi i śpiDziś była sesja foto i oto jej efekty
Wieczorem bawiłyśmy się wędką, on spał. Teraz dziewuchy szaleją, on śpi
![]()
Niestety Lady ma świerzba w uchu, chyba
Zdjęcia przepięknezerduszko pisze:Dziś była sesja foto i oto jej efektyWieczorem bawiłyśmy się wędką, on spał. Teraz dziewuchy szaleją, on śpi
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 844 gości