BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 19, 2012 9:50 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Dzwon do Dorci :D

Cudne te piesie :1luvu: tak by sie je chciało wycałować, wyprzytulać :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw sty 19, 2012 11:13 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Cześć cioteczki :kotek:
ukarałam się za nasiusianie na łóżko przez którąś kreaturę ,kara miała być dla tych wstrętnych łachmytów a to ja nie spałam bo ...pilnowałam żeby nie właziły do łóżka :twisted: :lol:
ale nie wpuściłam :ok:
za to teraz baraszkują gdzie chcą ,normalnie nie lubię ich i już :1luvu:

a ja mam zagwozdkę ,pisałam wam że wet u którego byłam kierował mnie do szpitala ,no chyba że uda się ustawić mnie farmakologicznie w domu .
byłam u niej ,a ona już tam nie pracuje :? mało tego następny dał inne leki mówiąc że tamte to niekoniecznie 8O
doczytałam że niektórych nie podaje się astmatyką :roll:
Pani w aptece zauważyła że ten lekarz ciągle przepisuje to samo. :roll:
co się kurna chata dzieje :?
wydałam prawie stówę na leki których nie powinnam brać ,czy można to jakoś ugryźć :?: pewnie nie :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sty 19, 2012 11:26 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Z ludzkim wetem tak jak z tym psim czy kocim, trzeba znaleźć odpowiedniego, bo większość z nich nie ma pojęcia o leczeniu :evil: :twisted:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw sty 19, 2012 11:27 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

gosiaa pisze:Z ludzkim wetem tak jak z tym psim czy kocim, trzeba znaleźć odpowiedniego, bo większość z nich nie ma pojęcia o leczeniu :evil: :twisted:

Dokładnie :?
A przede wszystkim sama musisz wiedzieć, jak się leczyć :x

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw sty 19, 2012 11:33 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

to jest moja przychodnia ,gdzie szukać? po co ? wszędziej pewnie to samo. :cry:
tu jest zasada jak sobie od 6 rano wystoisz numerek to cię przyjmie jakiś dr :wink: a jak nie to zapisy w styczniu na koniec lutego :strach:

co się dzieje z nami kochani ? dlaczego nie potrafimy być tacy jak kiedyś :cry: mam na myśli głosowanie w krakvecie :cry:
jest mi zwyczajnie przykro i wstyd :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 19, 2012 11:57 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

OKI ,dziękuję :D ,dopiero zobaczyłam że są fotki :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 19, 2012 12:32 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

dorcia44 pisze:byłam u niej ,a ona już tam nie pracuje :? mało tego następny dał inne leki mówiąc że tamte to niekoniecznie 8O
doczytałam że niektórych nie podaje się astmatyką :roll:
Pani w aptece zauważyła że ten lekarz ciągle przepisuje to samo. :roll:
co się kurna chata dzieje :?
wydałam prawie stówę na leki których nie powinnam brać ,czy można to jakoś ugryźć :?: pewnie nie :cry:

Dostają potem od koncernów farmaceutycznych gratisy, wycieczki, sprzęt AGD.

Pulmunolog mojego syna sprawdza ceny, czy lek dobry, super lekarz. Leczy młodego ok. 10 lat. Neurologa też mamy super (to nasz 8 chyba). Trzeba mieć farta, żeby trafić na dobrego lekarza.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Czw sty 19, 2012 12:52 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

no tak ,trzeba mieć farta :?
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 19, 2012 21:30 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Niestety do pediatry takiego farta nie mieliśmy :evil: i gdyby nie moja czujność młody nie miałby oka, a właściwie leżałby 2 metry pod ziemią.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Czw sty 19, 2012 23:23 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

dobrej nocki :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 20, 2012 11:06 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Witam piątkowo :kotek:

dziś wielkie wydarzenie Luśka bawiła się ze mną ,jak kociak ..ona nigdy się wcześniej ze mną nie bawiła ,to bardzo ,dziwny kot.
Wydaje mi się że Lusia jest troszkę hmm cofnięta :roll:
jest maleńka ,drobniutka ,główkę ma tycią i jej zachowanie też jest takie nietypowe .
Oczywiście ciągle doi Dżagę :?

Niestety nikt nadal o Lusię nie pyta :cry:

karma którą kupiłam kotom wcale im nie smakuje ,mam nadzieje że dzięki temu Kropcia schudnie :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 20, 2012 13:40 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Mruniak za to bawi się nieustająco i .... wszystkim. :D
Jak Ci ostatnio wspominałam mamy teraz zabawę w obierki. Ja obieram nad koszem a mała stojąc słupka stara się PRAWA łapką je wybić nim na dno spadną. Ostatnio syn mnie pytał co jak w tej kuchni z tymi obierkami robię, że walają się po podłodze zamiast być w koszu :ryk:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt sty 20, 2012 14:16 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

:ryk:
ŻYWE OBIERASY :mrgreen:

najśmieszniej wygląda Kropcia wieloryb kiedy jak tajfun posuwa po mieszkaniu ,tylko brzuch jej lata :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 20, 2012 14:35 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

jem pyszne pierożki ze srem :wink:
oczywiście produkcji mojej koleżanki ,palce lizać.

i jak szybko nie znajdę rannej pracy to zgnuśnieje totalnie ,nie mówiąc o innych bardziej przyziemnych sprawach :?
już odpoczęła, już muszę ruszyć dupsko bo potem całkiem o chlapnę :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 20, 2012 14:44 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

dorcia44 pisze:jem pyszne pierożki ze srem :wink:
oczywiście produkcji mojej koleżanki ,palce lizać.

i jak szybko nie znajdę rannej pracy to zgnuśnieje totalnie ,nie mówiąc o innych bardziej przyziemnych sprawach :?
już odpoczęła, już muszę ruszyć dupsko bo potem całkiem o chlapnę :cry:

Pierożki z serem tez bym zjadła, ale mi się mąka skończyła i nawet zrobić nie mogę. Szczerze mówiąc wcale nie jestem taka pewna, że gdyby ją miała to bym je zrobiła, pewnie leń by mnie ogarnął :oops:

Co do pracy to całkiem Cię rozumiem, od września pracuję na 1/2 etatu. Mam wolne środy i piątki, a w czwartki pracuję tylko 5 godzin. Teraz może coś wyjdzie i będę miała drugie 1/2 etatu i z jednej strony się cieszę, ale z drugiej tak fajnie siedzi się z koteckami w domku :wink:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

[poprzednia][następna]