ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 22, 2010 17:47 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Umówmy jakieś konkretne miejsce na spotkanie - ja w razie czego też jestem zmotoryzowana, więc na pewno się pomieścimy, jak będzie trzeba to pojedziemy na dwa wozy (chociaż chyba nie będzie potrzeby...)
Wezmę aparat - może jakieś fotki porobimy. Zresztą nie ma co kombinować, tylko trzeba jechać się rozeznać.

Agn - ja się za żarciki nie obrażam ;) Póki jeszcze się nie kulam, humor mi dopisuje :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

katimal

Od: Śro lis 19, 2008 9:47

Post » Pon lis 22, 2010 17:56 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

myślę, że albo koło Reala na Grudziądzkiej, albo na ten przykład koło Salusa przy Bumarze byśmy się skrzyknęły ?

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon lis 22, 2010 20:46 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Dziewczyny, jest DT dla kociaków :1luvu:
Nie wiem czy się ujawni, ale zapraszam :1luvu:
Ja jestem tak zaskoczona, że ciężko mi na razie w to uwierzyć.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Pon lis 22, 2010 20:48 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

to w sobotę można by kociaki wyłapać? :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon lis 22, 2010 21:03 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

PearlRain pisze:to w sobotę można by kociaki wyłapać? :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo bym chciała, ale nie wiem czy się da i czy ja dam radę załatwić wszystko w jeden dzień, bo czekałaby nas kilkugodzinna podróż.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pon lis 22, 2010 21:11 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Świetna wiadomość, domek tymczasowy dla kociaków z cmentarza, hurra!!! Teraz już tylko łapanka na całego, a potem adopcje. :ok: :ok: :ok: Dziękujemy za domek. Chyba zaraz zjem całą tabliczkę czekolady. :kotek: To gdzie się spotykamy przy Salusie, Realu ???

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Pon lis 22, 2010 21:26 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Ale czy ja dobrze rozumiem, że ten domek tymczasowy chce wszystkie koty?? 8O
Obrazek
Obrazek
Obrazek

katimal

Od: Śro lis 19, 2008 9:47

Post » Pon lis 22, 2010 21:27 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

naprawdę?!??
Agatka, Ty nam zdradź kto jest kocim aniołem...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon lis 22, 2010 21:41 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Naprawdę??? I na 100%?? Cud!! Ale świetnie!! :dance2:
Dzieciaki! W dupki będzie ciepło!!
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon lis 22, 2010 21:49 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

katimal pisze:Ale czy ja dobrze rozumiem, że ten domek tymczasowy chce wszystkie koty?? 8O

Wszystkie. Też jestem w szoku, pozytywnym.
Chyba muszę już iść spać, bo mam mętlik w głowie co robić, jak i kiedy. Złapane kociaki musiałabym zawieźć do Warszawy. Nie mam w ogóle pojęcia czy się dadzą złapać i czy wszystkie się akurat pojawią w dniu, w którym my się tam pojawimy. Trzeba to wszystko jakoś logistycznie rozplanować. Najlepiej by było złapać je i od razu wsiąść do auta i jechać, ale czy się tak da...?
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pon lis 22, 2010 22:21 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

agatka84 pisze:Dziewczyny, jest DT dla kociaków :1luvu:
Nie wiem czy się ujawni, ale zapraszam :1luvu:
Ja jestem tak zaskoczona, że ciężko mi na razie w to uwierzyć.

Agato, lepiej podaj co to za dom - załatwianie niektórych spraw wyłącznie na PW wyszło na złe kotom.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pon lis 22, 2010 22:43 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Witam to ja chcę dać futerkom DT,nie mam nic do ukrycia więc się ujawniam.Agatka pewnie już sprawdziła moje referencje(ja bym zrobiła to samo).
Żal mi tych kociaków i dlatego się zdeklarowałam,że je do siebie mogę wziąć.Mam słabość do burych kociaków i może to zadecydowało,że zaproponowałam Dt.
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Wto lis 23, 2010 7:25 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Wto lis 23, 2010 7:44 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

renatab pisze:Witam to ja chcę dać futerkom DT,nie mam nic do ukrycia więc się ujawniam.Agatka pewnie już sprawdziła moje referencje(ja bym zrobiła to samo).
Żal mi tych kociaków i dlatego się zdeklarowałam,że je do siebie mogę wziąć.Mam słabość do burych kociaków i może to zadecydowało,że zaproponowałam Dt.

Super.
Jakiś czas temu szukałam dt dla maluszków i niestety nie miały tyle szczęścia.
Nikt niechciał " moich" kopciuszków .Dobrze,że tym się uda .
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto lis 23, 2010 9:32 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Macie pomysły jak zorganizować łapankę i wyjazd do Warszawy? Myślę nad tym od wczoraj i ciężko mi coś wymyślić.
Raczej nie da się złapać i tego samego dnia zawieźć. Będę pewnie musiała kociaki gdzieś przetrzymać.
Boję się, że jak tam pojedziemy danego dnia to nie pojawi się całe towarzystwo.
Która z Was jest najbardziej doświadczona w łapaniu, obsługiwaniu klatki łapki i podbieraka?
Mój TŻ twierdzi, że jak się trafi na dogodny moment to kociaki dadzą się złapać normalnie do ręki.
Może jednak wcześniej zrobić to rozeznanie, nawet jak już ciemno będzie?
Obrazek
Fell on black days

agatka84

[poprzednia][następna]