napisz do forumowej ryśki w sprawie kropli dokładnie opisując sytuację..nie truj kotki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdullah pisze:dżizas... czy naprawde wszystko co Carolina robi jest zle? poszla do weta dopiero teraz - zle, kota ma usuniete pazurki - zle, dostala leki - znow zle.
tyle odpowiedzi i w kazdej to samo
magdullah pisze:dżizas... czy naprawde wszystko co Carolina robi jest zle? poszla do weta dopiero teraz - zle, kota ma usuniete pazurki - zle, dostala leki - znow zle.
J.D. pisze:magdullah pisze:dżizas... czy naprawde wszystko co Carolina robi jest zle? poszla do weta dopiero teraz - zle, kota ma usuniete pazurki - zle, dostala leki - znow zle.
no to chyba coś w tym jest,nie uważasz?? jeśli szuka się rady to trzeba być przygotowanym na krytykę ... tylko raczej niech zainteresowana sama się wypowie a nie 'pseudoobrońcy" bo robisz niepotrzebne zamieszanie,którego ani kotka ani Carolina nie potrzebują...
Myszka.xww pisze:Wiem, że jest drogie. Leczenie, przy późno wykrytych chorobach, jest jeszcze droższe. To samo jest w Polsce.
Jak się machnie ręką na sikanie kota i kombinuje a to z kuwetą, a to ze żwirkiem, zamiast od razu zbadać mocz i krew, to potem rozwinięte choroby pęcherza/nerek leczy długo, drogo (czasem sie liczy w tysiące złotych) i w cierpieniu zwierzęcia. Jak sie odpowiednio długo poczeka, aż zwierze osłabnie i zacznie być widać gołym okiem, że chore, to już jest na ogół za późno. Można sobie darować leczenie i uśpić.
selene00 pisze:....Leczyłam ją przez 6 tygodni convenią (nie wiem na co miał ten antybiotyk działać, skoro bakterii nie było), ...
Carolina9933 pisze:Bella dostala ( na razie na dwa miesiace) Amitriptyline 10mg , pol tabletki raz dziennie do tego kupilam wtyczke do kontaktu z feliway. Dostala tez anrybiotyk bo miala niewielka ilosc krwi w moczu. Mam wrocic na wizyte za miesiac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, ewar, Google [Bot] i 459 gości