Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotx2 pisze:A gdzie foty![]()
wercia pisze:Mała śmieciarka zje doslownie wszystkoUwaga na rózne sznurówki bo tez lubi sobie polykać :)aaaaaaaaaaa i ja zapomniałam koniecznie trzeba śmietnik odizolowac bo inaczej zostanie wysypany na pół domu a ona bedzie w nim grzebac i grzebać
hihi
kotx2 pisze:A gdzie foty![]()
wercia pisze:Mała śmieciarka zje doslownie wszystkoUwaga na rózne sznurówki bo tez lubi sobie polykać
aaaaaaaaaaa i ja zapomniałam koniecznie trzeba śmietnik odizolowac bo inaczej zostanie wysypany na pół domu a ona bedzie w nim grzebac i grzebać
hihi
wercia pisze:Felin nazwij ja jak chcesz u mnie reagowała na Hanka ale może to moje widzimisieJak było karmienie to mała dostawała szału i z ogonkiem u góry pierwsza biegła miaucząc do pokoju ŻĘ JUZ CHCE JEŚĆ!!!
Serka bialego nie jadla ale lubi smietanke taka do sosów 18 % tak troszke zeby nie było sracz....
Poza tym to zawsze grzebała w tym smietniku i jak była głodna to kradła z talerza (miała żarcie 24 na h).W nocy było lepiej bo Bryza jej dawała cyca z mlekiem.I ja goniła jak jej mała uciekała i znowu za chabety i do kartonu.
ps.Teraz moja mała biała kicia mnie molestuje bo nie ma kogo molestować cycemhihi ale ja wole piwo ... mlekiem kocim gardze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], Kasiasemba i 55 gości