Madras w DS,lubi się kąpać !Zdj. s.10 Mania w DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 8:58 Re: Kociaki-rudy Madras i buraska Mania(to nie zwykły dachowiec)

oj jak przykro.... :(

a z kim jedzie Madras? tzn. pytam, czy osoba wioząca rudzielca nie może przy okazji rozeznać się w sytuacji w sobotę?

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt lis 26, 2010 13:46 Re: Kociaki-rudy Madras i buraska Mania(to nie zwykły dachowiec)

To moja wetka, jedzie na szkolenie, nie będzie mieć czasu na wizytę.Oczywiście, spotka się z przyszłymi Dużymi Madrasa, dopilnuje podpisania umowy adopcyjnej, przekaże wyprawkę, powie o stanie zdrowia Madrasa.To i tak bardzo dużo.
Jest mi przykro, bo tak jakoś niefajnie wyszło. Ludzie czekali w domu, a tu nikt nie przyszedł, nie zadzwonił.Mam tylko nadzieję,że Madras będzie miał dobry domek.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lis 26, 2010 14:33 Re: Kociaki-rudy Madras i buraska Mania(to nie zwykły dachowiec)

Ewcia - odbierz PW albo oddzwoń do mnie proszę

joluka

Post » Pt lis 26, 2010 15:44 Re: Kociaki-rudy Madras i buraska Mania(to nie zwykły dachowiec)

Joasiu, dziękuję bardzo.Już piszę pw.

ewar

Post » Sob lis 27, 2010 7:58 Re: Kociaki-rudy Madras i buraska Mania(to nie zwykły dachowiec)

Madras jest właśnie w drodze do domku.Za niewiele ponad godzinę powinien być na miejscu.Mam nadzieję,że dogada się z rezydentami, kochanym łagodnym kocim staruszkiem i taką trochę żywiołową syjamkopodobną kotką.Zazdroszczę domkowi, bo Madras to cudowny kotek.
Joluka zaproponowała naprawienie tego, co ktoś inny zawalił i odwiedzi Madrasa.Joasiu, jesteś kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a ja dzisiaj przynoszę Manie do domu.Trochę będzie "gęsto" od kotów, ale za to jakie to koty !!!! Szkoda mi tylko Marusi, bo będzie sama przez sobotę i niedzielę.W poniedziałek zaś pojawi się w lecznicy kocia mama z dwoma dzieciaczkami.

ewar

Post » Sob lis 27, 2010 13:38 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT.

Madras już u siebie w domku.Duża napisała,że jest śliczny.Nie wygląda na zestresowanego, raczej zaciekawionego.Burasek-staruszek go nie zauważył chyba, Lilka, syjamka się obraziła i schowała.Madras skorzystał z kuwetki, a więc na razie jest OK.W poniedziałek mam obiecane zdjęcia.
Mania jest u mnie.Koty na nią syczą, niestety,ale do łapoczynów nie dochodzi.Teraz Mania szaleje z kulką z folii, jest prześliczna, naprawdę.Moja siostra ją uwielbia , z wzajemnością, bo Mania się o nią ocierała, wskakiwała na kolana.Siostra ma się zalogować nareszcie i sama pisać posty.

ewar

Post » Sob lis 27, 2010 15:35 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT.

Mania nie przestaje mruczeć, udeptywać, miziać się, wodzić pyszczkiem po mojej twarzy, lizać mnie po nosie..itd.Jest bardzo szczęśliwa, to się czuje.Mam nadzieję, że polubią się z pozostałymi kotkami.Ona jest taka psia, wygląda bardziej jak szczeniaczek,aniżeli kociak.No i to szynszyle futerko, nigdy dotąd takiego nie widziałam.Ona musi być jakąś mieszanką.

ewar

Post » Sob lis 27, 2010 16:12 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT.

Parę zdjęć na początek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Naprawdę niezwykły kotek.

ewar

Post » Nie lis 28, 2010 7:12 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT.

Nie jestem literatem, nie umiem słowami wyrazić, jaka cudowna jest Mania.To kociak spragniony ciepła, pieszczot..itd.Ona spała na łóżku obok mnie, wtulała się całym ciałkiem,buzią wodziła po mojej twarzy, lizała mnie, no jak tego nie kochać? Serce topnieje i już.Niestety, pozostałe kotki jej nie lubią,wczoraj zaatakowała ją Gucia.Staram się każdą głaskać i przytulać,żeby nie były o siebie zazdrosne i mam nadzieję,że wkrótce zapanuje spokój.Może tak źle nie jest,ale chciałabym,aby się razem bawiły, nie fuczały na siebie.Wczorajsze zdjęcia Maniusi, wierzcie mi, futerka takiego rodzaju nie miał dotąd żaden z tymczasowanych kotów.Na niektórych wczorajszych zdjęciach można też zobaczyć,że ona ma psi ogonek.Trójkątny taki i go załamuje, jak piesek.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

ewar

Post » Pon lis 29, 2010 7:37 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT.

Ona jest niesamowita! Rano się budzę,a ona obok mojej poduszki.Uwielbia się miziać, nigdy nie ma dość.Jest przeurocza.ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ewar

Post » Pon lis 29, 2010 14:03 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT.

Niesamowity kociak :)
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Pon lis 29, 2010 14:05 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT.

Maniusia piękna!!!! :1luvu: na pewno niedługo jakiś super domek ją wypatrzy!!! :ok: :ok: :ok:

a jak tam wieści z domu Madraska? mam nadzieję, że tylko najlepsze! :ok: - zadzwonię do nich w połowie tygodnia, żeby ich nie spłoszyć :wink: - i umówię się jakoś na wizytę

joluka

Post » Wto lis 30, 2010 8:34 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT.

Dziękuję, Joasiu. Wieści bardzo dobre :ryk: :ryk: :ryk: Madras jest kochany, usłyszałam,że zastanawiali się, skąd się biorą takie koty i że im się "fuksnęło".Duży wczoraj spał mając trzy koty na sobie.Nie jest źle.Lilka tylko czasem się obraża. :P Nie mam jednak jeszcze obiecanych zdjęć.
Tak się cieszę Joasiu,że go poznasz i o nim napiszesz.Wydaje mi się,że mnie to już ludzie nie wierzą, bo wciąż piszę, jakie świetne koty spotykam na swej drodze.Teraz znowu Mania, z nią nie będę umiała się rozstać,ale muszę :cry: Ona znalazła sobie miejsce do spania obok mojej poduszki, budzę się i ją przytulam,a ona to uwielbia i pięknie mruczy.Jak nie kochać kota, który wskakuje na kolana, poudeptuje, pomizia się, poliże po twarzy, a potem kładzie się obok i zasypia? Nie potrafię opisać, jaka ona jest cudowna.Gucia już dała jej spokój, a dziewczynki, Lara i Lena powolutku próbują się z nią razem bawić.
Kasiu, jest niesamowita.Na zdjęciach wychodzi jak zwykły buras, a nim nie jest.Buraski kocham, nie o to chodzi,ale siostra widziała Manię najpierw na zdjęciach, potem dopiero w realu i nie mogła uwierzyć, że to ta sama kotka.Dzisiaj będzie u mnie Mrusiu, poproszę, aby coś napisała.
A w lecznicy kochana kocia mamusia i jej dwójka kociaczków.Znowu śliczności.

ewar

Post » Wto lis 30, 2010 17:20 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT.

Super, że dokocenie przebiega łagodnie :)
A takie niesamowite koty się trafiają, wiem coś o tym (patrz - Trufla :)).
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Śro gru 01, 2010 21:16 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT.

Oczywiście!
Mania jest jedynym kotem, który pozwala się molestować.Uwielbia mizianki, nigdy nie ma ich dosyć.Jak fajnie budzić się rano z takim precelkiem obok poduszki.Mania i Lara próbują kumplować ze sobą, na razie są to gonitwy, zabawy jedną piłeczką, to już coś, prawda? Mam trzy kociaki na tymczasie, ale jakoś nie są one szczególnie uciążliwe, a na pewno przekochane.
Mania pięknie bawi się rewelacyjną zabawką RC.Obrazek
Myszka whiskasowa to też przebójObrazek
Obrazek
Prawie komplet ( brakuje Guci)ObrazekObrazekObrazekObrazek

ewar

[poprzednia][następna]