wczoraj zakupiłam beta-glukan, daję mu pół kapsułki dziennie, ale cyz to nie za dużo??? jak dawkujecie kotu BETA-GLUKAN

wczoraj też odrobaczyliśmy do powtórnie, Profender na kark, najpierw spał cały dzień a potem szalał cały wieczór, dziś też jest jakby inny, bardziej skacze, więcej się bawi, szaleje że hej!
odstawiliśmy mu zupełnie suchy RC i przetrzymamy go do poniedziałku na kurczaku gotowanym z marchewką i ryżem i wodzie jedynie, jedyne co mu podaję oprócz tego to beta-glukan.
Może się uspokoi ta biegunka, bo mogło to być od antybiotyku. tak jak wcześniej pisałam, dziwnie ta biegunka zaczęła się jak zaczęłam mu podawać antybiotyk.
Rysio mi nie wygląda na poważnie chorego, to raczej żadna poważna choroba, myślę ze był jednak bardzo mocno zarobaczony i 1sze odrobaczanie nie dało rady...
On jest bardzo żywy, biega, skacze, wariuje... wczoraj skosiliśmy trawę i przynoisłam mu trochę w misce, bardzo mu się spodobało, porozwalał ją po całym pokoju i tak się tarzał i wariował w tej trawie, że mieliśmy niezły ubaw z nim...