cz. III Kocia Przystań Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 05, 2011 21:15 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Trzymamy kciuki za Migotkę cały czas. Musi dojś do pełni sił :ok:
MIKUŚ

Post » Pon wrz 05, 2011 21:20 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Marta Ja bym bardzo chciała te ogłoszenia dla Łatki i Zuzi oraz Mimi. Komu i gdzie kasę dać i o muszę mieć :mrgreen: Pewnie jakiś króki tekst i zdjęcia :roll:
MIKUŚ

Post » Pon wrz 05, 2011 21:23 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

A na kociarniane kociaki to myślę że trzeba zainwestować.
Każde kolejne ogłoszenie to już sukces.

Więc myślę o :
- Mani
- Czarnotka
- Ryśka

Te koty powinny w pierwszej kolejności opuścić Nas.

Potem Tarkan, Tom, Matylda.

No kto ?
Kto im zasponsoruje ogłoszenia. 8)
MIKUŚ

Post » Pon wrz 05, 2011 21:57 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

CatAngel robi pakiet ogloszen za niewielka cene :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto wrz 06, 2011 5:54 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Kociara82 pisze:CatAngel robi pakiet ogloszen za niewielka cene :ok:

Wiem, wiem, ale tutaj dziewczyna oferuje nieco niższą cenę. No i idzie na psiaki ze schroniska.
W każdym bądź razie ja kupuję ogłoszenia dla Łatki i Zuzanny oraz Mimi.
Może ktoś zasponsoruje jakieś ogłoszenia?

A nad ogłoszeniami catangel się zastanawiałam. Zobaczymy.
MIKUŚ

Post » Wto wrz 06, 2011 6:18 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Axa, Elu, hidi dziękujemy za datek dla Migotki :1luvu:
MIKUŚ

Post » Wto wrz 06, 2011 6:22 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Niestety koszta diagnozy Migotki są dość spore.
Dziś jedziemy z Nią na RTG - zobaczymy co wykaże. Trzymajie kciuki :ok: Jeśli guz to lepiej, niż cokolwiek innego bo zawsze /prawie/ można go usunąć. Wiemy też że ma już początek niewydolnośi nerek :? Ale z tym może żyć, jeśli będzie mieć odpowiednią dietę.

Obecnie dług znowu jest ok. - 200 zł :oops:
Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, człeka który chciałby pomóc ...........prosimy bardzo :oops:
Wzięłam a konto ze swojej wypłaty, bo Ja już nie mam od kogo kasy pozyczyć.
MIKUŚ

Post » Wto wrz 06, 2011 7:58 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

MIKUŚ pisze:Marta Ja bym bardzo chciała te ogłoszenia dla Łatki i Zuzi oraz Mimi. Komu i gdzie kasę dać i o muszę mieć :mrgreen: Pewnie jakiś króki tekst i zdjęcia :roll:

Tu wszystko napisane :wink: I podane konto dla psów
http://www.dogomania.pl/threads/213828- ... st17547031
Ja też coś wykupie tylko fundusze muszę policzyć :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto wrz 06, 2011 8:11 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Fajne teksty dla prawie wszystkich kotów napisała Elape.Teraz kochane DT potrzebne są zdjęcie waszych podopiecznych +pakiet ogłoszeń i sukces murowany.

Miluś przelałam na konto 145 zł z Pawła aukcji .Zapłacę za żwir i końcówkę z mojej aukcji też przeleję na konto :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto wrz 06, 2011 10:47 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Wto wrz 06, 2011 14:36 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Faflok pisze:Jeszcze nie, czekam na aktywacje z orange, to podobno może potrwać do 10 dni :? Więc mają jeszcze kilka dni zanim zrobię im burdę :roll:
Ale jestem chwilę u mamy więc korzystam ile wlezie.

nie chce cie stresowac ale bylam pare razy swiatkiem w salonie jak ludzie wyzywali na neta z orange i mowili ze wiecej nie dadza sie namowic...

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto wrz 06, 2011 14:38 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

mar_tika pisze:Mini Ruda adoptowana przez Ulę :ok:
Obrazek
ale zaraza o z niej jest niesamowita .Adhad do kwadratu :mrgreen:

marta o co si4e dzieje z ta ruda zestresowana ze schronu pisalas ze ja wzielas a na kociarni jej nie ma :?:

herzpl

Post » Wto wrz 06, 2011 14:49 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

no to wrocilam na dobre mam pierwszy dyzorek za soba ale tam sie ladnie zrobilo :!: noi radio to byl genialny pomysl teraz mamy tak przytulnie.koty wyglaskane masowalam to malenstwio to tak slodko mruczala.wiecie czemu ona tak placze ,ze w klacie jest i do czlowieka sie garnie czy cos ja boli :?: sporo mamy dobytku :) ciagle mi sie wydawalo ze mamy blizniaki dopiero przed wyjscie zakumalam ze jednak sie roznia no nic to jeden z tych "blizniakow"kaszle dzika w boksie 4 nie je nie pije i nie robi do kuwety :( biedna.a macie fotke tego nie jadka moze dam ogloszenie na fejsie tam jest pelno takich ze zaginal kot a noz ktos go rozpozna tak sie martwie o niego....a ten kot caly czarny to jest nasza czarnotka ta co ja oddali?dobrze mysle?jutro umyje podloge za pozno z domu wyszlam i sie nie wyrobilam :oops: ale jutro bede wczesniej
pytanie mam moze zamiast tu robic bazarek to moze na allegro trzeba wystawic wiecej ludzi :?:
jak skoncze czytac ksiazke o kocie to ja wystawie na allegro na licytacje moze ktos kupi robia tez ludzie cegielki ze nic nie wystawiacie tylko za przelanie pieniedzy na konto wysyla sie fotke z opisem kota.co wy na to :?: oczywiscie koszt wysylki pokrywa ofiarodawca :)

herzpl

Post » Wto wrz 06, 2011 17:34 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Martuś nie podpisałam umowy.
Kto ze mną spisze? Czy wypisać blankiet i zostawić na kociarni?
A może dla kociaków spisujecie umowę o dt a po sterylce dopiero umowę adopcyjną? Nie mam pojęcia jak teraz szczegółowo działacie, ale podpiszę WSZYSTKO (!!) bo wpadłam jak śliwka w kompot, mna szczęście mój luby także :D No i koty się polubiły więc wszystko idzie w dobrym kierunku.

herzpl, zdaje sobie sprawę z beznadziejności internetu w orange ale bez zatrudnienia tylko ta sieć podpisze ze mną umowę, no i daje netbooka za 1 zł. Jak się nie ma co się lubi...
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Wto wrz 06, 2011 17:56 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Faflok pisze:Martuś nie podpisałam umowy.
Kto ze mną spisze? Czy wypisać blankiet i zostawić na kociarni?
A może dla kociaków spisujecie umowę o dt a po sterylce dopiero umowę adopcyjną? Nie mam pojęcia jak teraz szczegółowo działacie, ale podpiszę WSZYSTKO (!!) bo wpadłam jak śliwka w kompot, mna szczęście mój luby także :D No i koty się polubiły więc wszystko idzie w dobrym kierunku.

herzpl, zdaje sobie sprawę z beznadziejności internetu w orange ale bez zatrudnienia tylko ta sieć podpisze ze mną umowę, no i daje netbooka za 1 zł. Jak się nie ma co się lubi...

o jak ja szukalam zeby komputer dostac to orange chciala miesiecznie 100 przez rok :!: a teraz za zeta,sluchaj a nie mozesz z kablowki? ja mam i place 25zli nikt nie zadal dowodu ze pracuje tylko ja dostalam komputer stary bo stary ale jest :ok:

herzpl

[poprzednia][następna]