Wzielem 50 zl ze skarbonki z akcji charytatywnej Bogusi i kupilam duzy zwirek Benek 43,90 moze drogo ale na juz kupilam w sklepie k/Almawetu. Reszte dalam do skarbonki i napisalam karteczke.Fakt.odbiore w piatek. Zwirek przesypany po polowie na kw. i zdr.
Po wizycie w Almawecie z Miodkiem i Dixi.
Miodek mial dzis tylko morfologie wyniki podobno gorsze jak poprzednie jakis stan zapalny ale nie wiadomo czego /nie kicha nie smarka, nie kaszle/
Dostal an btyb.i metacam ew.p/goracz. w piatek kontr i pomowne krew na morfolog.
Dixi znow katar dostala antyb, i kontr.w piatek.
Maly Klakierek gorzej mierzylysmy mu z Beata goraczke i mial prawie 40 caly sie dzis trzasl.
Dalam u na goraczke 1/2 dawki metacamu tej co mialam dla Miodka /dostalam w 2 strzykawkach niby na dwa dni ale mam nadzieje ze miodek do piatku nie zagoraczkoje/
Oraz o,1 synoluxu znow wzielam od Cytryna /za dlugo tez nie moze byc w strzykawce/
Nie mozna kotka w takim stanie pozostawic- moze cos zadziala. Jutro tez mu podamy synolux.
A do weta moge go zabrac dopiero w czw.jak pojade z Kapslem do Lupusa. On juz tam byl i wlasnie dostal masc do oczka, ale najwidoczniej sie cos bardziej rozwija.
Nie wiem czy by mu nie zrobic testu pp - on jest nie wyrazny - Prosze kierownictwo o wyrazenie zgody.
Idzie dostac kobla z tymi kotami.
Aha Zyta tri tez juz kicha to i pewnie zaraz zaczna i male. Szok normalnie.
Zalozylam jej ksiazeczke i ma wszystkie wpisy. Kobita dalej sie nie odzywa
Cz.zdrowa tez juz chora trza zmienic nazwe
O reszcie napisze zapewne napisze Beatka po dyzurze bo pewnie tam jeszcze jest.
Ewa - Baska dala dla Ciebie jakas f-re, jest w szufladzie gdzie f-ry z karteczka ze dla Ciebie. Nie wiem o co chodzi.