KOT Z YT II. Sprawca będzie sądzony! s. 93 Linki post 1

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 21:09 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

Zaznaczam wątek

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw gru 30, 2010 21:11 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

ja_ana pisze:
vega013 pisze:TVN - TERAZ

Chyba że TVN24, bo na TVN leci W11, aż tak daleko sprawa nie zaszła:P

Było w TVN24.
Oprawcy nie zostaną ukarani, bo nieletni. Jeżeli okaże się, że w rodzinie były nieprawidłowości, przyznają kuratora. O losie zwierząt zadecyduje sąd, a mały psychopata potrzebuje serca i ciepła, bo... przeżywa zabranie zwierząt z domu. Starszy psychopata jest obserwowany przez psychologa i... nie zdaje sobie sprawy z tego, że krzywdził kota. Qrrrcze - jak tu wierzyć w nasz system prawny? Żyjemy w kraju absurdu!!! Piętnastolatek obrał sobie taką linię obrony (biedny debilek) i znajdzie jeszcze psychologów, którzy mu uwierzą. Totalna bzdura.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw gru 30, 2010 21:17 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

vega013 pisze:Było w TVN24.
Oprawcy nie zostaną ukarani, bo nieletni. Jeżeli okaże się, że w rodzinie były nieprawidłowości, przyznają kuratora. O losie zwierząt zadecyduje sąd, a mały psychopata potrzebuje serca i ciepła, bo... przeżywa zabranie zwierząt z domu. Starszy psychopata jest obserwowany przez psychologa i... nie zdaje sobie sprawy z tego, że krzywdził kota. Qrrrcze - jak tu wierzyć w nasz system prawny? Żyjemy w kraju absurdu!!! Piętnastolatek obrał sobie taką linię obrony (biedny debilek) i znajdzie jeszcze psychologów, którzy mu uwierzą. Totalna bzdura.

czyli co? zamiecione?
I nic?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Czw gru 30, 2010 21:18 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

vega013 pisze:
ja_ana pisze:
vega013 pisze:TVN - TERAZ

Chyba że TVN24, bo na TVN leci W11, aż tak daleko sprawa nie zaszła:P

Było w TVN24.
Oprawcy nie zostaną ukarani, bo nieletni. Jeżeli okaże się, że w rodzinie były nieprawidłowości, przyznają kuratora. O losie zwierząt zadecyduje sąd, a mały psychopata potrzebuje serca i ciepła, bo... przeżywa zabranie zwierząt z domu. Starszy psychopata jest obserwowany przez psychologa i... nie zdaje sobie sprawy z tego, że krzywdził kota. Qrrrcze - jak tu wierzyć w nasz system prawny? Żyjemy w kraju absurdu!!!

Tak myślałam, że TVN 24.
Wiesz jedna rzecz to wymiar sprawiedliwości, a druga rzecz, że jeśli te dzieciaki mają tak poryte psychiki przez rodziców, to one mogły naprawdę nie zdawać sobie sprawy z tego co zrobiły (zwłaszcza młodszy). Sprawa jest delikatna, bo to jednak dzieci. Tam głównie rodzice powinni zostać ukarani....

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Czw gru 30, 2010 21:19 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

Qwa nie wierze :cry: jak mozna tak plytko myslec???? ma ktos maila namiar do sądu rodzinnego w Krakowie, w ktorym ma odbyc sie rozprawa? a moze dane tych poje**nych psychologow? bede pisala do skutku, chocby nie wiem co. Alez ja zycze temu smieciowi zeby dostal mega łomot!!!
[*] śpij słodko Kirku :(
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

Kumiko

Od: Pon kwi 19, 2010 18:38

Post » Czw gru 30, 2010 21:20 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

inka1984 pisze:Qwa nie wierze :cry: jak mozna tak plytko myslec???? ma ktos maila namiar do sądu rodzinnego w Krakowie, w ktorym ma odbyc sie rozprawa? a moze dane tych poje**nych psychologow? bede pisala do skutku, chocby nie wiem co. Alez ja zycze temu smieciowi zeby dostal mega łomot!!!

spokojnie
gówniarze ucza sie od najmłodszych lat jak bronic sie przed sprawiedliwością

niech wypowiedzą sie inni psycholodzy np. biegły sądowy
http://www.kocieforum.pl (MCO i nie tylko ...)
Obrazek
"Tajemnica sukcesu: mieć pod ręką jakiegoś Smoka" ze Shrek'a http://mco-kocury.manifo.com/
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=84343&hilit=Smok+i+amor

sunshain

Od: Nie lis 16, 2008 17:36

Post » Czw gru 30, 2010 21:24 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

Tralalalalala mówiłem... Mówiłem.
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw

Tal-Rash

Od: Śro kwi 22, 2009 12:53

Post » Czw gru 30, 2010 21:24 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

Lol. skąd ja wiedziałem, że tak będzie :evil: I jeszcze ten mały cierpi bo mu zwierzątka odebrali... To może mu dają je spowrotem? Może jego ulubionego? to mnie już rozjuszyło... Nie odpuszczę.... "Gdy prawo zawodzi, głos większości staje się prawem" Za parę godzin zostaną napiętnowani na Youtube, może i mnie pociągną do jakiejś odpowiedzialności, ale tak samo winien będzie ten, który wydał taki "cacy wyrok"
Będzie się bał oj będzie....

Pozdrawiam

PariahSoul

Od: Wto gru 28, 2010 23:54

Post » Czw gru 30, 2010 21:26 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

sunshain pisze:
inka1984 pisze:Qwa nie wierze :cry: jak mozna tak plytko myslec???? ma ktos maila namiar do sądu rodzinnego w Krakowie, w ktorym ma odbyc sie rozprawa? a moze dane tych poje**nych psychologow? bede pisala do skutku, chocby nie wiem co. Alez ja zycze temu smieciowi zeby dostal mega łomot!!!

spokojnie

ja zaraz sie wypowiem w mailu jak tylko go znajde :evil: wiem ze nie jestem jedyna osoba ktora przypominajac sobie widok tego filmiku, ma lzy w oczach ale w takim razie w jaki sposob mysla ci przycholodzy??? ze to sa dzieci? 15-latkowie w dzisiejszych czasach sa rodzicami, zabijaja ludzi i czesto sa groznymi przestepcami!!! gdzie tu jest logika??? jak katuje kota to dziecko ale jakby robil to z czlowiekiem, nie bylby juz nim nazwany :evil:
Moze jednak zadzialajmy z tymi listami???????? please

Kumiko

Post » Czw gru 30, 2010 21:27 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

sunshain pisze:

spokojnie

Właśnie, na razie wszystko na wariackich papierach. Doświadczenia każe mi wątpić, ale być może, a nuż.
Czy ten 15-latek jest opóźniony w rozwoju? Serio chciałabym wiedzieć. Bo stwierdzenie, że nie zdawał sobie sprawy, że krzywdzi kota, jest dla mnie co najmniej podejrzane :?
Ostatnio edytowano Czw gru 30, 2010 21:27 przez Katia K., łącznie edytowano 1 raz
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Czw gru 30, 2010 21:27 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

No i wchodza tu tacy po raz pierwszy pod wplywem impulsu sie znajduja na miau akurat w takich watkach od razu i prosze... :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw gru 30, 2010 21:28 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

sunshain pisze:

spokojnie

ja zaraz sie wypowiem w mailu jak tylko go znajde :evil: wiem ze nie jestem jedyna osoba ktora przypominajac sobie widok tego filmiku, ma lzy w oczach ale w takim razie w jaki sposob mysla ci przycholodzy??? ze to sa dzieci? 15-latkowie w dzisiejszych czasach sa rodzicami, zabijaja ludzi i czesto sa groznymi przestepcami!!! gdzie tu jest logika??? jak katuje kota to dziecko ale jakby robil to z czlowiekiem, nie bylby juz nim nazwany :evil:
Moze jednak zadzialajmy z tymi listami???????? please

Kumiko

Post » Czw gru 30, 2010 21:29 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

PariahSoul pisze:

Lol. skąd ja wiedziałem, że tak będzie :evil: I jeszcze ten mały cierpi bo mu zwierzątka odebrali... To może mu dają je spowrotem? Może jego ulubionego? to mnie już rozjuszyło... Nie odpuszczę.... "Gdy prawo zawodzi, głos większości staje się prawem" Za parę godzin zostaną napiętnowani na Youtube, może i mnie pociągną do jakiejś odpowiedzialności, ale tak samo winien będzie ten, który wydał taki "cacy wyrok"
Będzie się bał oj będzie....

Pozdrawiam

Moment, nie nadążam (nie mamy TV).
Kto podjął takie decyzje (nie zostaną ukarani itd.)?!
I a'propos "cacy wyrok" - nie było chyba jeszcze żadnego wyroku? Naprawdę nie nadążam - nie będzie rozprawy w sądzie dla nieletnich?

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Czw gru 30, 2010 21:32 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

ja_ana pisze:Wiesz jedna rzecz to wymiar sprawiedliwości, a druga rzecz, że jeśli te dzieciaki mają tak poryte psychiki przez rodziców, to one mogły naprawdę nie zdawać sobie sprawy z tego co zrobiły (zwłaszcza młodszy). Sprawa jest delikatna, bo to jednak dzieci. Tam głównie rodzice powinni zostać ukarani....

w moim miescie takie dzieci ( no ciut starsze, bo 16-letnie) zabiły bezdomnego
linia obrony była podobna, nie zdawli sobie sprawy, ze jak bedą kopać i okladać kijami człowieka to go zabiją, tak się tylko bawili
i nawet nie pochodzili z patologicznych rodzin, przecietni uczniowie, dzieci przecietnych rodziców.
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Czw gru 30, 2010 21:32 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

mrr pisze:
Moment, nie nadążam (nie mamy TV).
Kto podjął takie decyzje (nie zostaną ukarani itd.)?!
I a'propos "cacy wyrok" - nie było chyba jeszcze żadnego wyroku? Naprawdę nie nadążam - nie będzie rozprawy w sądzie dla nieletnich?

No i nie ma wyroku mrr, takie same słowa padły w innym programie, a wypowiadał się jakiś rzecznik czy ktoś tam taki....nie pamiętam dokładnie....teraz po prostu biją pianę...

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

[poprzednia][następna]