Pufa i Cwaniak całkiem nowe foty :))))

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 02, 2011 19:35 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Jopop przyznam Ci się,że miałam takiego pietra po pierwszych dwóch dniach, że widziałam już siebie siwą :wink:

Dobrze, że moje koty to takie mądraski i szybko przestały mnie przyprawić o zawał serca :wink:

Wróciliśmy od weta.
Mały grzecznie wyszedł z transporterka głośno oznajmił, że zabrałam go na nudną imprezę przeszedł się po stole i stwierdził, że to by było na tyle.Wszedł z powrotem do transporterka i już się więcej nie pokazał.Dobrze, że wet w między czasie zdążył malca omacać i zajrzeć do uszek. :wink:

Z uszek jest bardzo zadowolony malec dostał pochwałę.Niestety kupy wzbudzają niepokój weta powiedział, żeby przestawić na karmę delikatną i obserwować a jak się unormują to zaszczepić.Także mały jest wyłącznie na Hilsie i czekamy na normalne qpsztale.
Oprócz tego okaz zdrowia i dobrego wychowania :wink:

Rozmawiałam z nim też Jopop o tym szczepieniu i doszczepianiu powiedział, że jak najbardziej to dobry pomysł :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Czw cze 02, 2011 23:55 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Śliczne koty :1luvu:

Niebieska_Chmurka

Od: Wto mar 24, 2009 13:47

Post » Pt cze 03, 2011 20:50 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Dziękujemy komplementy zawsze przyjmiemy :)

Dziewczyny może znajdziecie czas na mój wątek bo obserwuje zabawę moich kotków i nie wiem czy to zabawa czy łowy.
Pufka przyczaja się i poluje na młodego.
Doskakuje do niego mały się kładzie na plecki a Pufa go chwyta łapami i podgryza szyję.
Nie wiem czy robi to mocno czy nie ale mały się trochę wydziera.Jak uda mu się uciec to się chowa w transporter i odczekuje chwilkę.
Po jakimś czasie znowu jest okej i znowu mały biega za Pufką albo Pufka za nim.
Mały jak Pufa do niego biegnie to od razu się kładzie na plecy.

Nie wiem czy to taka zabawa w zapasy czy co innego??
ObrazekObrazekObrazek

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Post » Pt cze 03, 2011 21:57 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

zabawa. przy okazji z pokazaniem kto tu szefuje ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt cze 03, 2011 22:34 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

dokładnie, zabawa+ustalanie hierarchii. CDT jako kociaki przegryzały sobie gardła do samego kręgosłupa :lol: , jeszcze czasem potrafią a potem się wylizują - nawet mam niedawne foty na wątku :wink:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt cze 03, 2011 22:51 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Czyli tak ma być i już.Nawet jak młody Pufę osyczy i ucieknie.Łokej niech się dzieje ... :wink:
alix76 Dasz link do tych fotek?
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Sob cze 04, 2011 9:56 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

To co opisujesz, to ulubiona rozrywka większości moich kotów ;)
Walczą tak Lulek z Onetem i Lulek z Cyziem.
A także Dzidzia z Kofisią. Wtedy nawet są efekty dźwiękowe - Dzidzia kwiczy, syczy i prycha jak jej siostra skacze po głowie i brzuchu. A jak siostra sobie pójdzie, idzie ją zaczepiać :twisted: Znaczy - lubi ten sport ;)
Obrazek
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Sob cze 04, 2011 16:12 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Dziękuję bardzo za zdjęcie poglądowe pomogło :D

Trochę mnie to razi bo Pufa jest wielka a mały jest okruszkiem przy niej wygląda jak jej głowa.
Ale niech się tłuką jak chcą :wink:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Sob cze 04, 2011 21:41 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Dzisiaj koty przeżyły najazd urządzeń domowych.Pierwszy wpadł straszny wujek odkurzacz później ciocia miotła i stryjek mop.Oj odważne kociarstwo odważne.Po prostu solidarnie stwierdzili,że chcą posiedzieć za prysznicem :twisted:
Takie to towarzyskie kociambry :D
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Nie cze 05, 2011 12:59 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Oj oj co to za noc.Ledwo na oczy patrzę 8O
O godzinie 5 rano ogony stwierdziły, że dosyć spania :evil:
Zaczęły się gonitwy po mieszkaniu a najgorsze, że TŻ spał na drodze gonitwy wspomnianych ogonów.Więc wstał poprzytulał oba koty powiedział, im żeby go nie denerwowały i poszedł spać.
Po jakiejś chwili obudziło nas dziamgolenie młodego, wlazł za stolik i chyba się tym chwalił.Tż wstał pociął karton wsadził w każdą dziurkę, żeby młody już tam nie wlazł wygłaskał futra i polazł spać.
Po dłuższej chwili Młody przylazł się pożalić, że już nie może wleźć za stolik i tak mu źle.Tż nie reagował więc mały na jego nogach i głowie zrobił sobie plac zabaw.Małż przytulił futro pogłaskał futro sobie poszło TŻ śpi.Mniejsze futro łaziło i ględziło jak mu źle i biedaczek sam na świecie więc Pufa mu spuściła łomot ze dwa razy, żeby wiedział, że sam na świecie nie jest.Mały chciał się odwdzięczyć i też biegał za Pufą -kotłowały się obok naszych głów.Spać się nie dało TŻ wstał nakarmił futra potulił mówi, że je kocha przylazł się położyć.
Mówi do mnie( w wolnym tłumaczeniu i bez przekleństw) kochanie 8 już jest może byś poszła do Kościoła pomodliła się za moją cierpliwość bo ja kocham te futra ale...(tutaj następuje seria przekleństw)
No i co ano nic.Snujemy się po mieszkaniu ledwo patrzymy na oczy a ogony zadowolone rozlazły się po salonach i śpią :evil:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Nie cze 05, 2011 15:15 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Zdjęcia z dzisiaj :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Nie cze 05, 2011 17:22 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant :)Fotki nowe:)

kciuki za cierpliwosc meza ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Nie cze 05, 2011 17:24 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

nikaxx pisze:Zdjęcia z dzisiaj :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ożesz jakies śliczności :1luvu: :D

Obrazek
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie cze 05, 2011 17:27 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant :)Fotki nowe:)

Jopop męża ja wytrenowałam niestety w ramach tej cierpliwości :oops:

kotx2 fajnie, że się koty podobają :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Nie cze 05, 2011 18:49 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant :)Fotki nowe:)

Ostatnia porcja zdjęć
Jutro wracam po urlopie do pracy więc jakiś czas będzie bez fotek :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

[poprzednia][następna]