I też zaklinam..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:Hopsnę z rana biedaka !Gorsza sprawa,że ma zacząć padać od dziś
anahit pisze:Witam ponownie na forum Bolkowym. Z mojej strony już postanowione - stałe miejsce w moim stadzie na Bolka czeka. Mam nadzieję na dobre wieści odnośnie "łowienia". Jeżeli tylko będzie wiadomo, że Bolek może iść na domowe pielesze, dajcie znać. I oczywiście, jeżeli uznacie, że mieszkanie u mnie to dla niego dobry wybór. Z niecierpliwością oczekuję najnowszych wieści. Trzymam kciuki za Ciebie - Bolku!![]()
![]()
Catnaperka pisze:anahit pisze:Witam ponownie na forum Bolkowym. Z mojej strony już postanowione - stałe miejsce w moim stadzie na Bolka czeka. Mam nadzieję na dobre wieści odnośnie "łowienia". Jeżeli tylko będzie wiadomo, że Bolek może iść na domowe pielesze, dajcie znać. I oczywiście, jeżeli uznacie, że mieszkanie u mnie to dla niego dobry wybór. Z niecierpliwością oczekuję najnowszych wieści. Trzymam kciuki za Ciebie - Bolku!![]()
![]()
![]()
Catnaperka pisze:Bolek będzie łapany jutro, tak? Czy już dzisiaj?
anahit pisze:Witam ponownie na forum Bolkowym. Z mojej strony już postanowione - stałe miejsce w moim stadzie na Bolka czeka. Mam nadzieję na dobre wieści odnośnie "łowienia". Jeżeli tylko będzie wiadomo, że Bolek może iść na domowe pielesze, dajcie znać. I oczywiście, jeżeli uznacie, że mieszkanie u mnie to dla niego dobry wybór. Z niecierpliwością oczekuję najnowszych wieści. Trzymam kciuki za Ciebie - Bolku!![]()
![]()
ellza1 pisze:ja mogę Bolusia na tymczas przyjąć od zaraz , tylko jest jeden problem - mamy dwa koty białaczkowe - Bolek musi byc zaszczepiony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 614 gości