PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 18, 2010 7:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Aha, i głosujemy tutaj? Piszemy, że głosujemy na tą i na tą kandydaturę, tak? Czy jakieś ankiety są, itp?
A i witam Siostrę Nemi :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon paź 18, 2010 7:16 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Bolkowa pisze:Się zamelduję. Jutro zaczynam po raz kolejny w życiu wyrobnym od nowa.
Noga lepsza, za to samochód się zepsuł i muszę pokombinować jak 40km do pracy machnąć.
Pozdrawiam. Odezwę się niedługo.

Bolkowa, powodzenia - trzymam kciuki. I za noge tez.

Cos mamy widze sezon na popsute samochody...

Glosujemy tutaj. Piszesz "moj glos - xxx" i piszesz po prostu a siostra ktora zlicza glosy, zlicza :) i potem sumuje :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon paź 18, 2010 7:20 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Tyle, że głosowanie zaczynamy po 20 każdego miesiąca i wtedy nie wolno już agitować. Glosowanie trwa do końca miesiąca. Każda czarownica ma jeden głos i swój wybór powinna w wątku wpisać tak, żeby siostra liczykrupa miała łatwo wypatrzeć te głosy, czyli pogrubić, powiększyć, zaznaczyć kolorem, albo cóś :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon paź 18, 2010 7:34 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

pomponmama pisze:Tyle, że głosowanie zaczynamy po 20 każdego miesiąca i wtedy nie wolno już agitować. Glosowanie trwa do końca miesiąca. Każda czarownica ma jeden głos i swój wybór powinna w wątku wpisać tak, żeby siostra liczykrupa miała łatwo wypatrzeć te głosy, czyli pogrubić, powiększyć, zaznaczyć kolorem, albo cóś :roll:

Siostra Pompon slusznie prawi :) Zapomnialam dodac o tej agitacji ;)
Moje koty tez fetysz sobie znalazly - wczoraj wszystkie po kolei ze skupienie obwachiwaly moje skarpetki lezace na dywanie. Zaczal Glus ktory prosto od skarpetek odskoczyl z predkoscia rakiety, miauknal, pisnal, nastroszyl sie i wskoczyl na mnie na wersalke - strzelil mnie w oko lbem i zaczal namolnie sie domagac pieszczot 8O Rany, skarpetki maja takie wlasciwosci nie wiedzialam 8O

solangelica

Post » Pon paź 18, 2010 7:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Nowy koci afrodyzjak - skarpeta :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon paź 18, 2010 7:39 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

A one używane były te skarpetki? Bo nie jestem pewna, czy to był ze strony kota komplement :roll:
A moje gamonie dzisiaj ganiają jak szalone po całym mieszkaniu. Frędzelkowi się coś w główce ostatnio poprzewracało i rozrabia gorzej niż kociak młody :evil: Właśnie przed chwilą wykonał tygrysi skok na Pompona z kanapy, czyli spadł na pysk bo rozpędzony w biegu nie zauważył, że mu się kanapa skończyła i teraz będzie inny poziom 8O Zupełnie niezmieszany pozbierał się z podłogi, potrzepał łbem i udając, że nic się nie stało, że to było zamierzone, poszedł majestatycznym krokiem do kuchni :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon paź 18, 2010 7:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Siem melduje.
Mam dowód na to, ze koty maają lepszą pamięć niż mój małż.
Wczoraj małż zaczął pogwizdywać i nagle oba koty przybiegły i zaczęły nerwowo sie rozglądać. Oczywiście ludzie nie wpadli na to o co kotom chodzi.
Wieczorem leżąc na kanapie małż zaświstał i ...ziu! Oba koty patrzą na niego jak zaczarowane!
A mnie skleroza sie odetkała i mówię:
-Nie gwiżdż na koty, bo im kiedyś pokazałeś, że jak zaświstasz to będzie zabawa z laserkiem!
I co się okazało, że prawda, małż za karę musiał pół godziny świcić laserkiem. Morał: Koty niczego nie zapominają, w przeciwieństwie do ludziów.
Opowieść o Etiopii jak horror :(
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Pon paź 18, 2010 7:44 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

pomponmama pisze:A one używane były te skarpetki? Bo nie jestem pewna, czy to był ze strony kota komplement :roll:
A moje gamonie dzisiaj ganiają jak szalone po całym mieszkaniu. Frędzelkowi się coś w główce ostatnio poprzewracało i rozrabia gorzej niż kociak młody :evil: Właśnie przed chwilą wykonał tygrysi skok na Pompona z kanapy, czyli spadł na pysk bo rozpędzony w biegu nie zauważył, że mu się kanapa skończyła i teraz będzie inny poziom 8O Zupełnie niezmieszany pozbierał się z podłogi, potrzepał łbem i udając, że nic się nie stało, to było zamierzone, poszedł majestatycznym krokiem do kuchni :mrgreen:

Uzywane ;) czystych bym na dywan nie rzucala :wink: Glus ma dziwne upodobania i wogole jest dziwny, a ze wielbi mnie miloscia nad zycie odczuwa wlasnie moje udo na ktorym znow sie wywalil. A jak mnie udeptuje to wszystkimi pazurami na raz wiec mam akupunkture gratis.
Fredzel chyba na starosc ma zaburzenia oceny odleglosci :) Ale to musialo cudnie wygladac :D ta godna postawa na samym koncu...

kirke,opowiesc przednia - oj tak, kolejny dowod na to ze koty sa madrzejsze od ludzi ;)

solangelica

Post » Pon paź 18, 2010 7:45 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Te koty są niesamowite :-) Moja dorwała skarpety z szafy, świeże i gania z nimi po całej chacie, chowa w różne kąty, najczęściej, całkiem inteligentnie zresztą, za butami, kupne zabawki mogą się schować :-) Dlatego ciekawa jestem, jak zareaguje na kuleczki gejszy od Siosry jasdor :-)
Aha, to już wszystko chyba wiem z tymi głosowaniami, dzięki :-)
Ponponmamo a jak z kocią łapką przytrzaśniętą drzwiami?

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon paź 18, 2010 7:51 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

O przytrzaśniętej łapie już zapomnieliśmy, i znowu bawimy się między drzwiami, co jest kontrargumentem do opowieści Kirke - niektóre koty nie pamiętają wszystkiego i nie uczą się na własnych błędach. Nie wiem, czy to skleroza, czy głupota, ale Frędzel znów pcha łapy gdzie nie powinien. Jeśli chodzi o bieliznę to Pompon uwielbia przymierzać moje majtki - wszystko jedno prane, czy nie prane. Paradoksalnie częściej udaje mu się dorwać do szuflady z czystą bielizną, bo brudna ląduje od razu w koszu, do którego nie ma dostępu. Nawet mam gdzieś jakieś zdjęcie jak przymierzał Zuzi halkę od reprezentacyjnej sukienki. Jak znajdę, to później wkleję. Oczywiście jak zostawię koszulę nocną, to mój kotek po prostu musi ją przymierzyć! :twisted: Dokładnie zakopany w pachnącą mną szmatę jest w pełni szczęśliwy.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon paź 18, 2010 8:00 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

A moja Pysia uwielbia wsadzać nos w moje kapcie lub buty.
Witać mam kotkę - narkomankę :mrgreen:

Erin

Post » Pon paź 18, 2010 8:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Witam wszystkie panie czarownice i brygadę skarpetkową, do której moja Malutka też należy, gdyż pozostawione w zasięgu łapek skarpetki i rajstopy zostają natychmiast zaciągane za meble. Kiedyś się budzę, patrzę , a moje rajstopy wychodzą z łazienki 8O 8O i kierują się w wiadomym kierunku. Tyle, że ja stamtąd nie jestem w stanie już niczego wyjąć bez robienia gruntownych porządków.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon paź 18, 2010 8:46 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

jasdor pisze: Kiedyś się budzę, patrzę , a moje rajstopy wychodzą z łazienki 8O 8O i kierują się w wiadomym kierunku.

Wiesz - nie chce nic sugerować, ale... nie myślałaś o tym, żeby się odrobaczyć? :roll: Jak by moje gacie zaczęły same chodzic, to bym się lekko zaniepokoiła :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon paź 18, 2010 9:01 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Pomponku toć ja się odrobaczam regularnie :mrgreen: a ponieważ winowajca ciągnący rajstopy za jeden koniec był już za drzwiami i widać go nie było, oczom mym ukazał się obraz pozostałej części samowychodzących rajstop. Gacie raz porwane są już nie do odzyskania .

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon paź 18, 2010 9:02 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

pomponmama pisze:Wiesz - nie chce nic sugerować, ale... nie myślałaś o tym, żeby się odrobaczyć? :roll: Jak by moje gacie zaczęły same chodzic, to bym się lekko zaniepokoiła :?

Pompon, zlituj się :mrgreen:

Erin

[poprzednia][następna]