Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alex405 pisze:Boże, robiłaś to o strasznie nieprzyzwoitej porze...Dziś pewnie padasz. Dziękujemy bardzo z Sol
Alex405 pisze:Wróciłam, a tu Sol wydrapała sobie rany na boku i plecachOd zawsze bardzo się drapała i przerzedzała włosy, ale dziś ma wydartą sierść i krwawy strupek w tym miejscu. No i dalej nie wiem, czy to z powodu pasożytów (wersja lekarza), wysokiego mocznika czy może alergia pokarmowa? A może wczorajsza kąpiel z dodatkiem środka do higieny uszu (zalecenie lekarza)?
Jestem załamana, bo nie wiem, jak jej ulżyć...
Alex405 pisze:W kąpieli był szampon (była nim kąpana już drugi raz) i taki płyn, który dostałam od wetki najpierw do czyszczenia uszu, a teraz powiedziała, żebym ją w nim wykąpała, to może zabije te pasożyty na sierści...
Jak pisałam, ona cały czas sie drapie, ale dziś wygląda na bardziej...
je royala renala na przemian z suchym sensible oraz bozitą zwykłą...
Zapytaj w wątku nerkowców, czy którykolwiek z kotów drapie/drapał sie z powodu mocznicy. Literatura nie wspomina o takich efektach. Nie spotkałem się również (lub nie pamiętam), by ktokolwiek miał problem z drapaniem się kota i jako przyczynę została bezsprzecznie określona mocznica.Alex405 pisze:.... Z powodu pasożytów lub mocznicy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 67 gości