Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Wesoło mamy w domu ze zwierzakami
kinga-kinia pisze:Powiedzmy że dziś miałam akcje ratowania kociaków z działek z chorymi oczami na DT wzieła je Seja.Jeden kociak na Cito musiał mieć operowane oczko a ogólnie na oczkach mają bielmo.O kociakach można poczytać na wątku Pomorskiego Kociego Domu Tymczasowego.
Choinka ubrana pokój zamknięty bo koty ciągle ją skubały![]()
Mój rezydent urządził dziś scenę jak wróciłam od weta to on rzucił sie na Fibi i na TŻ-ta nigdy tego nie robił,myślę że poczuł ode mnie zapach kociaków tych działkowych.Nigdy u niego takiej agresji nie widziałam.Nie tylko nam się ciasno w naszym mieszkaniu widać zwierzętom też
Fibi biedna na widok Benia chowa się pod szafką kuchenną
Pysia ma już dosyć tych zastrzyków i teraz jeszcze męcze ją na siłę tą pastą Uro-Pet.
seja pisze:kinga-kinia pisze:Powiedzmy że dziś miałam akcje ratowania kociaków z działek z chorymi oczami na DT wzieła je Seja.Jeden kociak na Cito musiał mieć operowane oczko a ogólnie na oczkach mają bielmo.O kociakach można poczytać na wątku Pomorskiego Kociego Domu Tymczasowego.
Choinka ubrana pokój zamknięty bo koty ciągle ją skubały![]()
Mój rezydent urządził dziś scenę jak wróciłam od weta to on rzucił sie na Fibi i na TŻ-ta nigdy tego nie robił,myślę że poczuł ode mnie zapach kociaków tych działkowych.Nigdy u niego takiej agresji nie widziałam.Nie tylko nam się ciasno w naszym mieszkaniu widać zwierzętom też
Fibi biedna na widok Benia chowa się pod szafką kuchenną
Pysia ma już dosyć tych zastrzyków i teraz jeszcze męcze ją na siłę tą pastą Uro-Pet.
Kinguś jeszcze tu można poczytać : viewtopic.php?f=1&t=117197&start=0
To Naszwątek
Izzi pisze:Kinia, Świąt rodzinnych , zdrowych, obfitujących w niespodzianki, ale tylko pozytywne! Wszystkiego co przynosi radość-tego życzę Tobie, Twojej rodzince i futrzastym kompanom
seja pisze:11 footer wraz ze mną życzy Tobie , Twoim kociastym i rodzince zdrowych i spokojnych Świąt![]()
http://ak.imgag.com/imgag/product/previ ... 7/graphic1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sillka i 125 gości