mar_tika pisze:herzpl pisze:dzieki martus a wiec zadymek znika z kociarni znalezli mu czlowieka ci co go oddali bo im zal bylo
A dom pewny?Własnie Ewa dzwoniła czy ma go jutro wydać
tak wezmie go babcia tej dziewczyny
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:herzpl pisze:dzieki martus a wiec zadymek znika z kociarni znalezli mu czlowieka ci co go oddali bo im zal bylo
A dom pewny?Własnie Ewa dzwoniła czy ma go jutro wydać
evik75 pisze:Brygada 13-stki melduje się po dyżurze:)
Kiedy przyszłysmy wydawało nam się, że ktos był na kociarni przed nami, bo był porzadek (poza rzadką kupą na podłodze, którą zaraz zmyłam, żeby dac dziewczynom dobry przykład
Gosia rzeczywiscie była jakaś nieswoja. Myślałyśmy,że może ubranko ma za ciasno załozone, ale zaraz potem zaczęła się wyginać jak kotka w ruji. Obejrzałysmy jej ranę - jest OK, tak samo Grządka i Jenny. Jenny jest urocza, czy jest ktoś chętny do jej adopcji?
Aszka jest bardzo humorzasta. Za to, że wygłaskałam ją za wszystkie czasy, pacnęła mnie łapką, fuknęła i próbowała ugryźć, diablica.
Amelka, tuż przed sprzątaniem kuwet zaszczyciła nas rzadką i "superpachnącą" kupką.
Pan zabrał kotka dymnego, w kontenerku z kociarni (twierdził, że to jego).Kotek bardzo ładny, prawdziwy przystojniak.
Czy czarny kotek w wolierze to Bercik? Też ma się dobrze. Amelkę zostawiłysmy poza wolierą.
Poprzatałysmy, kotki nakarmiłyśmy, podłogi umyte, koty żyją (to mała aluzja do słów Mar_tiki sprzed 2 tygodni, pamiętliwe z nas bestyjki;)
Mamy nadzieję, że dobrze wykonałyśmy swój dyżur. Pozdrawiamy wszystkich.
evik75 i brygada 13
mar_tika pisze:Axa jesteś nie do zastapieniaJutro z czystym sumieniem wysiewam rzeżuchę.
Ewa witaj na forum ,fajnie że nasza stała ekipa zameldowała się na posterunku.Ewa to "nasza"stara znajoma zaadoptowała odemnie Kinię jeszcze za czasów Hiltona.Teraz zbiera pieniązki dla zwierzaków ze schroniska i pomaga "ręcznie "wraz ze swoimi podopiecznymi w KP.BARDZO DZIĘKUJEMY![]()
Nie mam pojęcie co z tymi kupamiMoże warto na jakiś czas wrzucic kociaki na suche royalowskie?A jak to nie pomoże to badania pod kątem almbri zrobić.Co o tym sadzicie?Pytam konkretnie dyżurujących bo ja z doskoku jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 89 gości