A ja nawet nie wiedziałam,że w Olsztynie jest drugie tesco-tak rzadko tam jeżdżę,bo ani czasu,ani auta nie mam Zaglądam cały czas i co pojawi sie nowy post zaglądam z nadzieją, że coś drgnęło!!! Cały czas zaciśnięte za Wenus! Dziewczyny jesteście wielkie-szacun ogromny!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Wiele osób zagląda-mało kto pisze Szkoda wielka, że choć jest parę osób z OLSZTYNA na forum, nic nie piszą na watku-a juz zwłaszcza Daria-bywa na form , a tu echo DT była w końcu, i choć z oddali, to w końcu chyba ma koleżanki, które mogłaby poprosić o pomoc, tym bardziej, że dostęp do netu ma-co widać .
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Wiecie, koleżanki bywają, jak jest wszystko dobrze, a jak trzeba pomóc, różnie bywa. Wenus sama nie przeczyta ogłoszenia, że jest poszukiwana. Trzeba szukać czynnie, czyli chodzić i łapać.
Niestety ja nie mam prawie w ogóle znajomych w Olsztynie, bo tylko tam studiuję, a ludzie powyjeżdżali, normalnie tam nie mieszkam i nie mam kogoś kto mógłby pomóc szukać kota.
Masz kontakt z domem Wenus? Porozmawiaj, poproś, błagaj, (błagam, szukaj kotki)przecież ta osoba jest człowiekiem - współczującym, rozumiejącym, a Wenus potrzebuje pomocy. Proś. Dla dobra kotki.