Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
myrzapl pisze:O rany, ale ten wątek biegnie! Znowu mnie nie było kilka dni i już nowa odsłona!![]()
Ja zaproszę wszystkie forumowe łakomczuszki na kolejny bazarek ze smakołykami, tym razem tajskimi.Jeszcze nad nim dłubię i dorzucam rzeczy, ale już można zaglądać, no i licytować! Dziewczyny, normalnie są takie rzeczy, że oko bieleje
![]()
viewtopic.php?f=20&t=136673
michalinadzordz pisze:jestemNie poddawaj się Iza... gdybym mieszkała w Szczecinie chętnie bym Ci pomogła. Przesyłam wsparcie psychiczne :*
Afatima pisze:Izunia poleciało doe mnie parę groszy na budki
iza71koty pisze:Ale numer.Wczoraj nie mogłam znależć budki, która zaniosłam przedwczoraj dla Bakusi i Bakusia.Tak jest sporo tych choinek i dopiero po chwili ją przyuważyłam .To znaczy dobrze ukryta.O dziwo wczoraj Bakuś i Bakusia były jakieś wypoczęte
a w budce jak widać są ślady jakis harców, bo styropian lekko podrapany.
![]()
Starsze koty raczej tego nie robią.Kocurka od Rybaków spotkałam w zupełnie innych miejscu.Przy tym jaka wczoraj mielismy pogode, to szczeście ze kociaki maja już schronienie.Tutaj na 3 zdjeciach zdjecia z bardzo bliskiej odległości od góry.Ostatnie zdjecie to widok z oddali.Nic nie widać prawie.
-
-
Kurcze, znów pójdę z torbamimyrzapl pisze:Ja zaproszę wszystkie forumowe łakomczuszki na kolejny bazarek ze smakołykami, tym razem tajskimi.Jeszcze nad nim dłubię i dorzucam rzeczy, ale już można zaglądać, no i licytować! Dziewczyny, normalnie są takie rzeczy, że oko bieleje
![]()
viewtopic.php?f=20&t=136673
7ksiezyc pisze:chciałabym zostać wirtualnym opiekunem MIŁKI![]()
poproszę o dane do wpłaty
wiora pisze:Jezu, co za dzień![]()
Budki faktycznie dobrze zamaskowane, jeszcze jakby folię zamalować farbą w kolorze khaki, to nawet koty mogłyby przejść obok nie zauważając
7ksiezyc pisze:przebrnęłam przez wątki szczecinskie ..... kurcze ależ Ty masz Iza wielkie serce![]()
chciałabym zostać wirtualnym opiekunem MIŁKI![]()
poproszę o dane do wpłaty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anthonyneept, DanielKar, Majestic-12 [Bot], puszatek i 151 gości