AniaWrocław pisze:MaryLux pisze:AniaWrocław pisze:I słusznie prawi!
Ale wódki jej nie dam, bo i tak nie pije!
Zaoszczędzisz
Niekoniecnie, ona zażąda dobrego wina![/quote]
Kup w Biedronce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaWrocław pisze:MaryLux pisze:AniaWrocław pisze:I słusznie prawi!
Ale wódki jej nie dam, bo i tak nie pije!
Zaoszczędzisz
AniaWrocław pisze:Kup w Biedronce
MaryLux pisze:AniaWrocław pisze:Kup w Biedronce
Wino z Biedronki
kotx2 pisze:MaryLux pisze:AniaWrocław pisze:Kup w Biedronce
Wino z Biedronki
tylko kropki wyskrob![]()
witajcie
kotx2 pisze:ewentualnie przecedzic można
kotx2 pisze:dorzucam jeszcze kilka fotek działkunów ,które dokarmiam![]()
http://imageshack.us/photo/my-images/846/p1090877.jpg/
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:dorzucam jeszcze kilka fotek działkunów ,które dokarmiam![]()
Jaki fajny tygrynio!
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:dorzucam jeszcze kilka fotek działkunów ,które dokarmiam![]()
Jaki fajny tygrynio!
zdjęcie jest złej jakości ,bo mam kiepski aparat,zresztą doopa ze mnie a nie fotograf,ale w rzeczywistości jest piekniejszy
kotx2 pisze:kotów jest około 8 lub wiecej trudno je zliczyc ,bo przychodzą nowe i niektóre znikają ,rotacja i zamieszanie
sterylki,to porażkaz tego względu ,że mam problem z ich wyłapaniem,przebywają na ogródku do którego nie mam dostepu,więc klatki ustawic tam nie mogę ,zero porozumienia z sąsiadami
,kiedy karmię musze kiciać i przychodzą na wołanie ,klatkę ustawiałam na ogródku sąsiadki,z piętra nizej ale na tej działce drugi sąsiad ma psa i kiedy zobaczył ,ze ustawiam klatkę ,zaczął psa wypuszczać z łancucha na swój ogródek a,ze płotek ma niski to pies przeskakiwał i wyzerał karme ,straszył koty,nie wiem czy to przypadek czy złosliwosc sasiada,po rozmowie z nim ,ze zamierzam koty sterylizować ,zeby nie było miotów był zszokowany,że w ogóle się tym zajmuje ,bo przeciez zawsze sie topiło i było normalnie
,po za tym nie mam miejsca posterylkowego,choć cały czas szukam
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:kotów jest około 8 lub wiecej trudno je zliczyc ,bo przychodzą nowe i niektóre znikają ,rotacja i zamieszanie
sterylki,to porażkaz tego względu ,że mam problem z ich wyłapaniem,przebywają na ogródku do którego nie mam dostepu,więc klatki ustawic tam nie mogę ,zero porozumienia z sąsiadami
,kiedy karmię musze kiciać i przychodzą na wołanie ,klatkę ustawiałam na ogródku sąsiadki,z piętra nizej ale na tej działce drugi sąsiad ma psa i kiedy zobaczył ,ze ustawiam klatkę ,zaczął psa wypuszczać z łancucha na swój ogródek a,ze płotek ma niski to pies przeskakiwał i wyzerał karme ,straszył koty,nie wiem czy to przypadek czy złosliwosc sasiada,po rozmowie z nim ,ze zamierzam koty sterylizować ,zeby nie było miotów był zszokowany,że w ogóle się tym zajmuje ,bo przeciez zawsze sie topiło i było normalnie
Kurczę, czy to zawsze musi być pod górkę? Ech, skąd ja to znam?Bardzo Ci współczuję, bo faktycznie nieciekawie ... Szkoda, że jesteś z innego i tak oddalonego miasta, bo mogłabym Ci dać talony na sterylki bezpłatne, ale to niestety możliwe tylko we Wrocku ...
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:kotów jest około 8 lub wiecej trudno je zliczyc ,bo przychodzą nowe i niektóre znikają ,rotacja i zamieszanie
Kurczę, czy to zawsze musi być pod górkę? Ech, skąd ja to znam?Bardzo Ci współczuję, bo faktycznie nieciekawie ... Szkoda, że jesteś z innego i tak oddalonego miasta, bo mogłabym Ci dać talony na sterylki bezpłatne, ale to niestety możliwe tylko we Wrocku ...
szkoda
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google Adsense [Bot], Myszorek, Szymkowa i 662 gości