Moderator: Estraven

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" joanna3113 pisze:Właśnie nie wiem, trochę dziwnie mi się przyglądała
smarti pisze:
że w sensie?
i Smartek też nic nie je bo już z miesiąc tylko śpi bez przerwy

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Marzenia11 pisze:joanna3113 pisze:Właśnie nie wiem, trochę dziwnie mi się przyglądała
![]()
![]()
![]()
wiesz, kiedyś opowiadałam mojej mamie, że gadam z kotami, a ona mnie zniżonym głosem i z czujnym spojrzeniem zapytała: i co, odpowiadają ci? odpowiedziałam, ze nie, a ściślej: odpowiadają po swojemu, ale ja nie rozumiem - odetchnęła z ulgą![]()
) dlatego jeśli chcę mieć więcej tymczasów na np. animondzie a mniej na royalu to zawsze wybiorę to pierwsze.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:a Marzeniu Ciebie strasznie drogo koty kosztują bo Ty mówisz o rezydentach i o jednym tylko tymczasie i Ty im kupujesz same frykasy.
a ja mówię tylko o tymczasach.
no bo moi rezydenci rzeczywiscie wychodzą dużo drozej niż tymczasy ale tego nikt nie liczy więc nie wiem ile kosztują,ale oni jedzą głównie zmieszanego suchego ze wszystkich rodzajów Royala a mokre to w ogóle rzadko,

Marzenia11 pisze:Dzień doberek! Jak Sonia po sterylce?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], koszka, sebans i 62 gości