OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 18, 2011 7:01 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

Już wtorek :?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto paź 18, 2011 7:03 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

Bazyliszkowa pisze:Już wtorek :?

TZ jedzie z Żuczkiem i Kasztankiem na kontrolę.
Musi go zabrać.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto paź 18, 2011 7:08 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

i takie jest to nasze życie...eh,do doopy to wszystko...
czasem chciałabym być inna...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto paź 18, 2011 7:09 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

:( :( :( :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto paź 18, 2011 8:48 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

Wszystkie czasami chciałybyśmy być inne,jednak Wy jesteście cudownymi osobami ratujecie życie które jest bezcenne. :kotek:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto paź 18, 2011 14:34 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

Kolejna smutna historia :( :(
Z całej siły trzymam :ok: żeby się dobrze skończyła

Angell14

Od: Wto wrz 20, 2011 13:10

Post » Wto paź 18, 2011 17:29 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

Kot jest u nas.Nikt z nas nie miał sumienia go wypuścić. NIKT! Nie miziaka i domowego kota. Ucho ma zaznaczone bo wersja i plany były inne.
Leży ciągle na łóżku i podskakuje pod rękę by go głaskać.Uwielbia się czesać bo sierść wyłazi garściami.

To,ze jest u nas to nie znaczy że jest ok.My mamy na prawdę małe mieszkanie i koty oscylujące w dwu cyfrowej liczbie. Do tego dokarmiamy dzikuny.
Część naszych kotów jest na doleczeniu a najmniejszy Żuczek to jest ciągła walka o jego przetrwanie.Zaczyna nam powoli brakować wszystkiego .Głównie suchego żarcia.Zaczyna nam brakować miejsca.
Ale to nie jest skarga, bo nikt nam nie kazał go brać. Mogłam wyciepać i już. To tylko stwierdzenie faktu. Jeśli ktoś ma kawałek podłogi to proszę. Nie wiem jak się zachowuje w domu do innych kotów.Nie wiem jak kuweta.Nic nie wiem. No, skłamałam :oops: .Wiem,że potrzebuje pomocy i lubi wyro :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 18, 2011 18:00 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

ASK@, podczytuję....
Wiem, że ciężko, mam nadzieję, że się znajdzie inny dt, ale... teraz :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto paź 18, 2011 18:06 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

anita5 pisze:ASK@, podczytuję....
Wiem, że ciężko, mam nadzieję, że się znajdzie inny dt, ale... teraz :1luvu:

Wszystkim ciężko.Nie da rady tego ukryć. Widzimy często swoje podwórko, troski i kłopoty.Ale każdy ma jakiś bagaż co mu plecy przygina.
Ja jestem ostatnio wiecznie zmęczona.Wiecznie. I tracę pamięć. Choć z tym się pogodzę. Uroda mi została :wink: wiec łatwiej w lustro patrzeć :lol:

Odrobaczyliśmy go i odpchliliśmy.Świerzb w uszyskach.Zaraz i za to się weźmiemy.
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 19, 2011 9:33 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

ASK@ pisze:Kot jest u nas.Nikt z nas nie miał sumienia go wypuścić. NIKT! Nie miziaka i domowego kota. Ucho ma zaznaczone bo wersja i plany były inne.
Leży ciągle na łóżku i podskakuje pod rękę by go głaskać.Uwielbia się czesać bo sierść wyłazi garściami.

To,ze jest u nas to nie znaczy że jest ok.My mamy na prawdę małe mieszkanie i koty oscylujące w dwu cyfrowej liczbie. Do tego dokarmiamy dzikuny.
Część naszych kotów jest na doleczeniu a najmniejszy Żuczek to jest ciągła walka o jego przetrwanie.Zaczyna nam powoli brakować wszystkiego .Głównie suchego żarcia.Zaczyna nam brakować miejsca.
Ale to nie jest skarga, bo nikt nam nie kazał go brać. Mogłam wyciepać i już. To tylko stwierdzenie faktu. Jeśli ktoś ma kawałek podłogi to proszę. Nie wiem jak się zachowuje w domu do innych kotów.Nie wiem jak kuweta.Nic nie wiem. No, skłamałam :oops: .Wiem,że potrzebuje pomocy i lubi wyro :mrgreen:

Jeśli o mnie chodzi to 2-3 tymczasy mogłabym wziąć ale co z tego jak TZ się nie zgadza :evil: Tak samo jak na zabezpieczenie balkonu :evil:
To drugie przeforsuję na wiosnę.
Cieszę się że znalazł choć tymczasowo ciepły kąt.

Angell14

Od: Wto wrz 20, 2011 13:10

Post » Śro paź 19, 2011 12:55 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

Ech, życie..
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro paź 19, 2011 13:26 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

Biedactwo :(
ASK jesteś aniołem.
Ja mam 1 małego tymczasika u siebie a też TZ i syn mówią że nigdy więcej DT bo to źle wpływa na nasze koty. W dodatku się przywiązaliśmy do malucha i ciężko będzie go oddać.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro paź 19, 2011 13:36 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

Jagooda pisze:Biedactwo :(
ASK jesteś aniołem.
Ja mam 1 małego tymczasika u siebie a też TZ i syn mówią że nigdy więcej DT bo to źle wpływa na nasze koty. W dodatku się przywiązaliśmy do malucha i ciężko będzie go oddać.

Klątwa pierwszego tymczasa :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 19, 2011 13:51 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

:mrgreen: Pewnie tak. Trzeba do tego przywyknąć. Na razie to jak ten kociak patrzy mi w oczy to ja czuje się podle, jak zdrajca, że go oddaję :(
Pytałam trochę w pracy o DT, aby popytali wśród znajomych, rodziny, szczególnie teraz przed zimą, ale w większości, brak zrozumienia, tylko dziwne uśmieszki :? :?
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro paź 19, 2011 14:29 Re: OTW-Miziak bez oczka!Wtorek-czy wróci na ulice po ŚMIERĆ?!

Bo tylko dziwaki sie tym zajmują.I takim dziwakom wciska sie koty z radością i politowaniem kiwając głową. :mrgreen: Nie raz przez to przechodziłam.
A my aniolami nie jesteśmy.W takim wypadkuy całe miau prawie to pełno pióre anioły. :wink:
Zawsze mówię,że głupich nie sieją... :mrgreen:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]