felin pisze:Czrnuszek rośnieW tym wieku trudno raczej kota utuczyć. A z rośnięciem to mają jak dzieci - raz wszerz, a potem się wyciągają
To prawda, chyba w szerz mu poszło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felin pisze:Czrnuszek rośnieW tym wieku trudno raczej kota utuczyć. A z rośnięciem to mają jak dzieci - raz wszerz, a potem się wyciągają
felin pisze:Sądząc po ksztalcie lebka na zdjęciu, to raczej będzie duży chlopakNo cóż, będziesz mieć dużego kota-wariata
BOZENAZWISNIEWA pisze:Słuchajcie zapytam, czy temu "kradziejowi",co mu se beka szyneczka peklowana moge Nospe podac i ile?
Gosiara pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Słuchajcie zapytam, czy temu "kradziejowi",co mu se beka szyneczka peklowana moge Nospe podac i ile?
Ile Kradziej wazy i jaki wiek?
Zyta Felicjańska pisze:Czytałam jakiś czas temu historię o Babci z Orzechowców [*], tej co nie słyszała nie widziała i kręciła się w kółkobardzo ujęło mnie Twoje podejście do kotów i zwierząt
Gibutkowa pisze:Ja to najbardziej pamiętam akcję z Antonim jak mój szef się dowiedział o 21 że wiezie kota do Warszawy w drodze na delegacjęWyjeżdżali o 5 rano i trzeba było odebrać kićka z TDT i zawieźć do szefa, potem całą drogę kichał krwią aż szeryf sprawdzał czy żyje. Matko to była akcja - legenda
Jakim cudem to wszystko wyszło to ja się do tej pory zastanawiam.
![]()
![]()
![]()
No i Saszkę pamiętam jak go niosłam na dworzec takiego królika skaczącego w transporterze aż się ludzie patrzyli co ja tam za bestię niosę w transporterku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości