Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ja_ana pisze:vega013 pisze:TVN - TERAZ
Chyba że TVN24, bo na TVN leci W11, aż tak daleko sprawa nie zaszła:P
vega013 pisze:Było w TVN24.
Oprawcy nie zostaną ukarani, bo nieletni. Jeżeli okaże się, że w rodzinie były nieprawidłowości, przyznają kuratora. O losie zwierząt zadecyduje sąd, a mały psychopata potrzebuje serca i ciepła, bo... przeżywa zabranie zwierząt z domu. Starszy psychopata jest obserwowany przez psychologa i... nie zdaje sobie sprawy z tego, że krzywdził kota. Qrrrcze - jak tu wierzyć w nasz system prawny? Żyjemy w kraju absurdu!!! Piętnastolatek obrał sobie taką linię obrony (biedny debilek) i znajdzie jeszcze psychologów, którzy mu uwierzą. Totalna bzdura.
vega013 pisze:ja_ana pisze:vega013 pisze:TVN - TERAZ
Chyba że TVN24, bo na TVN leci W11, aż tak daleko sprawa nie zaszła:P
Było w TVN24.
Oprawcy nie zostaną ukarani, bo nieletni. Jeżeli okaże się, że w rodzinie były nieprawidłowości, przyznają kuratora. O losie zwierząt zadecyduje sąd, a mały psychopata potrzebuje serca i ciepła, bo... przeżywa zabranie zwierząt z domu. Starszy psychopata jest obserwowany przez psychologa i... nie zdaje sobie sprawy z tego, że krzywdził kota. Qrrrcze - jak tu wierzyć w nasz system prawny? Żyjemy w kraju absurdu!!!
inka1984 pisze:Qwa nie wierzejak mozna tak plytko myslec???? ma ktos maila namiar do sądu rodzinnego w Krakowie, w ktorym ma odbyc sie rozprawa? a moze dane tych poje**nych psychologow? bede pisala do skutku, chocby nie wiem co. Alez ja zycze temu smieciowi zeby dostal mega łomot!!!
vega013 pisze:Było w TVN24.
Oprawcy nie zostaną ukarani, bo nieletni. Jeżeli okaże się, że w rodzinie były nieprawidłowości, przyznają kuratora. O losie zwierząt zadecyduje sąd, a mały psychopata potrzebuje serca i ciepła, bo... przeżywa zabranie zwierząt z domu. Starszy psychopata jest obserwowany przez psychologa i... nie zdaje sobie sprawy z tego, że krzywdził kota. Qrrrcze - jak tu wierzyć w nasz system prawny? Żyjemy w kraju absurdu!!! Piętnastolatek obrał sobie taką linię obrony (biedny debilek) i znajdzie jeszcze psychologów, którzy mu uwierzą. Totalna bzdura.
sunshain pisze:inka1984 pisze:Qwa nie wierzejak mozna tak plytko myslec???? ma ktos maila namiar do sądu rodzinnego w Krakowie, w ktorym ma odbyc sie rozprawa? a moze dane tych poje**nych psychologow? bede pisala do skutku, chocby nie wiem co. Alez ja zycze temu smieciowi zeby dostal mega łomot!!!
spokojnie
gówniarze ucza sie od najmłodszych lat jak bronic sie przed sprawiedliwością
niech wypowiedzą sie inni psycholodzy np. biegły sądowy
sunshain pisze:inka1984 pisze:Qwa nie wierzejak mozna tak plytko myslec???? ma ktos maila namiar do sądu rodzinnego w Krakowie, w ktorym ma odbyc sie rozprawa? a moze dane tych poje**nych psychologow? bede pisala do skutku, chocby nie wiem co. Alez ja zycze temu smieciowi zeby dostal mega łomot!!!
spokojnie
spokojnie
PariahSoul pisze:vega013 pisze:Było w TVN24.
Lol. skąd ja wiedziałem, że tak będzieI jeszcze ten mały cierpi bo mu zwierzątka odebrali... To może mu dają je spowrotem? Może jego ulubionego? to mnie już rozjuszyło... Nie odpuszczę.... "Gdy prawo zawodzi, głos większości staje się prawem" Za parę godzin zostaną napiętnowani na Youtube, może i mnie pociągną do jakiejś odpowiedzialności, ale tak samo winien będzie ten, który wydał taki "cacy wyrok"
Będzie się bał oj będzie....
Pozdrawiam
ja_ana pisze:Wiesz jedna rzecz to wymiar sprawiedliwości, a druga rzecz, że jeśli te dzieciaki mają tak poryte psychiki przez rodziców, to one mogły naprawdę nie zdawać sobie sprawy z tego co zrobiły (zwłaszcza młodszy). Sprawa jest delikatna, bo to jednak dzieci. Tam głównie rodzice powinni zostać ukarani....
mrr pisze:
Moment, nie nadążam (nie mamy TV).
Kto podjął takie decyzje (nie zostaną ukarani itd.)?!
I a'propos "cacy wyrok" - nie było chyba jeszcze żadnego wyroku? Naprawdę nie nadążam - nie będzie rozprawy w sądzie dla nieletnich?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 827 gości