Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 30, 2010 11:48 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Dziewczęta - błagam na wszystko - zabierzcie Promysia do domku - na ostatnie chwile - cały czas Was czytam - walczyłyście dzielnie nad wyraz - każdy umierający pragnie umrzeć w domu, nie w zimnej klatce, samotny.

Na kolanach Was proszę - błagam, do domku!

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Wto lis 30, 2010 11:51 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Jego stan uniemozliwia zabranie go do domu. W lecznicy jest otoczony troska,to wiemy.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 30, 2010 11:54 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Marzenia11 pisze:Jego stan uniemozliwia zabranie go do domu. W lecznicy jest otoczony troska,to wiemy.

W domu słyszałby głos i byłby pogłaskany, choć czasem. Chcesz umierać w szpitalu? Zabierajcie go, zabierajcie do domku.

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Wto lis 30, 2010 11:56 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

A ja mam dość wszystkiego :cry: nie tak miało być :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 30, 2010 12:01 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Też tu jestem...
Przepraszam... wszystko co teraz bym napisała nie udźwignęłoby ciężaru chwili...
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 30, 2010 12:12 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Catnaperka pisze:Też tu jestem...
Przepraszam... wszystko co teraz bym napisała nie udźwignęłoby ciężaru chwili...

i ja jestem i czytam ale pisać nic nie mogę.

może tylko to, że jak dzwoniłam to Promyczek spał.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 30, 2010 12:30 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

bozennak pisze:
Marzenia11 pisze:Jego stan uniemozliwia zabranie go do domu. W lecznicy jest otoczony troska,to wiemy.

W domu słyszałby głos i byłby pogłaskany, choć czasem. Chcesz umierać w szpitalu? Zabierajcie go, zabierajcie do domku.

Wiesz co? Przyjedz i go zabierz. Albo lepiej-przeczytaj ostatnie 15 stron watku aby poznac cala syt. Nie dobijaj takimi radami ludzi ktorym i tak jest cholernie trudno.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 30, 2010 12:45 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Nie jestem w stanie nic napisać, ale też cały czas tu jestem, zaglądam.

Erin, Smarti - jestem z Wami całym sercem i nisko chylę czoła.Trzymajcie się jakoś.

:cry:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lis 30, 2010 12:48 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Wielbłądzio, dzięki! :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 30, 2010 12:51 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Także jestem mimo, że nie piszę :(
Ale nie trace nadzieji :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 30, 2010 12:53 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

CatAngel, kochana jesteś!

Erin

Post » Wto lis 30, 2010 13:03 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Zostawi Mod nam watek otwarty, czy zalozysz nowy?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 30, 2010 13:04 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Mam nadzieję, że zostawi.

Erin

Post » Wto lis 30, 2010 13:33 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Ta ropka z nosa i z oczu u Promyczka i krztuszenie się to wcale nie musi być przeziębienie a nastepny etap jego choroby.

Miał w nocy kroplówkę,dostał antybiotyk i robili mu morfo (nie wiem jeszcze po co ale jak się zostawia go w szpitaliku to musi się podpisać zgodę "na wszystkie konieczne zabiegi" ),a więc przy okazji pobrano mu krew na testy.
Zapytali mnie teraz czy robic te testy czy nie . Jakoś tak bez sensu że pobrali a potem pytają,ale skoro już męczyli go tym pobieraniem krwi to powiedziałam że niech mu juz zrobią te testy żeby chociaż jego ból nie poszedł na marne.
Wczoraj jak jechałam po niego ustaliłam z wet że oni do dziś do popoludnia spotkaja się i naradzą w sprawie Promysia aby wspólnie zasugerowac mi najlepsze dla niego wyjście.

Ja sama jestem już dawno nastawiona żeby zabrać go do domu-antybiotyk postaram się podawać mu w pasztecie,który tak bardzo lubi.
Mam tylko nadzieje że będzie w takim stanie abym mogła go zabrać.Posłanko już ma przygotowane i tak jak wtedy w piątek gdy go poznałam , cieplutki grzejniczek i feliway na niego już czeka...

Tak bardzo mi go żal...to taki wspaniały i mądry kocur..Dlaczego musi umierać tak młodo????????????????????
Jeszcze taki szczęsliwy u mnie mogłby być...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 30, 2010 13:47 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

...nie wiem...
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

[poprzednia][następna]