_namida_ pisze:Tweety pisze:_namida_ pisze:Tweety pisze:Myślę, że nie zostaną też zmienione wcześniejsze ustalenia dotyczące kwestujących czyli, że nie zdarzy się tak, że ci którzy kwestują ze względu na tymczasy własne robią to tylko wtedy gdy jest kwesta z podziałem a jak jest na potrzeby AFN-u w całości to nie będą w stanie być ani na jednym dyżurze w ciągu 6 dni kwestowych.
Jeżeli coś było omawiane i nie kwestionowane to liczę na dwustronne wywiązywanie się z tych umów.
Czy to było omawiane na tym drugim spotkaniu dla wolontariuszy w Trambarze, czy na jakimś innym?
o kwestujących tu i tu i w Trambarze i z osobami odpowiadającymi za galeriowanie dla tymczasów własnych.
Osobiście nie słyszałam o tym na spotkaniu, ale się spóźniłam, więc moja wina. Mam pytanie co z innymi postanowieniami ze spotkania, będą realizowane? Jestem za spotkaniem.
troszkę zbyt ogólnikowe pytanie aby się ustosunkować konkretnie i czy na pewno do mnie, bo ustalenia były jakby dwustronne.
Myślę, że spokojnie możemy wrócić do tego tematu, i do innych nurtujących może kogoś, na spotkaniu, bo to w końcu nie są sprawy ogólnoforumowe tylko nasze.
Czyli co, ostatni piątek? W Cabinet Secret jeżeli mają wolny?