Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
To prawda. Mam zaszczyt mieszkać z takim zuchem. Dodatkowo nie ma łapki, ale nic sobie z tego wszystkiego nie robi. Jest zupełnie normalnym, radosnym kotem.Catnaperka pisze:Ślepaczki radzą sobie doskonale.
Catnaperka pisze:JestemDziękuję Ruru
![]()
Ślepaczki radzą sobie doskonale. Mam doświadczenie z dwoma - Pucuś przestał widzieć po 10 latach, natomiast Elmo prawdopodobnie nie widzi od urodzenia (Elmo też nie słyszy). Oba radzą sobie świetnie. Puculek jest ostrożniejszy, stawia łapka za łapką, miewa strachy ale odnajduje się genialnie. Nawet ostatnio mama miała remont i fachowcy zostawiali jakieś pudła czy coś w pokoju i Pucuś doskonale sobie radził.
Elmik jest trudniejszym kotem ale to przez to, że też nie słyszy. Za to węch ma doskonałyTym wszystko nadrabia.
Oba wchodzą na stółi na inne meble (w sensie łóżko
).
Jak coś chętnie poopowiadam o nich na pw
No i ślepaczki kochają najmocniej na świecie. Są pełne zaufania i miłości.
A Ty Maluchu trzymaj się!![]()
![]()
Kinya pisze:Słuchajcie, Panduś przechodzi dziś sam siebie. Biega za mną jak piesek - gdzie ja, tam i on. Zaczął nawet lekko brykać, więc wygrzebałam spod komody małą myszkę z dzwoneczkiem moich kotów. Pięknie na nią polował![]()
Co prawda ma jeszcze bardzo nieskoordynowane ruchy, przewraca się i nie zawsze umie ją zlokalizować, ale tak duża chęć do zabawy mnie zadziwiła.
Przed chwilą zakończyliśmy wieczorny ceremoniał - karmienie, czyszczenie, zakrapianie, leki itd. Mam nadzieję, że pójdzie spać, a nie będzie szalał całą noc![]()
Je jak smok, coraz więcej i więcej...![]()
Lidko, pytałam wetkę o ten lek. Powiedziała, że można oczywiście podawać, nie zaszkodzi, ale stwierdziła, że jeśli są inne koty w większej potrzebie, to można zachować dla nich. Panduś z dnia na dzień nabiera formy, ma bardzo silny organizm i bez tego wzmocnienia powinien sobie poradzić. Tak więc decyzja tutaj zależy od Ciebie, ale po raz kolejny oferujesz mi swoją pomoc za co jestem Ci przeogromnie wdzięczna![]()
Ewan, Tobie również dziękuję za ofertę pomocy - dobrze wiedzieć, że jest tu tyle życzliwych dusz![]()
Muszę Wam nagrać jakieś filmiki z Pandusiem - zobaczycie jaki maluch jest uroczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 91 gości