Czy ta kotka może mieć świerzba w uszach?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 13, 2012 12:57 Re: Czy ta kotka może mieć świerzba w uszach?

Pierwszej lub kontrolnej ze szczepieniem. Taniej też może być, ale we Wroclawiu np. sama wizyta to 25-35 zl, nie licząc leków czy czyszczenia uszu czy innych procedur.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon lut 13, 2012 13:01 Re: Czy ta kotka może mieć świerzba w uszach?

Czego jak czego, ale karcenia za pomoca klapsow absolutnie nie polecam.

Z kotem mozna sie dogadac, ale trzeba do tego wymyslec atrakcyjna dla kota alternatywe ;) Co do nocnych szalenstw to mozna tylko miec nadzieje, ze wyrosnie, moje towarzystwo spi grzecznie dopoki ja nie wstane, no ale dziewczyny sa u mnie juz kolo 10 lat, a Leos jakos sie dal namowic na spanie w nocy (ma co najmniej 2 lata), jeszcze rok temu nie bylo to dla niego takie oczywiste.

Jesli chodzi o zachowania niekaceptowane to uzywam spryskiwacza do kwiatow. U mnie nieakceptowane jest wlasciwie tylko jedno - napadanie na Szara, bo ona sie boi. Probowalam go oduczyc wlazenia na szafkiw kuchni, niestety, efekt jest taki, ze Szara sie od niego nauczyla, ze sie da...
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pon lut 13, 2012 13:02 Re: Czy ta kotka może mieć świerzba w uszach?

Manea pisze:Dzięki za odpowiedzi. Czyli po prostu taka jest cena za wizyty :) Ok, muszę sie przyzwyczaić.
Kolejna wizyta juz za tydzień :)

tak naprawdę to ja już sama się gubię jaka jest cena za wizyty ;) u mojego lekarza nie ma konkretnego cennika... bo o tyle o ile na wyżej wspomnianej pierwszej wizycie poszła stówka, o tyle za następną wizytę kontrolną zapłaciłam 20zł, ale to była raczej cena tabletek które dostałam, aniżeli samej wizyty... za czyszczenie uszu + kolejną porcję tabletek też było 20zł... a za obcięcie pazurków + środek do czyszczenia uszu zainkasowali 45PLN :P
no niestety - albo nowy ciuch albo kot ;)
a już kolejna wizyta się szykuje, bo katar zamiast zanikać, męczy coraz bardziej... esz. !

Vicky_

Od: Pt lut 10, 2012 8:34

[poprzednia]