Łódź!Płaczące 6 tyg,maleństwo w suterynach. W domku stałym:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2011 16:01 Re: Łódź!Płaczące 6 tyg,maleństwo w suterynach. W domku stałym:)

Anna61 pisze:
ewar pisze:Oby to już był TEN dom :ok: :ok: :ok: :ok:

Domek blisko mnie to będę miała na uwadze i na pewno nie oddadzą, już zakochani po uszy w niej, szczególnie babcia z wnusią. :wink:

Super :!: :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt wrz 23, 2011 16:56 Re: Łódź!Płaczące 6 tyg,maleństwo w suterynach. W domku stałym:)

mb pisze:
Anna61 pisze:
ewar pisze:Oby to już był TEN dom :ok: :ok: :ok: :ok:

Domek blisko mnie to będę miała na uwadze i na pewno nie oddadzą, już zakochani po uszy w niej, szczególnie babcia z wnusią. :wink:

Super :!: :D

Aniu, mam nadzieje, ze malenka wreszcie trafila na kochajac ludzi i pomimo tylu nerwow, niepewnosci i poniewierania koteczki historia wreszcie skonczy sie happy endem. :kotek:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pt wrz 23, 2011 19:41 Re: Łódź!Płaczące 6 tyg,maleństwo w suterynach. W domku stałym:)

Dobrze że znajoma zdecydowała się na to maleństwo i CoolCaty :1luvu: może zaopiekować się innym potrzebującym koteczkiem ale bardzo Jej dziękuję za chęć pomocy :1luvu:

Zdjęcia w lecznicy, a tuż przed wizytą otrzymałam wiadomość że koteczka będzie miała domek u znajomej.
Maluszka została przez ciocię Anię-zmienniczkę CC, odrobaczona i odpchlona oraz miała wyczyszczone uszy bo w nich miała kopalnię brudu-świerzb.
Domek już zwrócił mi koszty wizyty w lecznicy i ma zapisane w ksiązeczce co i jak i kiedy szczepienie powinna mieć.
Wytłumaczyłam co mogłam i zapowiedziałam że służę pomocą jakby co.

zdjęcia z lecznicy
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt wrz 23, 2011 19:52 Re: Łódź!Płaczące 6 tyg,maleństwo w suterynach. W domku stałym:)

Anna61 pisze: Obrazek

Bidusia malutka :1luvu:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie paź 02, 2011 12:24 Re: Łódź!Płaczące 6 tyg,maleństwo w suterynach. W domku stałym:)

Kochane maleństwo :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob gru 03, 2011 20:58 Re: Łódź!Płaczące 6 tyg,maleństwo w suterynach. W domku stałym:)

Oto mała koteczka dzisiaj tak wygląda :1luvu:
Obrazek

Obrazek

Zrobiłam jej więcej zdjęć ale oczywiscie kicia kręciła się i zdjecia rozmazane. :wink:

Kotka ma się dobrze, bardzo lubi dzieci i śpi z nimi. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob gru 03, 2011 21:09 Re: Łódź!Płaczące 6 tyg,maleństwo w suterynach. W domku stałym:)

:ok:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Sob gru 03, 2011 21:46 Re: Łódź!Płaczące 6 tyg,maleństwo w suterynach. W domku stałym:)

śliczna kocia morkda :1luvu:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon maja 27, 2013 16:58 Re: Łódź!Płaczące 6 tyg,maleństwo w suterynach. W domku stał

Muszę się dowiedzieć co u koteczki, ale mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia]