Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 16:46 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Neigh pisze:Noo jest to najładniejszy kot jaki mieszkał pod moim dachem i największy. Też bym sobie chętnie zostawiła.....ale wiecie dokąd to prowadzi?
Jeden kot, drugi........piąty ...........16 .........a potem łijuuu łiiiiijuuuuuuuuu na sygnale......

Ja Ci te sygnały po znajomości załatwię,najlepsze.W ostateczności sama przyjadę i najlepszych specjalistów....i może ją zostaw.Pracuję w pogotowiu :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto gru 28, 2010 16:46 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Neigh pisze:Noo jest to najładniejszy kot jaki mieszkał pod moim dachem i największy. Też bym sobie chętnie zostawiła.....ale wiecie dokąd to prowadzi?
Jeden kot, drugi........piąty ...........16 .........a potem łijuuu łiiiiijuuuuuuuuu na sygnale......

Wiemy, wiemy :lol:
Ale nie dziwię, że chętnie byś zostawiła, bo kota fantastyczna.

kocurzyca41 pisze:Zobacz chorobcia to zupełnie jak ja.Uwielbiam duże koty,tylko mieszkanie mam za małe.

Moje też mogłoby być ciut większe :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto gru 28, 2010 16:52 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Ooo kocurzyca:-) dobrze wiedzieć........jak już jechać to z fasonem:-)

A poważnie........nie mogę.......no nie mogę. Na tymczas czeka pilnie Cynamon......i jak sądzę wielu innych. A tak sobie nieskromnie myśle, ze to bylaby strata, gdybym się zapchała kotami i nikogo wiecej na dt nie wzięła...

Smutna prawda. A że boli jak cholera.......no boli.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto gru 28, 2010 16:56 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Ech, sama prawda :?
Ja wprawdzie pojedyncze tymczasy mam, ale i tego bym nie mogła, jakbym się zakociła nad miarę :roll:

OKI

Post » Wto gru 28, 2010 17:26 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Wiecie, ja ostatnio zaczęłam oglądać pomieszczenia w domu ojca pod zupełnie innym kątem.
"Piwnica, tu nieocieplana, hm, no jakiś z dworu to by raj miał....
Pracownia, trochę cieplej, ze dwa by się zmieściły...
Jakby tu okno ocieplić, to przecież raj by był dla kolejnych ze dwóch, nawet dziczki by mogły mieszkać...
Hm, a ten pokój na górze..."

Jedziemy razem?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto gru 28, 2010 17:30 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Szalony Kot pisze:Wiecie, ja ostatnio zaczęłam oglądać pomieszczenia w domu ojca pod zupełnie innym kątem.
Jakby tu okno ocieplić, to przecież raj by był dla kolejnych ze dwóch, nawet dziczki by mogły mieszkać...

Jedziemy razem?

Ale co chałupę ocieplać,czy Łowcę łobaczyć?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Wto gru 28, 2010 17:30 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

kocurzyca41 pisze:Zobacz chorobcia to zupełnie jak ja.Uwielbiam duże koty,tylko mieszkanie mam za małe.

oj moje też nie za duże, a Owca taka fajna ale nie mogę bo moja koteczka by już zniknęła w oczach od kocieko towarzystwa - taka lękliwa niestety ...
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Wto gru 28, 2010 17:43 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

A ja serdecznie zapraszam:-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto gru 28, 2010 17:45 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Nie dziwię się, że Łowcy byle komu nie chcesz oddać, bo to śliczna koteczka.
Może na forum się jakiś domek zakocha? Trzeba ją promować i promować.

A co do powierzchni mieszkania. Tż powiedział, że jeśli będziemy mieli większe, to się pomyśli o 3cim kocie :) No, ale to dalekie plany.
Trzymam kciuki za piękniutką!
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Wto gru 28, 2010 18:09 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

kocurzyca41 pisze:
Szalony Kot pisze:Wiecie, ja ostatnio zaczęłam oglądać pomieszczenia w domu ojca pod zupełnie innym kątem.

Jedziemy razem?

Ja mówiłam o tym miejscu, gdzie wiozą na sygnale :ryk:
Ale jak ktoś chce pomóc w ocieplaniu... albo razem ze mną jechać do Neigh, skoro zaprasza... to czemu nie :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto gru 28, 2010 18:33 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Szalony Kot pisze:
kocurzyca41 pisze:

Jedziemy razem?

Ja mówiłam o tym miejscu, gdzie wiozą na sygnale :ryk:
Ale jak ktoś chce pomóc w ocieplaniu... albo razem ze mną jechać do Neigh, skoro zaprasza... to czemu nie :ryk:

No bardzo proszę:-) To tylko 40 min jazdy autem z Wawki......żadna wielka podróż.....

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 28, 2010 18:39 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Jak tak dalej pójdzie,to autobus z sygnałami zamówić trzeba będzie. :ryk: I się okaże,że pół forum do psychiatry się wybiera :mrgreen: Na obecną chwilę to trochę choruje,na choroby somatyczne jak najbardziej :mrgreen: Ale przyznam,że chęć zobaczenia Owcy na żywo jest u mnie wielka.A jeśli trzeba pomóc w przygotowaniu lokum dla paru ogonków,to też w miarę możliwości czasowych i zdrowotnych jestem chętna.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Wto gru 28, 2010 19:08 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Oooo, cóż to widzą moje piękne oczy 8O
Wycieczka na sygnale się szykuje 8O
Łowce oglądać 8O
No to Wariatkowo jedzie obowiązkowo :ryk: :ryk: :ryk:

Taki przejazd przez Warszawkę, z fasonem, łiiijuuuuuuu i na światełkach migających 8O
Wesoła karetka :twisted: :ryk: :ryk: :ryk:

OKI

Post » Wto gru 28, 2010 19:21 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Nie,nie na sygnale to do specjalisty chcemy się wybrać jak już nam kompletnie odwali :ryk: A do Łowcy to tak po cichutku sobie marzymy,że ją naocznie ,na żywo uda się obejrzeć :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Wto gru 28, 2010 19:24 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Ech, szkoda... :roll:

Cichcem, mówisz? :twisted:

OKI

[poprzednia][następna]