A i witam Siostrę Nemi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Się zamelduję. Jutro zaczynam po raz kolejny w życiu wyrobnym od nowa.
Noga lepsza, za to samochód się zepsuł i muszę pokombinować jak 40km do pracy machnąć.
Pozdrawiam. Odezwę się niedługo.
pomponmama pisze:Tyle, że głosowanie zaczynamy po 20 każdego miesiąca i wtedy nie wolno już agitować. Glosowanie trwa do końca miesiąca. Każda czarownica ma jeden głos i swój wybór powinna w wątku wpisać tak, żeby siostra liczykrupa miała łatwo wypatrzeć te głosy, czyli pogrubić, powiększyć, zaznaczyć kolorem, albo cóś
pomponmama pisze:A one używane były te skarpetki? Bo nie jestem pewna, czy to był ze strony kota komplement![]()
A moje gamonie dzisiaj ganiają jak szalone po całym mieszkaniu. Frędzelkowi się coś w główce ostatnio poprzewracało i rozrabia gorzej niż kociak młodyWłaśnie przed chwilą wykonał tygrysi skok na Pompona z kanapy, czyli spadł na pysk bo rozpędzony w biegu nie zauważył, że mu się kanapa skończyła i teraz będzie inny poziom
Zupełnie niezmieszany pozbierał się z podłogi, potrzepał łbem i udając, że nic się nie stało, to było zamierzone, poszedł majestatycznym krokiem do kuchni
jasdor pisze: Kiedyś się budzę, patrzę , a moje rajstopy wychodzą z łazienki![]()
i kierują się w wiadomym kierunku.
pomponmama pisze:Wiesz - nie chce nic sugerować, ale... nie myślałaś o tym, żeby się odrobaczyć?Jak by moje gacie zaczęły same chodzic, to bym się lekko zaniepokoiła
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 393 gości