PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 14:15 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

najblizszy mozliwy termin w strone Mazur: niedziela 14.11

jadę ja (prawdopodobnie) oraz koledzy z pracy (na pewno) do Piszu. horacy 7, czy byłabys w stanie podjechac do Piszu w niedzielę 14.11 wieczorem?
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw lis 04, 2010 15:16 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

A skąd będziecie jechać do Piszu jeżeli z Warszawy to być może przez Szczytno gdzie mieszkam ,jeżeli nie to muszę jakoś dojechać.Dziewczyny czy pomożecie ogłaszać dziewczynkę bo ja nie mam kiedy tego robić.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lis 04, 2010 15:54 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

jesli będe miała ladne zdjęcia (postaram sie cos pstryknąć, ale aktualnie nie mam dobrego aparatu) to zrobie koteczce ogloszenia na gumtree. Przymierzę się tez do allegro :)
Obrazek

slapcio

Post » Czw lis 04, 2010 16:06 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Pytałam już Kasię ,która nam zawsze pomaga w ogłoszeniach i też zgodziła się pomóc,za co bardzo jej dziękuje.Dziewczyny ,a czy koteczka jest zdrowa czy można dołączyć ją do rezydentów bo nie bardzo mam gdzie ją izolować .

horacy 7

Post » Czw lis 04, 2010 16:13 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Z tego co rozumiem do schronu przyjechała jako zdrowa, na pewno sie tam zetknęła z kk - ale zanim trafi do Ciebie pobedzie przez tydzień u mnie to ja poobserwuje i jakby cos się zlego działo - zaczne działać. profilaktycznie zacznij podawać swoim (ja jej tez dam) beta glukan. Najtaniej wychodzi ludzki w kapsułach, jedna kapsułka starcza na 4-6 porcji - wysypujesz do karmy w "na oko" równych porcjach.
Obrazek

slapcio

Post » Czw lis 04, 2010 17:48 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Szkoda, że ta pani nie wyjeżdża z Katowic 9-go bo czekam na transport Klary do W-wy ale hanelki nie ma w domu w czasie 5-9.
Wraca dopiero 9-go wieczorem, szkoda :(
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lis 04, 2010 19:33 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

A kocurek się nie znalazł?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw lis 04, 2010 19:39 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

edii pisze:A kocurek się nie znalazł?

Niestety nie :(

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw lis 04, 2010 20:07 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Nie dodzwoniłam się jeszcze, by uzgodnić transport, ale będę próbowała jutro, mam nadzieję, że wszystko się uda.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw lis 04, 2010 20:31 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Dymny podobno przychodzi na jedzenie...Ktoś musiałby siedzieć i wyczekiwać go,a to jest nierealne...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw lis 04, 2010 20:52 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Miejmy nadzieję ,że i kocurek przyjdzie.

horacy 7

Post » Czw lis 04, 2010 23:36 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Ogromne kciuki za powodzenie akcji :ok: :kotek: Przypięłam banerek,tylko tyle mogę,niestety.
Człowiek wybiera sobie PSA,ale to KOT wybiera sobie człowieka!

WIRGINIA

Od: Nie paź 11, 2009 17:58

Post » Pt lis 05, 2010 9:40 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

No masz, zjadło mi posta :evil:

horacy 7 - nie moge obiecac dowozu do Szczytna, z tego co wiem planowana jest inna trasa przejazdu ale spróbuje ponegocjować :wink: Już raz "ożeniłam" szefowi 3 koty na tymczas i 1 na DS (NIGDY nie lubił kotów, teraz juz musi :ryk: ) wiec może i na nadłożenie drogi się skusi :lol:

Jesli uda się kocurka odłowić, to tak jak mówię - awaryjnie do lutego go przetrzymam. Mam nadzieje że z taką urodą to wystarczy na znalezienie DS. Dłużej nie moge, bo wtedy wraca babcia z sanatorium - poniewaz porusze sie o kulach (ledwo) część domu musi być bezkotna. Z moimi dziewczynami nie mogę go połaczyć bo dopiero co uporałam się z przywleczonym przez tymczasy grzybem (byłby w pokoju do którego dziewczyny nie wchodziły wcale). Nie mogę też Malwinie zafundowac kolejnego okresu gorączki, niejedzenia, kroplówek i WBC jak przy białaczce - to, plus totalne wycofanie, to jej reakcja na przybyszów :( A miejscówka w domu kocurów jest zajeta przez innego tymczasa, którym wzięła się mama TŻ

Mam nadzieje, ze da się złapać to drugie dymne futro... apropos - on ma jeszcze nabiał? Bo jak tak to na gwałt trza będzie ciachać, za Smierdziela to mnie zabiją :twisted:
Obrazek

slapcio

Post » Pt lis 05, 2010 11:31 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Z jazdą samochodem mam problem bo jestem tydzień po operacji .Dziewczyny i chyba trzeba sprawdzić choroby Fiv i Felv bo niestety u mnie musi być z moimi kotami i psami ,nie mam gdzie jej odizolować.Mam tylko dwa pokoje.

horacy 7

Post » Pt lis 05, 2010 13:01 Re: PIĘKNE, DYMNE KOTY - DT ALBO ŚMIERĆ, ŚLĄSK!

Justyna? Czy schron da radę przetestować przed wyjazdem?

A u mnie dzisiaj katastrofa. Jutro miał iść do nowego domu tymczasik, państwo na 10000% zdecydowani od miesiąca, tylko mieli wyjazdy więc Ramzes czekał u nas na przeprowadzkę. Dzisiaj sie dowiedzialam ze rezygnują bo... mama dziewczyny (nawet nie mieszkajaca z nimi) na wieść że chcą przygarnąć drugiego kota dostała ataku histerii nieomalże :evil: A mógl być przez ten miesiąc ogłaszany, mógł mieć inny dom :( Teraz zaczynają mi się wyjazdy w teren, TŻ nie ogarnie ogłoszeń, juz samo zostawienie mu wszystkich futer na głowie wystarcza.

Tak więc moje możliwości tymczasowania szlag trafił. Oczywiście kotkę przetrzymam przez ten tydzień, ale nie wiem czy dam radę przeforsować przyjęcie jeszcze kocurka. Pie****y swiat :x
Obrazek

slapcio

[poprzednia][następna]