Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cammi pisze:miszelina pisze:A ja sobie pomarudzę odnośnie pierwszego postu: nie widać fotek (np. Syntii czy Dudzi, nie mówiąc juz o Katce), wszystkie kocimiaki (z wyjątkiem Rakiji) są czipowane, gdzie są Kali i Mea, Stalka jest już zaszczepiona....
No i może wkleić grafik czerwcowy zamiast majowego, co?
Wiem, wiem, dzisiaj mam zły dzień....
że Syntii nie widać zdjecia to fakt
ale Dudzi widać
to Twój komp ma zły dzień
lutra pisze:sierra nie je, ale wadala, znaczy wydaliła kupę na fotel (zaznaczyła), sik pachnie, ale nie zauważyłam...
Maluchy dobrze, mają lekką srakę, ale to chyba dieta, bo poza tym dokazują. Fiesta urocza i mądra, a Focus inaczej, burek taki.
lutra pisze:sierra nie je, ale wadala, znaczy wydaliła kupę na fotel (zaznaczyła), sik pachnie, ale nie zauważyłam...
Maluchy dobrze, mają lekką srakę, ale to chyba dieta, bo poza tym dokazują. Fiesta urocza i mądra, a Focus inaczej, burek taki.
Kocuria pisze:właśnie poszło ode mnie 110zł - 60zł od jejsiostry za koszulki (40zł przelała bezpośrednio) i 50zł od dolabry za film z bazarku (miało być 20+5, dziękujemy)
jej siostra pisze:Kocuria pisze:właśnie poszło ode mnie 110zł - 60zł od jejsiostry za koszulki (40zł przelała bezpośrednio) i 50zł od dolabry za film z bazarku (miało być 20+5, dziękujemy)
100 przelała bezpośrednio, mówiła, że więcej będzie
Kocuria pisze:jej siostra pisze:Kocuria pisze:właśnie poszło ode mnie 110zł - 60zł od jejsiostry za koszulki (40zł przelała bezpośrednio) i 50zł od dolabry za film z bazarku (miało być 20+5, dziękujemy)
100 przelała bezpośrednio, mówiła, że więcej będzie
a to przepraszam
Tweety pisze:poszedł rano w Esce reportaż o kociarni i teraz przed chwilą w Radio Plus.
Namida, było bardzo dobrze, możesz spokojnie z Ryfonem iść do radia
Etiopia pisze:Mam pytanie gdzie mieszka Gipsy ??
Na umowie jest B-B mam rozumieć że BIELSKO - BIAŁA ?
Jest po sterylizacji ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości