Czy Bolek przekonał się do swojego domku? str.26. Nowości :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 14:36 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Też wierzę, że da sobie pomóc :)
I też zaklinam.. 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lis 15, 2010 16:48 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Dzięki Cioteczki-Czarownice :ok: Dzisiaj sprawdzałam rano konto, nic jeszcze nie wpłynęło. Myślę, że po weekendzie jest jak zwykle zastój w realizowaniu przelewów. Jak tylko pieniążki dotrą uzupełnię pierwszy post :kotek:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pon lis 15, 2010 20:07 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pon lis 15, 2010 22:01 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Też trochę dorzuciłem.

Za powodzenie :ok:

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Wto lis 16, 2010 6:49 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Hopsnę z rana biedaka !Gorsza sprawa,że ma zacząć padać od dziś :(

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto lis 16, 2010 8:13 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

J.D. pisze:Hopsnę z rana biedaka !Gorsza sprawa,że ma zacząć padać od dziś :(

choerka!
Jestem zawsze za łapaniem a potem myśleniem. Bardzo się boje,że moze być za późno.
Kiciulku trzymaj się.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lis 16, 2010 10:58 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Aktualny stan konta na Bolka: 260 zł :1luvu: Dziękujemy.

Luspa

Post » Wto lis 16, 2010 11:09 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Bolusiu,daj się zlapać,plizzzz!!!!!!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 16, 2010 11:41 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

ja mogę Bolusia na tymczas przyjąć od zaraz , tylko jest jeden problem - mamy dwa koty białaczkowe - Bolek musi byc zaszczepiony

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Wto lis 16, 2010 11:47 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Bolek będzie łapany jutro, tak? Czy już dzisiaj?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto lis 16, 2010 12:30 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Witam ponownie na forum Bolkowym. Z mojej strony już postanowione - stałe miejsce w moim stadzie na Bolka czeka. Mam nadzieję na dobre wieści odnośnie "łowienia". Jeżeli tylko będzie wiadomo, że Bolek może iść na domowe pielesze, dajcie znać. I oczywiście, jeżeli uznacie, że mieszkanie u mnie to dla niego dobry wybór. Z niecierpliwością oczekuję najnowszych wieści. Trzymam kciuki za Ciebie - Bolku! :ok: :ok: :ok:

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Wto lis 16, 2010 13:41 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

anahit :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 16, 2010 13:49 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

anahit pisze:Witam ponownie na forum Bolkowym. Z mojej strony już postanowione - stałe miejsce w moim stadzie na Bolka czeka. Mam nadzieję na dobre wieści odnośnie "łowienia". Jeżeli tylko będzie wiadomo, że Bolek może iść na domowe pielesze, dajcie znać. I oczywiście, jeżeli uznacie, że mieszkanie u mnie to dla niego dobry wybór. Z niecierpliwością oczekuję najnowszych wieści. Trzymam kciuki za Ciebie - Bolku! :ok: :ok: :ok:

:ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto lis 16, 2010 13:57 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Catnaperka pisze:
anahit pisze:Witam ponownie na forum Bolkowym. Z mojej strony już postanowione - stałe miejsce w moim stadzie na Bolka czeka. Mam nadzieję na dobre wieści odnośnie "łowienia". Jeżeli tylko będzie wiadomo, że Bolek może iść na domowe pielesze, dajcie znać. I oczywiście, jeżeli uznacie, że mieszkanie u mnie to dla niego dobry wybór. Z niecierpliwością oczekuję najnowszych wieści. Trzymam kciuki za Ciebie - Bolku! :ok: :ok: :ok:

:ok: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 16, 2010 13:58 Re: Bolek- ciemność, ból i jedna, wielka niewiadoma..[Białystok]

Catnaperka pisze:Bolek będzie łapany jutro, tak? Czy już dzisiaj?

Jutro.

ellza1 pisze:ja mogę Bolusia na tymczas przyjąć od zaraz , tylko jest jeden problem - mamy dwa koty białaczkowe - Bolek musi byc zaszczepiony

Dziewczyny i co teraz? Dzisiaj jak rozmawiałam z ellza1 to sama mi się przyznała, że dom tymczasowy może zamienić się w stały.. Znaczy się, że trzeba będzie dzielić Bolka na pół :roll: Wiecie co... serce się raduje jak się widzi, że jest tyle osób, które bez względu na to, że kot jest w tym momencie wrakiem zdrowia, chce go do siebie przyjąć. Aż się normalnie wzruszyłam :1luvu:

Luspa

[poprzednia][następna]