Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 18, 2011 8:33 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

możesz mi napisać na pw który to blok? mam tam 2koleżanki. a nóż widelec okaże się że tam mieszkają

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Pon lip 18, 2011 20:41 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

A pochwalę się tutaj :twisted:
od soboty maluchy powoli zaprzyjaźniają się z moim stadem, dzisiaj już same łaziły po całym mieszkaniu i muszę się pochwalić Łobuzem!
Otóż ten mądrala krążył dzisiaj po całym mieszkaniu i już się bałam że zapomni się i mi narobi do jakiegoś kącika... a on poszedł i zrobił wielkiego qupsztala do kuwety moich kotów w łazience :mrgreen: :1luvu: (kociaki mają kuwetę "swoją" w pokoju, w którym same były zamykane na początku i teraz na noc).
Za to Pusia już odważniejsza się zrobiła (wcześniej troszkę dziczkowata była) nie syczy już prawie na inne koty i mniej ucieka, no i w końcu zaczęła mruczeć przy mizianiu :kotek: :1luvu:
Łobuz od początku był bardziej śmiały i do człowieka i do kotów - teraz gania z Bąblem na całego, a jak wchodzimy do pokoju jak kociaki są zamknięte, to mały wybiega nam na spotkanie i nawet czasem ociera się o nogi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pusia potrzebuje więcej uwagi - to taka malutka, nieśmiała, delikatna kruszynka.
To cudne dzieciaki!!!
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Wto lip 19, 2011 8:24 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Diselka udało się ustalić który to blok i czy koleżanko mogłyby pomóc?
Ania dalej nie wiadomo co z małą tri?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto lip 19, 2011 9:26 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

pisałam na pw turkawce. to jest ten blok m-dzy kościołem a legnicką.

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Śro lip 20, 2011 8:20 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

coś wiadomo na teram tri?
jest jakaś szansa na DT dla jeszcze jakiś kociaków? Ile ich tam zostało?

mawin

Post » Śro lip 20, 2011 8:22 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

mawin pisze:coś wiadomo na teram tri?
żaden nowy domek tymczasowy sie nie ujawnił :( dwa maluszki u sroczki mają dt tylko do 31 lipca :(
prosimy o ogłoszenia! :(

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro lip 20, 2011 8:23 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

w czwartek wieczorem będę tam z martką, mamy pomóc złapać kocice do sterylki, z niektórymi pan ma problem w złapaniu, może ja dam radę, a martka to już na pewno :P

jessi74

Post » Śro lip 20, 2011 8:26 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

mawin, spotkam sie z Tobą na początku przyszłego tygodnia :ok: :ok: dziękujemy bardzo za pomoc finansową, zaczyna się robić coraz bardziej pusto... :(
podratowała nas też bardzo pomoc z Kociej Skarbonki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Śro lip 20, 2011 8:45 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Z Tri nic nie wiadomo. Da koteczki z tamtego miejsca przestały przychodzić na karmienie :(
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro lip 20, 2011 8:45 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

ok.
trzymam kciuki za łapankę :ok: jak będzie martka to nie może się nie udać :ok:
to może jutro uda się też małą tri wypatrzeć....

mawin

Post » Śro lip 20, 2011 8:53 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

jessi74 pisze:
żaden nowy domek tymczasowy sie nie ujawnił :( dwa maluszki u sroczki mają dt tylko do 31 lipca :(

Ogłoszenia zrobione. Jeszcze parę chce dodać na tablicy, allego i gumtree.
Czy ktoś wie jak dodaje się do GW (albo mógłby to zrobić, bo ja jakoś tego nie ogarniam :/)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro lip 20, 2011 8:57 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

turkawka pisze:
jessi74 pisze:

Ogłoszenia zrobione. Jeszcze parę chce dodać na tablicy, allego i gumtree.
Czy ktoś wie jak dodaje się do GW (albo mógłby to zrobić, bo ja jakoś tego nie ogarniam :/)

podeslij teks ogłoszenia i 1 zdjęcie to podam do GW

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Śro lip 20, 2011 11:42 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

spróbuję, ale nie wiem co mi wyjdzie
dzisiaj pół nocy próbowałam złapać ostatnią ostatnią koteczkę na budowie- i nic
jestem nieprzytomna
jeszcze dowiedziałam się o dwóch małych kotkach na grunwaldzie, koło Manhattanu :(
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Śro lip 20, 2011 12:45 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

martka pisze:spróbuję, ale nie wiem co mi wyjdzie
dzisiaj pół nocy próbowałam złapać ostatnią ostatnią koteczkę na budowie- i nic
jestem nieprzytomna
jeszcze dowiedziałam się o dwóch małych kotkach na grunwaldzie, koło Manhattanu :(

ten rok to jakaś masakra :-( kolejne kociaki :-(

mawin

Post » Śro lip 20, 2011 13:45 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

KOMPLETNA MASAKRA :(
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

[poprzednia][następna]