Wieeeelki,kocurek/popada w depresje MA DOMEK

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 23, 2011 18:34 Re: Wieeeelki,puchaty kocurek ,wyrzucony na działki

mar9 pisze:
halbina pisze:Ech, współodczuwam i tu... kran mi kapie i kapie... :roll:

Jak nie masz znajomego hydraulika to mogę Ci podac kontakt do firmy "mąż na godziny".
Robią wszystko w domu, hydraulikę też. Płacisz od godziny + materiał + dojazd.
Polecam, naprawdę :ok:

bardzo by mi się tai mąż na godziny przydał... wrzuć mi, proszę, namiary na pv
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw lut 24, 2011 7:24 Re: Wieeeelki,puchaty kocurek ,wyrzucony na działki

halbina pisze:
mar9 pisze:
halbina pisze:Ech, współodczuwam i tu... kran mi kapie i kapie... :roll:

Jak nie masz znajomego hydraulika to mogę Ci podac kontakt do firmy "mąż na godziny".
Robią wszystko w domu, hydraulikę też. Płacisz od godziny + materiał + dojazd.
Polecam, naprawdę :ok:

bardzo by mi się tai mąż na godziny przydał... wrzuć mi, proszę, namiary na pv

wysłałam Ci pw
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lut 24, 2011 18:16 Re: Wieeeelki,puchaty kocurek ,wyrzucony na działki

dzięki, Marysiu! :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt lut 25, 2011 11:08 Re: Wieeeelki,puchaty kocurek ,wyrzucony na działki

halbina pisze:dzięki, Marysiu! :1luvu:

nie ma za co :mrgreen:
:ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto mar 01, 2011 0:49 Re: Wieeeelki,kocurek/popada w depresje,potrzebny Feliway

najnowsze...

Misiu znalazł Dt u Mar9, niestety zle doświadczenia z działki powodują,że cały czas się chowa.Panicznie boi się kotów,dla niego kot=zagrożenie.Na działce koty go tłukły z każdej strony Misiowi przydałby się Feliway...bardzo prosimy o pomoc,wpłaty po 5,10 zł,by wspólnie uzbierać i polepszyć jego stan psychiczny...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto mar 01, 2011 0:58 Re: Wieeeelki,kocurek/popada w depresje,potrzebny Feliway

Biedactwo :(

Zapraszam na bazarek dla Misia i innych podopiecznych w DT u mar9 viewtopic.php?f=20&t=124831&p=7157619#p7157619
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Wto mar 01, 2011 1:08 Re: Wieeeelki,kocurek/popada w depresje,potrzebny Feliway

Teraz w zooplusie jest na Feliwaya promocja - jest z dyfuzorem za 99 zł. Dam 50 - uzbieramy resztę?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto mar 01, 2011 8:04 Re: Wieeeelki,kocurek/popada w depresje,potrzebny Feliway

Dziewczyny, nie wiem co napisać, znowu nam pomagacie, już tak dużo dostaliśmy pomocy, czuję się wręcz zażenowana, nie nawykłam do tak wielkiego wsparcia... słowa dziękuję to tak niewiele ale czy są lepsze słowa do okazania wdzięczności?
Misio lubi wychodzić "z norki" wieczorem, przekrada się chyłkiem, z łapanki go dopadam i głaskam, głaskam, głaskam.
Na rękach krótko chce być a on taki piękny, tak piękne długie futerko ma, mięciutkie, puszyste.
Żal patrzeć jak brzuszkiem pucuje podłogę.
Czasem położy się "na widoku", mogłabym mu cyknąć zdjęcia ale nie chcę go straszyć więc wybaczcie brak zdjęć. Jak stanie się odważniejszy to nacykam mu zdjęć i wstawię do wątku.
edit:
anulka111 w tym wątku: viewtopic.php?f=1&t=113845&start=1305
zdeklarowała, że ma na zbyciu feliwaya i obiecała nam przekazać
tak więc sprawa zbiórki na ten cel nieaktualna, można zbierać na innego kotka w potrzebie
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto mar 01, 2011 11:58 Re: Wieeeelki,kocurek/popada w depresje,potrzebny Feliway

mar9 pisze:Dziewczyny, nie wiem co napisać, znowu nam pomagacie, już tak dużo dostaliśmy pomocy, czuję się wręcz zażenowana, nie nawykłam do tak wielkiego wsparcia... słowa dziękuję to tak niewiele ale czy są lepsze słowa do okazania wdzięczności?
Misio lubi wychodzić "z norki" wieczorem, przekrada się chyłkiem, z łapanki go dopadam i głaskam, głaskam, głaskam.
Na rękach krótko chce być a on taki piękny, tak piękne długie futerko ma, mięciutkie, puszyste.
Żal patrzeć jak brzuszkiem pucuje podłogę.
Czasem położy się "na widoku", mogłabym mu cyknąć zdjęcia ale nie chcę go straszyć więc wybaczcie brak zdjęć. Jak stanie się odważniejszy to nacykam mu zdjęć i wstawię do wątku.
edit:
anulka111 w tym wątku: viewtopic.php?f=1&t=113845&start=1305
zdeklarowała, że ma na zbyciu feliwaya i obiecała nam przekazać
tak więc sprawa zbiórki na ten cel nieaktualna, można zbierać na innego kotka w potrzebie

Nie wiadomo,czy ma do oddania,czy odsprzedania? Z resztą fajnie by było...
Informacja o Bonifacym zwaliła mnie z nóg...:(

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro mar 02, 2011 17:03 Re: Wieeeelki,kocurek/popada w depresje,potrzebny Feliway

Może warto przebadać również Misia? Profilaktycznie, żeby mieć pewność, że nic mu nie dolega... Może tak się chowa, bo coś go boli?
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Śro mar 02, 2011 17:05 Re: Wieeeelki,kocurek/popada w depresje,potrzebny Feliway

A jak się sprawdza Feliway? Są jakieś rezultaty, czy jeszcze za wcześnie?
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Śro mar 02, 2011 18:36 Re: Wieeeelki,kocurek/popada w depresje,potrzebny Feliway

alata pisze:A jak się sprawdza Feliway? Są jakieś rezultaty, czy jeszcze za wcześnie?

jeszcze za wcześnie
poza tym to Feliway w sprayu, jak go używać, co spryskiwać?
kiedyś miałam taki po prostu do gniazdka to było proste
może mi ktoś podpowiedzieć, jak go używać?
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw mar 03, 2011 15:22 Re: Wieeeelki,kocurek/popada w depresje,potrzebny Feliway

podobno najlepsza jest obroża. Działa bezpośrednio na danego kota. Ja będę teraz kupowała dla swojego neurotyka. Chyba w hurtowni 45 zł. Działa miesiąc.
Spryskiwać trzeba wszystkie miejsca gdzie kotek przebywa łącznie z ulubioną kuwetą :D . Przy okazji i innym weselej. :D Tylko mało ekonomiczne :(

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Czw mar 03, 2011 15:25 Re: Wieeeelki,kocurek/popada w depresje,potrzebny Feliway

asia2 pisze:podobno najlepsza jest obroża. Działa bezpośrednio na danego kota. Ja będę teraz kupowała dla swojego neurotyka. Chyba w hurtowni 45 zł. Działa miesiąc.
Spryskiwać trzeba wszystkie miejsca gdzie kotek przebywa łącznie z ulubioną kuwetą :D . Przy okazji i innym weselej. :D Tylko mało ekonomiczne :(

chciałabym się porawić bo ja zawsze tak szybko pisze a potem patrzę że kapucha :D
Pryskać na miejsca gdzie długo przebywa ( posłanie, kocyk na oknie itp)

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Czw mar 03, 2011 15:29 Re: Wieeeelki,kocurek/popada w depresje,potrzebny Feliway

Ja się zastanawiam, czy nie byłoby dobrze zainwestować jeszcze w Feliwaya do kontaktu. Spray pomoże doraźnie, ale może warto byłoby postawić jeszcze na długofalowe uspokajanie Misia?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

[poprzednia][następna]