Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:dzisiaj odeszła Jadzia.
nawet nie wiem co napisać, bo żadne słowa nie są w stanie oddać tego co czuję. Bardzo współczuję Wiesiowi i Gosi, nie wiem kiedy pogrzeb, ale na razie nie będę dzwoniła. Dam Wam znać.
Jadziu będzie nam Ciebie strasznie brakowało, nikt nie zrobi takiej weryfikacji domku jak Ty, nikt nie będzie miał takiego serca ogromnego dla naszych podopiecznych jak Ty miałaś. Na pewno już otoczyły Cię te wszystkie nasze koty biegające za Tęczowym Mostem i cieszą się, że jesteś z nimi. A nam serca pękają z żalu.
Kropeczka13 pisze:
Ostatnie pożegnanie Jadzi w piątek 11.05. na będzińskim Cmentarzu Komunalnym (na przeciwko elektrowni Będzin)
o godz 15:00 w Kaplicy Cmentarnej
Lidka pisze:Pewnie nie wszyscy znali Jadzię, bo ona w sosnowieckiej Kociej Chatce działała, ale kiedyś była też z Wiesiem na spotkaniu niekochanych w Chorzowskim Parku.
Pogrzeb będzie w piatek:(
Wiadomości na watku Kociej Chatki.Filomen pisze:dzisiaj odeszła Jadzia.
nawet nie wiem co napisać, bo żadne słowa nie są w stanie oddać tego co czuję. Bardzo współczuję Wiesiowi i Gosi, nie wiem kiedy pogrzeb, ale na razie nie będę dzwoniła. Dam Wam znać.
Jadziu będzie nam Ciebie strasznie brakowało, nikt nie zrobi takiej weryfikacji domku jak Ty, nikt nie będzie miał takiego serca ogromnego dla naszych podopiecznych jak Ty miałaś. Na pewno już otoczyły Cię te wszystkie nasze koty biegające za Tęczowym Mostem i cieszą się, że jesteś z nimi. A nam serca pękają z żalu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 717 gości