Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satyr77 pisze:Wobraż sobie że czytałem i nadal mam wrażenie że jakoś nikt się do zrobienia diagnostyki nie przykłada, a ona powinna być już na wejściu a nie zaczynamy kota leczyć i myśleć jak już jest tragicznie.
Zofia&Sasza pisze:Czy naprawdę nie można skonsultować tego nieszczęsnego kota ze specjalistą??? Ja bardzo cenię wiedzę forumowych opiekunów kotów z pnn, ale nic nie zastąpi fachowej diagnozy. Przecież w Warszawie są weci, którzy się na tym znają/specjalizują w tej tematyce. A tu trwa "konsylium" przez net przy czym większość dyskutantów kota nie widziała na oczy.
Satyr77 pisze:Zofia i dlatego mówię, że nadal nie ma diagnostyki.
Marzenia czy ty kiedykolwiek byłaś w schronisku, że tak się zapytam, czy zdajesz sobie sprawę z warunków równieżweterynaryjnych, bo ja odnoszę wrażenie, że raczej nie bardzo.
Satyr77 pisze:Zofia i dlatego mówię, że nadal nie ma diagnostyki.
Satyr77 pisze:Wobraż sobie że czytałem i nadal mam wrażenie że jakoś nikt się do zrobienia diagnostyki nie przykłada, a ona powinna być już na wejściu a nie zaczynamy kota leczyć i myśleć jak już jest tragicznie.
Satyr77 pisze:Marzenia jednej podstawowej rzeczy DIAGNOZY
Marzenia11 pisze:Zofia&Sasza pisze:Czy naprawdę nie można skonsultować tego nieszczęsnego kota ze specjalistą??? Ja bardzo cenię wiedzę forumowych opiekunów kotów z pnn, ale nic nie zastąpi fachowej diagnozy. Przecież w Warszawie są weci, którzy się na tym znają/specjalizują w tej tematyce. A tu trwa "konsylium" przez net przy czym większość dyskutantów kota nie widziała na oczy.
A znasz specjalistę od nerek w warszawie? Poprosze o kontakt.
Na razie kocurek jest konsultowany ze specem od nerek w Sforze, lecznicy na Trakcie Lubelskim z wynikami badań krwi oraz usg - wszystko jest naprawdę napisane na poprzednich stronach (wcale nie trzeba daleko szukać). Nie traktuje nikt wypowiedzi PcimOlki ani Tinka07 jako diagnozy i przebiegu leczenia, jedynie jako sugestii do omówienia z wetem.
mokkunia pisze:Casica już polecała: http://www.nerkiwet.com/ doktor Neskę Suszyńską
WETERYNARYJNY GABINET KONSULTACYJNY
Kontakt
Bielawa 9
KONSTANCIN-JEZIORNA / Warszawa
Poland
tel. 22 754 39 19
fax 22 754 39 19
tel. 502 53 60 64
lek. wet. Katarzyna Lepka, Klinika Elwet w Warszawie 022 654 90 86
lek. wet. Katarzyna Piotrowska, Klinika Elwet w Warszawie 022 654 90 86
W zakresie nefrologii/urologii oraz endokrynologii zdecydowanie i bezapelacyjnie dr Agnieszka Neska-Suszynska
info na: http://www.nerkiwet.com
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Talka i 86 gości