PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw kwi 21, 2011 8:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Badanie pełne i badanie reprezentacyjne, dwa odrębne formularze dostępne na stronie http://form.spis.gov.pl/

Wygladaja jakby jeden był wstępem do drugiego i nigdzie nie jest napisane, że to wyklucza wizytę rachmistrza ale mogę sie mylic i dlatego pytam :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw kwi 21, 2011 8:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Nie mam pojęcia, ja jak się spisywałam na początku miałam jeden formularz, krótki dosyć więc chyba reprezentacyjny ale niektóre dziewczyny tutaj pisały, że miały to coś bardzo długie. Może wtedy to system losowo przydzielała a teraz samemu można wybrać? Nie mam pojęcia.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw kwi 21, 2011 8:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Ja też miałam jeden, krótki.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw kwi 21, 2011 8:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Cofam pytanie - doczytałam, że dłuższy formularz dotyczy osób wybranych losowo do sprawdzenia osobistego.
Z miastaście a dupaście :oops:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw kwi 21, 2011 8:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

A, no to się wyjaśniło, bo sama zwątpiłam. Ale u mnie nie było dwóch do wyboru tak czy siak, chyba. Z tym, że ja się spisywałam w pierwszym lub drugim dniu.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw kwi 21, 2011 8:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Przyrodniczo o poranku: pierwsze jętki się pojawiły, już cztery polowania za nami. Aza wczoraj tak się ekscytowała, że aż jej się nos zaróżowił :D A dzisiaj kot siedzi pod żyrandolem i miauczy, bo przecież wczoraj były :roll: Jedyny zysk ze świąt: kupiłam kotom jęczmień "do baranka", kota się na niego rzuciła jak na tuńczyka :mrgreen:
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Czw kwi 21, 2011 8:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Haaaaa!!!!! Udalo sie!!!!!! Tzn prawie sie udalo, ale zalatwilam w ciagu wczorajszego dnia kilka spraw wymagajacych oblecenia miasta i wiecie co jestem pod wrazeniem ze mi sie udalo :)

rozmawialam tez z elektrownia i pani ktora obslugiwala kliętów przez telęfon wprawila mnie w rewelacyjny nastroj. Najpierw jak odebrala myslalam ze to jakas hrabina angielska z chorymi zatokami bo wszystko co mowila wydmuchiwala przez nos i ciezko ja bylo zrozumiec 8O ale wszystko mi wyjasnila, podala numer konta, informacje kazda i uswiadomila przy okazji ze owszem, moge sobie pisac podanie o licznik na przedplate ale na pewno mi odmowia bo elektrownia tego juz nie montuje. nie oplaca im sie koszt eksploatacji :? musze sobie sama zaprognozowac ile pradu bede zrec co miesiac i chyba tak zrobie ze pojde z odczytem i niech mi wylicza, moze bedzie mniej przez wakacje? z drugiej strony jak rodzice zjada i pralka bedzie chodzic non stop ze o gotowaniu i myciu nie wspomne to moze niekoniecznie... ? Zostawie matke z tym problemem do analizy w koncu.. ja tu tylko sprzatam ;)

Dzis musze wplacic 6 zl i z banku z potwierdzeniami pojechac na drugi koniec miasta do elektrowni. Bo tam na miejscu nie ma juz kas do wplacania pieniedzy :? eszsz, a to Polska wlasnie :)
niemniej jednak mam dobry humor ...no i zabiore sie ostro za porzadki przedswiateczne bom bardzo mocno spozniona, kuchnie przejmie TZ ja sie biore za pranie, firanki i okna. dobrze ze jest ladna pogoda, wszystko powinno schnac migusiem.

a na razie siedze w biurze i koncze dzwonic. dobrego dnia :)
Ostatnio edytowano Pon cze 20, 2011 17:19 przez solangelica, łącznie edytowano 1 raz
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw kwi 21, 2011 9:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Suuuper :) Niech się stanie światłość :spin2:
A za ponowne podłączenie licznika nic sobie nie życzą? Bo mię to kosztowało złociszów 80... co prawda 6 lat temu ;)

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Czw kwi 21, 2011 9:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Coalla pisze:Suuuper :) Niech się stanie światłość :spin2:
A za ponowne podłączenie licznika nic sobie nie życzą? Bo mię to kosztowało złociszów 80... co prawda 6 lat temu ;)

wiesz co, nie wiem czy sobie zycza czy nie - najwyzej bedziemy potem placic. jak rozmawialam z pania przez telefon powiedziala ze wystarczy tylko splacic naleznosc i prad wroci.
kiedys bylo tak ze za zdjecie plomby nic ale jak sie dluzej niz jakis czas mialo odciety prad to sie placilo.

sie dowiem na miejscu :)

pozdrowienia dla wszystkich, nie dajcie sie zwariowac!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw kwi 21, 2011 10:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Siedzę w pracy i mnie strzela :evil: Szef przyjął zadanie i od razu zlecił je... zgadnijcie komu... :evil: Zawsze tak robi z trudnymi sprawami :evil: Siedzę jak idiotka usiłując przetłumaczyć za pomocą tłumaczy internetowych kilkanaście stron z holenderskiego i zrozumieć z kontekstu jakie są holenderskie przepisy w tym zakresie :evil: Miało być po angielsku, ale nie jest :evil:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw kwi 21, 2011 10:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Aaaa proszę Was baaaaaardzoooo moooocnoooo o kciuki i czary jutro! Małż zdaje jutro egzamin - jeśli zda dostanie awans i podwyżkę. Pliiiisssss! To się po prostu musi udać, czekaliśmy bardzo długo na taką szansę!

mmk

Post » Czw kwi 21, 2011 10:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

O któreju godzinie rozpalać pod kotłem ? :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw kwi 21, 2011 10:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Od 14 do 15.30. Egzamin będzie w Gdańsku, więc może nawet małż dym poczuje :wink: Nie wiemy czy wyniki będą od razu...

mmk

Post » Czw kwi 21, 2011 11:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw kwi 21, 2011 11:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Siedząc w pociągu również będę trzymać :) :ok: :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek