Koty wolnożyjące ciach + tymczasy wszystkie w DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 03, 2012 16:29 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

Jestem, ale jeszcze nie całkiem żywa ;) Rozglądam się pooowoli :roll: Koty się upasły :evil: Kupy brzydkie :roll: Ciekawe jak maluchy na wywczasie dziś.

Później zagłosuję.

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Śro paź 03, 2012 20:44 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

zerduszko pisze:Jestem, ale jeszcze nie całkiem żywa ;) Rozglądam się pooowoli :roll: Koty się upasły :evil: Kupy brzydkie :roll: Ciekawe jak maluchy na wywczasie dziś.

Później zagłosuję.

Ach, już nie marudź, nie marudź. najważniejsze, że żyją! :lol:

Pomolestuj też znajomych o głosiki... bo cienko u nas :(

:1luvu:

Agucha

Od: Śro paź 13, 2010 21:49

Post » Śro paź 03, 2012 23:07 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

Agucha pisze:Ach, już nie marudź, nie marudź. najważniejsze, że żyją! :lol:

No... nie wiem :twisted: :kotek:
A do kiedy ten konkurs?

Malutka kociczka, która jest u mnie została zaszczepiona. Jutro pouzupełniam rozliczenia :kotek: Niestety mamusia i córeczka dalej mają niefajne koopale, mamusia dodatkowo napęczniała. Przydało by się ja przebadać :roll:

Koty wolnozyjące muszę niestety poczekac az kto inny je powyłapuje, bo ja nie mogę dźwigać :roll:

zerduszko

Post » Czw paź 04, 2012 11:19 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

zerduszko pisze:
Agucha pisze:Ach, już nie marudź, nie marudź. najważniejsze, że żyją! :lol:

No... nie wiem :twisted: :kotek:
A do kiedy ten konkurs?

Malutka kociczka, która jest u mnie została zaszczepiona. Jutro pouzupełniam rozliczenia :kotek: Niestety mamusia i córeczka dalej mają niefajne koopale, mamusia dodatkowo napęczniała. Przydało by się ja przebadać :roll:

Koty wolnozyjące muszę niestety poczekac az kto inny je powyłapuje, bo ja nie mogę dźwigać :roll:

Zajmij się na razie tymi co masz i SOBĄ przede wszystkim! :evil:

Konkurs trwa tylko do jutra do godz. 23:59.

Agucha

Post » Czw paź 04, 2012 21:03 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

Pozwoliłam sobie usunąć z rozliczeń wydatki za zagłodzoną kotkę. Zrobiłam na nią bazar na dogo i tam będę ją rozliczać.

Rachunek za szczepienie jednego z kociąt, kotki Lady która jest teraz u mnie.
http://s805.photobucket.com/albums/yy33 ... nki010.jpg

Dzwoniła dziś w jej sprawie Pani, ma przyjechać jutro - zobaczymy. Bardzo są zżyte z Adi :(

zerduszko

Post » Pt paź 05, 2012 22:27 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

Dziś do mnie wróciło rodzeństwo, którym cudownie opiekowała się Liwia_ :1luvu: Maluszki już rozrabiają i są wielkie. Maluszki dostały od swojej opiekunki na szczepienie - bardzo serdecznie dziękuję :ok:

Niestety kotki Lady nikt nie wziął, choć były niby dwie super zdecydowane osoby :roll:

Mamusi Adi odbiło do reszty od nadmiaru szczęścia=dzieci i chodzi mleczarnia w kubraku :evil:

zerduszko

Post » Pt paź 05, 2012 23:30 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

Piszę się jeszcze na zamówienie pakietu ogłoszeń, tylko proszę o jakieś na wzór :) Kilka fotek robionych u mnie wysłałam, może się przydadzą...
Tak w ogóle to muszę maluchy zareklamować - są słodkie, absolutnie bezproblemowe. Baaardzo grzeczne, cichutkie, nieśmiałe... Super na dokocenie - bardzo się garną do innych kotów. Fuczenie na ludzi powoli przechodzi, a obydwa odkryły już, że głaskanie może być fajne... Co tam dużo pisać - tęsknię :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pt paź 05, 2012 23:40 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

Liwia_ pisze:Piszę się jeszcze na zamówienie pakietu ogłoszeń, tylko proszę o jakieś na wzór :) Kilka fotek robionych u mnie wysłałam, może się przydadzą...
Tak w ogóle to muszę maluchy zareklamować - są słodkie, absolutnie bezproblemowe. Baaardzo grzeczne, cichutkie, nieśmiałe... Super na dokocenie - bardzo się garną do innych kotów. Fuczenie na ludzi powoli przechodzi, a obydwa odkryły już, że głaskanie może być fajne... Co tam dużo pisać - tęsknię :twisted:

Jutro podeślę tekst :1luvu:
Gdybyś bardzo tęskniła, chętnie podrzucimy 8) I pisze się na kurs rozmruczania maluszków. Nie mam ręki do kociaków :(

zerduszko

Post » Sob paź 06, 2012 0:21 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

zerduszko pisze:Gdybyś bardzo tęskniła, chętnie podrzucimy 8) I pisze się na kurs rozmruczania maluszków. Nie mam ręki do kociaków :(
Będę pamiętać :wink:
A z mruczeniem - mam nadzieję - powinno już pójść z górki, jak chłopczyk jest zaspany/zmęczony, to włącza traktorek i potrafi się wyluzować :ok: Dziewuszka to w ogóle pieszczocha, wystawia brzuszek, a przede wszystkim - bardzo jest troskliwa i opiekuńcza, ręce miałam bardzo dokładnie umyte kocim języczkiem :1luvu:

Liwia_

Post » Sob paź 06, 2012 9:18 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

Liwia_ pisze:
zerduszko pisze:Gdybyś bardzo tęskniła, chętnie podrzucimy 8) I pisze się na kurs rozmruczania maluszków. Nie mam ręki do kociaków :(
Będę pamiętać :wink:
A z mruczeniem - mam nadzieję - powinno już pójść z górki, jak chłopczyk jest zaspany/zmęczony, to włącza traktorek i potrafi się wyluzować :ok: Dziewuszka to w ogóle pieszczocha, wystawia brzuszek, a przede wszystkim - bardzo jest troskliwa i opiekuńcza, ręce miałam bardzo dokładnie umyte kocim języczkiem :1luvu:

:kotek: :1luvu:
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Sob paź 06, 2012 23:41 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

Kocurek jest leń, śpi i śpi :| Dziś była sesja foto i oto jej efekty :lol: Wieczorem bawiłyśmy się wędką, on spał. Teraz dziewuchy szaleją, on śpi :|

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Więcej zdjęć http://s805.photobucket.com/albums/yy33 ... Ostojaki2/

Niestety Lady ma świerzba w uchu, chyba :?

zerduszko

Post » Nie paź 07, 2012 18:39 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

zerduszko pisze:Kocurek jest leń, śpi i śpi :| Dziś była sesja foto i oto jej efekty :lol: Wieczorem bawiłyśmy się wędką, on spał. Teraz dziewuchy szaleją, on śpi :|

Niestety Lady ma świerzba w uchu, chyba :?

Kurcze, a nic mu nie dolega?
Dziwne, że dziewczyny go nie potrafią rozruszać :P

Co do świerzba - jak to się leczy i czy da się całkowicie? Nie jest zaraźliwe?

Agucha

Post » Nie paź 07, 2012 19:05 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

On jest taki mamlas od początku. Leniuch ;) Trochę się bawi, ale co za dużo, to nie zdrowo.

Ze świerzbem osobiście nie mam doświadczeń, ale podobno ciężko nie jest i nie jest mocno zaraźliwy. W odniesieniu oczywiście do innych świerzbów, choćby ludzkiego.

zerduszko

Post » Nie paź 07, 2012 20:05 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

Świerzbowiec uszny to zupełnie co innego niż drążący. Rzeczywiście łatwiej się go leczy i trudniej zaraża inne zwierzaki (ale i psy i koty między sobą mogą się dzielić).

Polecam Stronghold - krople na kark. Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, po jednokrotnym podaniu działa 4 tygodnie. W międzyczasie nie trzeba niczego kropić do uszu, tylko co kilka dni tzn 4-7 dni przeczyścić dokładnie uszy z woskowiny, martwych świerzbowców, ich odchodów i jaj (żeby z jaj nie wylęgły się nowe).
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Nie paź 07, 2012 22:22 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Zamurowują okienka :(

zerduszko pisze:Dziś była sesja foto i oto jej efekty :lol: Wieczorem bawiłyśmy się wędką, on spał. Teraz dziewuchy szaleją, on śpi :|

Zdjęcia przepiękne :1luvu: Myślę, że telefony powinny się wreszcie rozdzwonić :ok:

Liwia_

[poprzednia][następna]