Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:Powodzenia w łapaniu tego chuliganaCiekawa jestem jak to się skończy
![]()
Musi się udać![]()
![]()
Gibutkowa pisze:vailet pisze:Powodzenia w łapaniu tego chuliganaCiekawa jestem jak to się skończy
![]()
Musi się udać![]()
![]()
Proszę mi tu nie siać defetyzmuBo Cię osobiście obarczę odpowiedzialnością za moje wrzody
vailet pisze:Gibutkowa pisze:vailet pisze:Powodzenia w łapaniu tego chuliganaCiekawa jestem jak to się skończy
![]()
Musi się udać![]()
![]()
Proszę mi tu nie siać defetyzmuBo Cię osobiście obarczę odpowiedzialnością za moje wrzody
To Ci wyślę tabletkiTeż bym się wkurzyła gdyby był w klatce i zwiał
vailet pisze:Napisałam wkurzyłabo nie chciałam być niekulturalnaale pomyślałam co musiałaś wtedy mówić
Taki mróz,a on jajca sobie robi.Cwaniak jeden
Gibutkowa pisze:Kotki już mają zapewniony DS. Zuzia pojedzie tam najprawdopodobniej w poniedziałek (po kontroli po sterylce) a Ziutek po kastracji.
Gibutkowa pisze:vailet pisze:Napisałam wkurzyłabo nie chciałam być niekulturalnaale pomyślałam co musiałaś wtedy mówić
Taki mróz,a on jajca sobie robi.Cwaniak jeden
A jak fajnie ryja darłjak go łapałyśmy
Gibutkowa pisze:Nie jest dzikun ale do doswojenia. Z resztą on jest teraz w fazie - dawać mi tu jakąś babęJak mu jajca zabiorą to się uspokoi. W sumie Zuzka też dziczyła trochę w klatce, a teraz śpi w łóżku na podusi i każe się pół nocy głaskać
i to po tygodniu "odsiadki" w domu. Dziś sąsiadka w nocy prawie na zawał zeszła bo do niej Zuzia w nocy przyszła, wpakowała się pod kołdrę i kazała głaskać (tuptała łapkami i ugniatała), a sąsiadka patrzy a ona kaftanika nie ma
Zanim zapaliła światło patrzy na brzuszek a tam wieeelka ciemna plama - sąsiadka już stan przedzawałowy ale jak zapaliła światło to zobaczyła - ranka ładnie wygojona a ta ciemna plama to pozostałe jeszcze odbarwienia od Rivanolu
Ja myślałam że jej mówiłam że Zuzia ma takie odbrawienia na futerku
Jako że ładnie zagojone a kaftanik upaprany to Zuzia już dziś biega bez.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 187 gości