Dziękuję Wam bardzo. Rzeczywiście muszę się poduczyć
Polidypsja i poliuria. Hm, tak się teraz zastanawiam, czy on tego już wcześniej nie miał, bo zawsze lubił dużo pić i sikał też sporo
Moderator: Estraven
Lublu pisze:....
Polidypsja i poliuria. Hm, tak się teraz zastanawiam, czy on tego już wcześniej nie miał, bo zawsze lubił dużo pić i sikał też sporoAle w tamtym roku nerki były jeszcze OK (badanie krwi). ....

MalgWroclaw pisze:A Vipek przecież ma Ciebie, więc nie jest z nim źle.
Lublu pisze:...
m - 74,34 (ze strzałką w górę)
k - 2,47 (ze strzałką w górę)...
PcimOlki pisze:A co to jest? Nerki ok?
Jeśli to co myślę, to strzelił bym p. wet z krótkiego.
Lublu pisze:Wpadliśmy na pomysł, że może chętniej by jadł, gdybyśmy mu to całkiem zmielili. Tyle że maszynki nie mamy...
MalgWroclaw pisze:Lublu pisze:Wpadliśmy na pomysł, że może chętniej by jadł, gdybyśmy mu to całkiem zmielili. Tyle że maszynki nie mamy...
U nas w niektórych sklepach (np. Społem) mielą mięso. Myją przed zmieleniem i mielą na życzenie klienta.

urwiniu pisze:MalgWroclaw pisze:Lublu pisze:Wpadliśmy na pomysł, że może chętniej by jadł, gdybyśmy mu to całkiem zmielili. Tyle że maszynki nie mamy...
U nas w niektórych sklepach (np. Społem) mielą mięso. Myją przed zmieleniem i mielą na życzenie klienta.
u nas również ta "usługa" dostępna jest w większości sklepów

urwiniu pisze::cry: strasznie smutno. Jesteśmy z wami bez względu na decyzję jaka podejmiecie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 18 gości