Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andrzej780 pisze:mały biały nadal szuka domku !
andrzej780 pisze:mały biały nadal szuka domku !
justyna8585 pisze:Pomóżcie prosze z ogłoszeniami.W poniedz. nie będzie gdzie dać Białego,bo są zabiegi.Wczoraj znalazłam dużą suczke z nabrzmiałymi sutkami,dzisiaj odnaleźliśmy jej szczeniaka,mieszkali w koszmarnych warunkach.Musze sie nią zająć na dogomanii.Nie wyrabiam
BIAŁY kociak 3 mies. ŚLĄSK
Biały jest ślicznym kotkiem o wspaniałym charakterze.Jest wesoły,energiczny,garnie się do człowieka i zabawy.ma zaledwie 3 mies.Pilnie szuka domu, w którym byłby albo jedynakiem,albo tylko z dorosłym,regularnie szczepionymi kotem.
Przebywa w Zabrzu
kom P.Iwona 660 1839 52
alata pisze:justyna8585 pisze:Pomóżcie prosze z ogłoszeniami.W poniedz. nie będzie gdzie dać Białego,bo są zabiegi.Wczoraj znalazłam dużą suczke z nabrzmiałymi sutkami,dzisiaj odnaleźliśmy jej szczeniaka,mieszkali w koszmarnych warunkach.Musze sie nią zająć na dogomanii.Nie wyrabiam
BIAŁY kociak 3 mies. ŚLĄSK
Biały jest ślicznym kotkiem o wspaniałym charakterze.Jest wesoły,energiczny,garnie się do człowieka i zabawy.ma zaledwie 3 mies.Pilnie szuka domu, w którym byłby albo jedynakiem,albo tylko z dorosłym,regularnie szczepionymi kotem.
Przebywa w Zabrzu
kom P.Iwona 660 1839 52
Zaraz napiszę do CatAngel. Nie znam się na robieniu ogłoszeń, ale chętnie je opłacę.
Żeby tylko jakiś kąt się dla malucha znalazł...
justyna8585 pisze:alata pisze:Zaraz napiszę do CatAngel. Nie znam się na robieniu ogłoszeń, ale chętnie je opłacę.
Żeby tylko jakiś kąt się dla malucha znalazł...
Dziękuja,el wstrzymaj sie prosze...Kotkiem zainteresowali się ludzie,którzy byli ze swoim psiakiem.Mają jutro odezwać się,byli zdecydowali,ale mieli to przemyśleć.
jak sie nie uda,to nie wiem co...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 74 gości