Milka i Misia w DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 12, 2011 20:36 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

nie ukrywam, że liczę na pomoc w znalezieniu domków, oczywiście sama też będę szukać, Mamcię chyba trzeba wcześniej wysterylizować :roll:

Komu piękne kotki, komu...

A może zrobię bazarek i licytację Rodzinki :wink:
Pako

Post » Sob sie 13, 2011 9:23 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

Cudeńka! Zaraz rozsyłam po znajomych!
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Sob sie 13, 2011 10:35 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

mukki pisze:Cudeńka! Zaraz rozsyłam po znajomych!

Bardzo dziękuję, mukki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mukki - bardzo serdecznie zapraszamy na mizianki Małej Mukki, dziewczynka smutna jest troszkę, trzeba ja pocieszyć (jakieś dwa czortki biegają jej po głowie, Mamcia warczy, horror jakiś normalnie) :strach:
Pako

Post » Pon sie 15, 2011 18:51 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

Mańcia i kociątka zdrowe, Mamuśka stwierdziła, że teraz to ja się będę zajmować dzieciakami i odgania je, ale one się tym nie bardzo przejmują - biegają i rozrabiają, jedzą, potem śpią - słodziaczki :1luvu:

Mańcia chce koniecznie opuścić ten koci dom, chyba jakaś samotniczka jest :roll: Kotów nie lubi?
Pako

Post » Wto sie 16, 2011 19:55 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

Śliczne koteczki :1luvu:
:1luvu: :1luvu:

Bozena54

Od: Pon lip 10, 2006 16:17

Post » Wto sie 16, 2011 20:25 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

Bozena54 pisze:Śliczne koteczki :1luvu:
:1luvu: :1luvu:

najprawdziwsza prawda :1luvu:
Pako

Post » Czw sie 18, 2011 9:07 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

I jak towarzystwo po szczepieniu?
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Czw sie 18, 2011 13:23 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

Thorkatt pisze:I jak towarzystwo po szczepieniu?

Dzisiaj rano maluszki miały apetyt i bawiły się ślicznie, więc mam nadzieję, że będzie ok :ok:

Mela i Muszelki bardzo dziękują za przejażdżkę do veta (a najbardziej to chyba mój kręgosłup jest szczęśliwy i wdzięczny) :1luvu:

Mama Muszelek - Mańcia nieustannie miauczy, nie jest to rujka, po prostu kocica postanowiła mnie wykończyć psychicznie, żebym w końcu pozwoliła jej wyjść - domek wychodzący bardzo potrzebny - help!

W przyszłym tygodniu postaram się ją wysterylizować, a potem w świat :)
Pako

Post » Sob sie 20, 2011 16:15 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

Jak Mamcia :?:
Przez telefon ma piękny i donośny głos :P

Bozena54

Od: Pon lip 10, 2006 16:17

Post » Sob sie 20, 2011 17:02 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

Bozena54 pisze:Jak Mamcia :?:
Przez telefon ma piękny i donośny głos :P

Właśnie to mnie najbardziej dziwi, po dwóch tygodniach darcia pyska każdy by ochrypł, a Mańcia nie :roll:
Pako

Post » Nie sie 28, 2011 22:12 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

Pako podaj mi swoje namiary troche info o maluszkach na PW to porobie maluszkom i mamci ogłoszenia :ok:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pon sie 29, 2011 6:49 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

Natasza, u nas na stronie jest coś sklecone
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon sie 29, 2011 8:00 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

natasza25 pisze:Pako podaj mi swoje namiary troche info o maluszkach na PW to porobie maluszkom i mamci ogłoszenia :ok:

Dzięki, Kocia Rodzinka dzięki turkawce jest na wrocławskich kotach, dałam też ogłoszenie na adopcjach forumowych, tablicy, gumtree i jeszcze kilku innych, co to już nie pamiętam :oops: Kiedyś tak siadłam i klepałam gdzie się dało :oops:

Nawet był już telefon w sprawie jednej dziewuszki, ale... wystraszyłam się niezabezpieczonego okna, mają dwuletniego kota i on wyleguje się na parapecie, a oni pilnują - trochę mnie to nie przekonuje :roll:

Prowadzę też rozmowy w sprawie eksportu małych dziewczynek do Holandii - nie wiem czy coś z tego wyjdzie, ale perspektywa jest fajna, chcą obie dziewuszki, najpierw chcieli jedną, ale... "no jak to siostry to jednej będzie smutno" :ok:

Problem jest niestety w braku kontaktu od. 1,5 tygodnia i nie wiem co o tym myśleć, trzeba zaczipować, a nie wiem czy się pakować w koszty :|

Mamcia ewidentnie potrzebuje wychodzenia, nie chce się przekonać do siedzenia w domu, jest bardzo nieszczęśliwa i zła, burczy na wszystkich, bije dzieci :( A przy tym wszystkim lubi, żeby ją głaskać, myje się, jest wiecznie głodna, czyli nie jest w depresji tylko chce na spacer, potrzebny ogródek więc i pełna miska dla Mańci :)
Pako

Post » Wto sie 30, 2011 10:11 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

Gdyby przeszkodą w adopcjach był brak wyprawkowych myszy, to ciotka juz je wam uszyła :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro sie 31, 2011 15:50 Re: Wrocław Porzucona kocica z kociętami!

Thorkatt pisze:Gdyby przeszkodą w adopcjach był brak wyprawkowych myszy, to ciotka juz je wam uszyła :ok:

Bardzo dziękujemy :1luvu:
Pako

[poprzednia][następna]