"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 25, 2011 12:02 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

U mnie tylko Puś zakopuje...ale za to długo i intensywnie.
Bo taki porzadny.
Zakopuje wszystkim: żwirkiem, gazetą, firanką, i samą kuwetą też usiłuje zakopać.
Po półgodzinnym słuchaniu, jak biedny kot próbuje sztywnym plastikiem zakopać g...no, to lecą z moich ust różne " syny " i " macie ", a potem kapeć leci w kierunku kuwety.
To Puśka nie rusza, kopie dalej, bo mu się wydaje, że jeszcze jakiś milimetr chyba widać.
Muszę wstać, ryknąć na niego, wtedy skrobnie jeszcze raz, żeby nie było, że się wystraszył, i urażony odchodzi :evil: .

I kudły !
Wszędzie kudły !
W szafce ze szklankami, na telewizorze, na słuchawce od prysznica....jakiś rudy kudeł przylepił się dzisiaj do kranu w kuchni...a inny kłak wyciągnęłam z kieszeni swetra, jak podawałam pani w recepcji kartę czipową.
Golić?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw sie 25, 2011 12:22 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Dośćmam rozmnażaczy... To nie do końca w temacie, ale jednak od tego się zaczął pomysł stworzenia tego wątku ;)
Na mojego mejla rozsyłanego do osób ogłaszających domowe mioty dostałam mniej więcej taką odpowiedź: "a co to panią obchodzi". No co mnie to, kurna, obchodzi :evil: Za każdym razem, jak mi Bronek nasra na rzadko na folię na łóżku, myślę z miłością o osobie, która wystawiła Bronka i Mietka w kartonie na klatkę schodową :evil: Kłaki fruwają, kasa ciurkiem wypływa z konta na te zasrańce, wszędzie ziemia z doniczek, podejrzany zapach w sypialni, a ta mnie pyta, co mnie to w ogóle obchodzi.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw sie 25, 2011 12:25 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

seidhee pisze:Dośćmam rozmnażaczy... To nie do końca w temacie, ale jednak od tego się zaczął pomysł stworzenia tego wątku ;)
Na mojego mejla rozsyłanego do osób ogłaszających domowe mioty dostałam mniej więcej taką odpowiedź: "a co to panią obchodzi". No co mnie to, kurna, obchodzi :evil: Za każdym razem, jak mi Bronek nasra na rzadko na folię na łóżku, myślę z miłością o osobie, która wystawiła Bronka i Mietka w kartonie na klatkę schodową :evil: Kłaki fruwają, kasa ciurkiem wypływa z konta na te zasrańce, wszędzie ziemia z doniczek, podejrzany zapach w sypialni, a ta mnie pyta, co mnie to w ogóle obchodzi.

Bo to jest tak: najpierw "co-to-panią-obchodzi??!" a potem magiczny przeskok "zróbcie-coś-z-tym- macie-obowiązek!!!" prawie na 1 wdechu :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw sie 25, 2011 12:31 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

alix76 pisze:Bo to jest tak: najpierw "co-to-panią-obchodzi??!" a potem magiczny przeskok "zróbcie-coś-z-tym- macie-obowiązek!!!" prawie na 1 wdechu :twisted:

Chyba to ryśka na blogu napisała kiedyś notkę o typie "ja też jestem miłośnikiem zwierząt, ALE...". My mamy być miłośnikami bez ALE :twisted:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw sie 25, 2011 12:44 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

vip0 pisze:U mnie tylko Puś zakopuje...ale za to długo i intensywnie.
Bo taki porzadny.
Zakopuje wszystkim: żwirkiem, gazetą, firanką, i samą kuwetą też usiłuje zakopać.
Po półgodzinnym słuchaniu, jak biedny kot próbuje sztywnym plastikiem zakopać g...no, to lecą z moich ust różne " syny " i " macie " (...)
To Puśka nie rusza, kopie dalej, bo mu się wydaje, że jeszcze jakiś milimetr chyba widać.

U mnie taki porządny jest Apacz. I tylko zastanawiam się, czy kiedyś w złości jego całego sama nie zakopię w tym żwirku :evil:
vip0 pisze:I kudły !
Wszędzie kudły !
W szafce ze szklankami, na telewizorze, na słuchawce od prysznica....jakiś rudy kudeł przylepił się dzisiaj do kranu w kuchni...a inny kłak wyciągnęłam z kieszeni swetra, jak podawałam pani w recepcji kartę czipową.
Golić?

Eeeeee tam, to nie masz tak źle jeszcze :mrgreen: U mnie do każdego posiłku czy przekąski jest gratis, czyli kudeł :twisted: To jest jeden z argumentów TŻa, że on więcej niż 3 kotów w domu nie wytrzymuje :evil: (A z tymczasami jest teraz 6 :roll: )
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Czw sie 25, 2011 12:51 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Oj tam, kiełków nie lubicie? :twisted: :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sie 25, 2011 12:57 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Erin pisze:Oj tam, kiełków nie lubicie? :twisted: :mrgreen:

Ja lubię, ale nie chcę, żeby TŻ miał argumenta :twisted:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Czw sie 25, 2011 13:02 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Szejbal pisze:
Erin pisze:Oj tam, kiełków nie lubicie? :twisted: :mrgreen:

Ja lubię, ale nie chcę, żeby TŻ miał argumenta :twisted:

Ano :ok:

Erin

Post » Czw sie 25, 2011 13:03 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Mary_Poole pisze:A co do odwiedzin w kuwecie w najmniej oczekiwanym momencie- obiad!!!!

codzienność 8) śniadanie, obiad, kolacja :twisted: norma

Mary_Poole pisze:Jako jedyny swoja kupe zakopuje. Jak reszta kociarstwa idzie do kuwety sr** to on siedzi obok zeby po nich zakopac. Naczelny zakopywacz kup.

Po takich akcjach pół pokoju mam w żwirze :evil: tak zamaszyście pracuje nasz Bąbel. Po dziewczynach też zakopuje :lol: nawet jak któraś zakopie, musi poprawić.

Mary_Poole pisze:Lepiej powiedzcie po co on tak galopuje po sr* niu???????

"tak mi dobrze, tak radośnie" :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Czw sie 25, 2011 13:22 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Szejbal,w niedzielę na Animal Planet ma być "Kłopotliwe zwierzaki" piesek nasikał na pańcia :ryk: :ryk: :ryk: i koty też normalnie bandyci :mrgreen: :mrgreen: (nie wiem czy to w tą niedzielę :roll: by trzeba sprawdzić)Tam niezłe jaja będą :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw sie 25, 2011 13:38 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Gochulec pisze:Po takich akcjach pół pokoju mam w żwirze :evil: tak zamaszyście pracuje nasz Bąbel. Po dziewczynach też zakopuje :lol: nawet jak któraś zakopie, musi poprawić.

Polecam zastosowanie klajstra budowlanego (chyba tak to się nazywa :P ) jako kuwetę 8) U mnie sprawdziło się - koty szczęśliwie niech nawet do Sahary się dokopują :ryk: (Mogę zrobić zdjęcie, jak ktoś nie wie, jak to wygląda :wink: )

vailet pisze:Szejbal,w niedzielę na Animal Planet ma być "Kłopotliwe zwierzaki" piesek nasikał na pańcia :ryk: :ryk: :ryk: i koty też normalnie bandyci :mrgreen: :mrgreen: (nie wiem czy to w tą niedzielę :roll: by trzeba sprawdzić)Tam niezłe jaja będą :mrgreen:

Ino ja chyba Animal Planet nie mam, bo wszystkie Discovery tak :x Bo TŻ namiętnie ogląda. Zresztą średnio 2 razy w tygodniu po 1,5 godziny TV oglądam... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Czw sie 25, 2011 13:40 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ja poproszę o zdjęcie klajstra :oops:

Erin

Post » Czw sie 25, 2011 13:47 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Dla tych co mają Animal Planet polecam bo śmieszne :mrgreen: demolki że hej :ryk: :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw sie 25, 2011 13:54 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Erin pisze:Ja poproszę o zdjęcie klajstra :oops:

Na necie znalazłam tylko to:
Obrazek
To, co podkreślone strasznie mnie rozbawiło, bo dowodzi, że klajster doskonale sprawdza się jako kuweta :ryk:

Jak wrócę do domu, to zrobię Ci zdjęcia klajstra już zastosowanego :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Czw sie 25, 2011 13:55 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A z kolei Michal sobie wykopie dolek na srodku kuwety, stanie przed tym dolkiem i sie wysra wiszac dupa za kuweta. Potem zakopuje dolek i sobie idzie zamaszystym krokiem. A biedny Komandos drze morde bo co teraz??? Bo tylko srajtasma przykryc albo moja bluzke przytargac! Albo kapcie! albo cokolwiek co da sie wygrzebac z kosza na brudna bielizne.

Tez poprosze o zdjecie specyfiku.

I powaznie rozwazam zakup krytej kuwety bo jednak moja biedna kotka sie wysrac w spokoju nie moze i po katach wali kupy

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

[poprzednia][następna]