niebieska Karolcia szuka domu !!! księżniczka zostaje u Ani

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 23, 2011 13:32 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Obrazek

A kuku :D
Anna Kubica

Post » Śro lut 23, 2011 13:35 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

CUDO :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A ta drabinka to specjalnie dla kotów?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lut 23, 2011 13:37 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

kamari pisze:CUDO :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pozwolę sobie odpowiedzieć.
Dla dwunożnego, dużego dość (łóżko piętrowe)
:ryk: :ryk: :ryk:
najszczesliwsza

Post » Śro lut 23, 2011 13:39 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

najszczesliwsza pisze:

:mrgreen:
Ale własnie poddałaś mi pomysł na piętrowe łóżko dla kotów :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro lut 23, 2011 13:40 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

kamari pisze:
najszczesliwsza pisze:

:mrgreen:
Ale własnie poddałaś mi pomysł na piętrowe łóżko dla kotów :ok: :ok: :ok:

No coś Ty :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Śro lut 23, 2011 13:48 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

A tak dokładnie to antresola :wink: Kamari uwielbiają tam włazić i siedzieć,czasem nawet wygryzają tego dwunożnego :ryk: Polecam :D
Anna Kubica

Post » Śro lut 23, 2011 14:00 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Coś takiego w wersji kociej byłoby super, jak pokazuje księżniczka koty po drabince mogą łatwo wchodzić 8O
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie lut 27, 2011 9:57 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

:D Co słychać u księżniczki ?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie lut 27, 2011 16:16 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Oj Kamari , chętnie oddałabym ją do Ciebie na wychowanie :roll: jest bardzo szucherna ,non stop startuje z pazurami :evil:
Po niedzieli idziemy do weta bo widzę że coś z uszkiem się dzieje,boli ją :( i może dla tego jest taka rozdrażniona ....no tak czy inaczej chętnie oddałabym ją do Ciebie na szkołę :mrgreen:
Anna Kubica

Post » Wto mar 01, 2011 23:53 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Aniu co tam sobie porabiacie z Koteńką??? :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro mar 02, 2011 0:03 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Jaka świetna koteńka :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw mar 03, 2011 13:12 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

z nieśmiałością, ale walę gdzie się da

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124916&p=7169367#p7169367

Moje osobiste koty potrzebują pomocy :oops:
najszczesliwsza

Post » Czw mar 03, 2011 18:25 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Anna Kubica pisze:Oj Kamari , chętnie oddałabym ją do Ciebie na wychowanie :roll: jest bardzo szucherna ,non stop startuje z pazurami :evil:
Po niedzieli idziemy do weta bo widzę że coś z uszkiem się dzieje,boli ją :( i może dla tego jest taka rozdrażniona ....no tak czy inaczej chętnie oddałabym ją do Ciebie na szkołę :mrgreen:

Oj, Księżniczko, jak tak można z pazurkami do Ani :roll: Jak tam uszko, pomogła wizyta u lekarza?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw mar 03, 2011 22:32 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Justynko u nas nuuuudy,ta mała szelma nie chce żadnego kociego jedzenia,musi być mięso i koniec :roll:
Kamari właśnie z tym nieszczęsnym uchem ...dostała kropelki chociaż nic niepokojącego wet nie zauważył, krople pomogły na 2 dni i od nowa problem,a chciałam ją w poniedziałek zaszczepić,jutro przyjedzie Pan doktor i zobaczymy co powie, i wiecie co dziewczyny ...ta księżniczka z Bożej łaski zaczęła lać moją Luśkę :evil: , ja to mam szczęście do tymczasków :roll:
Anna Kubica

Post » Pt mar 04, 2011 10:27 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Szelma to by było dobre imię dla księżniczki :D
Ciekawe, co z tym uchem, może ma świerzbowca, tylko draństwa nie widać? Nawet nie wiem, czy to mozliwe :roll:

Przesyłamy wam dużo słonecznych kciuków :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]