Moderator: Estraven

Mocne kciuki za szczęśliwe zakończenie

barbarados pisze:Witam wszystkich cieplutko! Jestem tu nowa , choć od paru miesięcy podczytuję po cichu...Od grudnia 2010 roku jestem personelem osobistym kocurka z ADHD . Od dłuższego czasu myślę , żeby się dokocić. Są u nas jeszcze dwa kundelki trochę wyższe od kota . Przeczytałam o Malwince i coś mi się zrobiło . Nie napisze co , bo zostałabym wywalona z forum . Myślałam o adopcjii takiej kociej bidy i chyba potrzebuję oceny osób tak zaangażowanych jak Forumowicze żeby :1. Wybić mi z głowy głupie pomysły. 2. Utwierdzić w przekonaniu , że nadaję się na opiekuna trujłapka . Trzymam kciuki za małą![]()
![]()
![]()
z Medvetu, która opiekuje się Malwinką. Ona najlepiej odpowie na Twoje pytania.

aż chce się miziać

barbarados pisze:Och ,no sobie wybijamy z moim tż , aż trzeszczyMała jast podobna do naszego kocura ,też krówkowata , niech tylko wyzdrowieje - domek będzie czekał , jakby co .
.Za jakiś czas poproszę o kontakt do Pani Doktor i jakiś nr. konta to cosik dorzucę do skarbonki na leczenie . XmonikaX wiem , ze to odpowiedzialność i wielkie wyzwanie - dla mnie chyba wieksze niż dla kici . Dlatego pytam , bo jakbym miała jej zrobić krzywdę , to stanęłabym na równi z tym czymś ( czymś , bo nie znam takiego stworzenia , które chciałabym obrazić porównaniem )co jużją skrzywdziło . No i mieszkam spooory kawałek od Was. W miescie zwanym Kutno.
barbarados pisze: No i mieszkam spooory kawałek od Was. W miescie zwanym Kutno.

Nie rozumiem jak można coś takiego zrobić...no nie rozumiem. Szkoda braciszka
za twoje zdrówko i
za najcudowniejszy domek

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości