Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:Proszę pomóżcie koszalińskiemu schronisku : http://www.tesco.pl/schroniska/index.php wystarczy oddać głos
Dyktatura pisze:Dziewczyny do p. Halinki trafiła kolejna kotka. Ma ok roku. Wygląda na zadbaną i wysterylizowaną. Mam nadzieję, że lada moment ktoś będzie jej szukał, bo aż strach pomyśleć, że ktoś mógł ją wyrzucić.
Jak dostanę zdjęcie to pokażę.
Wsparcie finansowe nadal potrzebne.
Dyktatura pisze:Nie ona pójdzie do domu jeśli takowy się znajdzie. Wydaje mi się, że ona da rade sama.
Łatka jakoś dała radę a [póki była w azylu to była z nich święta trójca.
Dyktatura pisze:Stokrotek tak. Gorzej z Iryskiem.
Myślę, że gdyby p. Halina była w domu cały dzień to wszystkie by były miziaste, a tak p. Halina siedzi do 16 w pracy, wraca, karmi koteczki i biegnie karmić podwórkowe. Dopiero potem ma czas dla gromady choć też nie zawsze bo trzeba zrobić zakupy dla nich.
Dyktatura pisze:Dziewczyny do p. Halinki trafiła kolejna kotka. Ma ok roku. Wygląda na zadbaną i wysterylizowaną. Mam nadzieję, że lada moment ktoś będzie jej szukał, bo aż strach pomyśleć, że ktoś mógł ją wyrzucić.
Jak dostanę zdjęcie to pokażę
Dyktatura pisze:![]()
Kasia wczoraj wieczorem odeszła za TM, a ja się tylko zastanawiam czego jeszcze nie zrobiłam, co jeszcze mogło przedłużyć jej życie????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 776 gości