Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 11, 2010 21:32 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

Futrzaki już mówią dobranoc,coraz większymi grupkami sypiają:

Obrazek

Obrazek
Legnica

Post » Sob gru 11, 2010 21:39 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

:1luvu: :1luvu: :1luvu: widok snu spokojnych = bezcenny :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A z tą nową kicią to autentyczna masakra pod ogonem :|
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Sob gru 11, 2010 21:44 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

noooo,aż sie przestraszyłam jak zobaczyłam,ale na szczescie załatwia sie
mam nadzieje ze w poniedziałek lekarz cos zaradzi,jakieś leki odpowiednie czy coś :|
Legnica

Post » Sob gru 11, 2010 21:45 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

Zima w pełni, a w kupie cieplej :mrgreen: ... co się dziwisz, zwłaszcza jak jest się do kogo przytulać :ryk:
A odnalazł się kurczaczy skrytożerca?

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Sob gru 11, 2010 22:09 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

Trochę w innym klimacie, ale warto to zobaczyć ... sama kiedyś robiłam porządki po takiej akcji :ryk:
http://deser.pl/deser/1,97052,8802767,K ... IDEO_.html

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Sob gru 11, 2010 22:49 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

Kurczaczy skrytozerca jest cwany.
Pomyślałam ze poznam go po tym ze nie zechce zjeść kolacji,bo będzie najedzony.
Nikt dzisiaj nie wyrywał sie do misek.
Podzielili sie kurczakiem cwaniaki 8)
Legnica

Post » Nie gru 12, 2010 12:48 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

Wyjeżdżałam na kilka dni, więc witam sie z opóżnieniem na nowym wątku :mrgreen: I od razu tyle nowości - i skrytożercy i nowe wściekłe :kotek: Stawiam jednak na to, że to ON - zgodnie z tradycją :wink:
Tył nowego nie ciekawy - taki jakiś odpażony? Może póki co jakąś oliwką dla dzieci go potraktować?

A co do filmiku - rewelacja. Z tego powodu od chyba pięciu lat choinki nie ubieram :)

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Nie gru 12, 2010 13:34 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

Ale będzie lizał tę oliwkę dla dzieci. Lepiej niech coś lekarz zaradzi.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie gru 12, 2010 13:57 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

Zaradzi,na pewno cos zaradzi.Kocia zupełnie sie tym miejscem nie interesuje,mysle że gdyby odczuwała jakiś uporczywy ból,to dałaby znać,chociażby próbowała sie tam myć.Na razie nic sie nie dzieje,ładnie sie załatwia.Poczekamy spokojnie do jutra.
Legnica

Post » Nie gru 12, 2010 15:00 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

A u nas Marudka trwa stan niezdecydowania :lol: syn chciał przynieść choinkę ze strychu,a ja nie wiem ubierać nie ubierać,obawiam sie tych imprez przy użyciu kolorowych bombek 8)
Legnica

Post » Nie gru 12, 2010 15:40 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

Legnica pisze:A u nas Marudka trwa stan niezdecydowania :lol: syn chciał przynieść choinkę ze strychu,a ja nie wiem ubierać nie ubierać,obawiam sie tych imprez przy użyciu kolorowych bombek 8)

Maluchy na pewno będą mieć super zabawę :ryk:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Nie gru 12, 2010 16:37 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

Dzisiaj pracowicie zarabiam na koci żwir.
Na naszej(prawie)ulicy otworzony nowy supermarket,w ramach reklamy za każdy zakup klient dostaje dziś bon na 5zł.
Muszę pójść do wieczora jeszcze ze cztery razy(bo raz już byłam)kupić chociaż po 1 kg cukru,albo 1 mleko(bo kasiorki na zakupy większe niet)i przed świętami wybiorę za te bony dwa żwiry.
8)
Legnica

Post » Nie gru 12, 2010 17:00 Re: Legnica-potrzebujemy Waszej pomocy,proszę...

Paluszek!
Dostałam skan wyniku testu Asmodeusza.Niestety,tradycyjnie pomylono imiona,lekarz wpisał Artemis.Na 100% jest to wynik z krwi Asmiego,tylko wciąż ktos ma problem z imionami tych dwóch kotów.Artemis u weta był ostatnio na powtórce szczepienia.Krew Asmiego pobierana była znacznie później,więc o pomyłce mowy nie ma,a tamtym dniu z Asmim w gabinecie był tylko Hary(powtórka zastrzyku -swierzb).
A tak dla zobrazowania problemów z tymi nietypowymi imionami-
tel.od Pani zainteresowanej adopcją kociatka,ogłoszenie znalazła w internecie
"dzień dobry,chciałabym adoptować koteczka z ogłoszenia,czy nadal aktualne?"
-dzień dobry,kilka kotów ma ogłoszenia w internecie,którym konkretnie jest Pani zainteresowana?"
"no właśnie,gdzieś zgubiłam to ogłoszenie,ha,ha,ha,o chyba mam,chciałabym adoptować to kociątko,no,to,małe,rasy Artyjskiej"
8)
Legnica

Post » Nie gru 12, 2010 17:01 Re: Legnica-potrzebujemy Waszej pomocy,proszę...

Dobrze, że nie aryjskiej :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]