natasza25 pisze:Pako podaj mi swoje namiary troche info o maluszkach na PW to porobie maluszkom i mamci ogłoszenia

Dzięki, Kocia Rodzinka dzięki turkawce jest na wrocławskich kotach, dałam też ogłoszenie na adopcjach forumowych, tablicy, gumtree i jeszcze kilku innych, co to już nie pamiętam

Kiedyś tak siadłam i klepałam gdzie się dało
Nawet był już telefon w sprawie jednej dziewuszki, ale... wystraszyłam się niezabezpieczonego okna, mają dwuletniego kota i on wyleguje się na parapecie, a oni pilnują - trochę mnie to nie przekonuje
Prowadzę też rozmowy w sprawie eksportu małych dziewczynek do Holandii - nie wiem czy coś z tego wyjdzie, ale perspektywa jest fajna, chcą obie dziewuszki, najpierw chcieli jedną, ale... "no jak to siostry to jednej będzie smutno"
Problem jest niestety w braku kontaktu od. 1,5 tygodnia i nie wiem co o tym myśleć, trzeba zaczipować, a nie wiem czy się pakować w koszty
Mamcia ewidentnie potrzebuje wychodzenia, nie chce się przekonać do siedzenia w domu, jest bardzo nieszczęśliwa i zła, burczy na wszystkich, bije dzieci

A przy tym wszystkim lubi, żeby ją głaskać, myje się, jest wiecznie głodna, czyli nie jest w depresji tylko chce na spacer, potrzebny ogródek więc i pełna miska dla Mańci