Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 16, 2011 21:33 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

tak jak pisałam, byłam dziś rano, nie wiem czy jest sens bo w sumie bez zmian, ale napisze i wrzuce fotki.
16.06.2011

KWARANTANNA (7 kotów)

BOX 1 -2 70/80 buras
Obrazek

BOX 3 68/77 kocur Rudaś
ObrazekObrazekObrazek

BOX 4 82/93 kotka trikolorka z obrożą, śliczna:)
ObrazekObrazekObrazek

BOX 5 67/76 kotka czarno biała,
Obrazek

BOX 6 69/78 mamuśka, kotka czarno biała
Obrazek

BOX 7 80/91 szogun :D młody kocurek, ciagle skacze i chce sie bawić, bardzo ciekawski :)
ObrazekObrazekObrazek

BOX 8 nie znam nr, czarny mały kocurek, śliczny przytulasek
ObrazekObrazek

ADOPCJE

rano były dwie panie:
63/72 Kasia kotka biało-bura, nie chciala wyjsc
Obrazek

51/61 Fela kotka buro-ruda
ObrazekObrazek

SZPITALIK pusty

o kociarni dla maluchów już była mowa więc wiadomo.
czy ja mam obstawiać dalej środy w schronie tak jak chodziłam dotychczas?
niestety w ten weekend nie pomoge bo wyjezdzam w góry, ale jak bedzie trzeba cos zrobic w tygodniu lub kolejny weekend to nie ma problemu mam czas.

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Czw cze 16, 2011 23:00 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

Ewa czy orientujesz się co się dzieje ze stroną sosnowieckiego schroniska :( ostatnio Marta tam coś próbowała zamieścić i nie dała rady - ja dziś próbowałam wejść i kompletnie nic nawet się nie wyświetliło z jakąkolwiek zawartością, kompletnie nie działa - nie da sie wejść i nie da się nic zobaczyć, szkoda bo wielu ludzi szuka zwierząt przez internet w schroniskach - adresy schronisk i nazwy są znane - w przeciwieństwie do np Kociej Chatki, jak dasz radę zorientuj się co i jak - może dałoby sie z UM porozmawiać o stworzeniu strony schroniska z prawdziwego zdarzenia niezależnej od czyjegoś widzi mi się - bo z tą stroną co chyba była to same problemy :?
Ło matko zaraz się odezwie jakaś ryba albo coś innego sosnowieckiego :? i będę miała za swoje :P

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt cze 17, 2011 10:29 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

kingusiak pisze:tak jak pisałam, byłam dziś rano, nie wiem czy jest sens bo w sumie bez zmian, ale napisze i wrzuce fotki.
czy ja mam obstawiać dalej środy w schronie tak jak chodziłam dotychczas?
niestety w ten weekend nie pomoge bo wyjezdzam w góry, ale jak bedzie trzeba cos zrobic w tygodniu lub kolejny weekend to nie ma problemu mam czas.

Kinga środy są super, jak tylko możesz :)

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt cze 17, 2011 18:54 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

oK Tereniu, to pzygotuję i to i to - tylko zadzwoń zanim wyjedziesz :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt cze 17, 2011 22:47 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

Alienor pisze:oK Tereniu, to pzygotuję i to i to - tylko zadzwoń zanim wyjedziesz :D

Marzenko akcja w schronisku na jutro odwołana nie skończyli woliery - więc koty neibędą jeszcze przeniesione więc byłaby daremna moja wizyta w schronie :(

terenia1

Post » Sob cze 18, 2011 6:44 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

Oczywiście przeczytałam jak siadłam z poranną kawą i kanapką już PO zrobieniu miksu łososiowego i miksu mięsnego :lol: No nic - zamrożę.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Sob cze 18, 2011 6:48 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

Alienor pisze:Oczywiście przeczytałam jak siadłam z poranną kawą i kanapką już PO zrobieniu miksu łososiowego i miksu mięsnego :lol: No nic - zamrożę.

no proszę nie tylko ja jestem taki porannym skowronkiem :wink:

Filomen

Post » Sob cze 18, 2011 6:56 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

Jestem wkurzoną sową - jak kociarstwo przyszło na mizianki (3 szt.) i przypomnieć że koty się karmi (2 szt.) to już wstałam. Wszystko przygotowane z wieczora więc podgrzać-zmiksować-do słoika zajęło tylko po 5 minut. W tym czasie kawa poszła, kanapka no i karmienie kociastych :wink:

Alienor

Post » Sob cze 18, 2011 22:51 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

Alienor pisze:Oczywiście przeczytałam jak siadłam z poranną kawą i kanapką już PO zrobieniu miksu łososiowego i miksu mięsnego :lol: No nic - zamrożę.

Łoooo matko poranna kawa w sobotę o godzinie 6 rano to dla mnie jakaś masakra :mrgreen: ja w sobotę budzę sie gdzieś tak w południe :oops:

terenia1

Post » Nie cze 19, 2011 0:27 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

Ewa jak tam sprawa w schronie ile kociaków jest na dzień dziesiejszy?
W Kociej Chatce jest ten cudny koteczek chłopak - ma na imię Miodek i ma nóżkę w gipsie, jest niesamowity :1luvu:
ObrazekObrazek
51/61 Fela kotka buro-ruda
ObrazekObrazek
Felka podobnież już w nowym domku - szczegóły pewnie napisze Ewa lub Piotrek - Felka została wyadoptowana przez schronisko. a Piotrek dziś robił wizytę poadopcyjną :mrgreen:

terenia1

Post » Nie cze 19, 2011 7:06 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

Fela została adoptowana, bardzo sympatyczny domek, Rudasek też znalazł domek, w poniedziałek będzie adoptowany, Piotrek też był w Dąbrowie u pana, który go adoptował.

doszły dwa małe kociaki. Piotrek zabrał z Chatki 1 paczkę (4saszetki) juniora Whiskasa dla nich. Poza tym Biedronek ma paszczę gojącą się i ładnie je. Teraz go trzeba podtuczyć.

Filomen

Post » Nie cze 19, 2011 7:16 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

Tereniu a co z ta koteczką, bylaś na Zachodniej?
Obrazek

Moze jakieś wydrukować zdjęcia i rozwiesić tam?

Filomen

Post » Nie cze 19, 2011 19:13 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

od środy do niedzieli nie będzie pani Oli, wskazane więc żeby codziennie ktoś od nas był, bo wiecie jak jest :? mam nadzieje, że nie trzeba bedzie karmic i sprzatać, ale jak mawial chyba Lenin - kontrola najwyższą formą zaufania :evil:

to Kinga rozumiem, że środę obstawisz? A jak pozostałe dni?

Filomen

Post » Nie cze 19, 2011 19:17 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

Filomen pisze:Tereniu a co z ta koteczką, bylaś na Zachodniej?
Obrazek

Moze jakieś wydrukować zdjęcia i rozwiesić tam?

Byłam wypytywałam, ale niestety nikt nic nie wie :( zostawiłam w dwóch lokalnych sklepikach mój numer telefonu w razie przypadku.

terenia1

Post » Nie cze 19, 2011 19:29 Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek

Kurczę - mogłabym być w środę z rańca, bo mam wolne - a ten termin już zajęty. Niestety czwartek i piątek mam na rano. :(

Alienor

[poprzednia][następna]