K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 16, 2010 22:20 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

katgral pisze:Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o Apollo i Dionizosie??

Kolega z pracy (Tweety ten kolega :) bez powodzenia szuka niebieskiego lub rudego (też sobie kolor wybrał, jak tak dalej pójdzie to go emerytura zastanie :? )

Ponieważ byłby to ich pierwszy kot ważne aby był pro ludzki przede wszystkim :)

edit_f, ona je widziała ale nie wiem czy one do dzieciaków się nadają. A nie mógłby przyjśc do nas na kociarnię? Taki Pieprz by go chyba zauroczył, wiesz, że kolor kolorem ale jak człowiekowi taki ogon wlezie na ręce to choćby był zielony i miał 6 nóg to go wybierze

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob paź 16, 2010 22:29 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tweety pisze:

Kolega z pracy (Tweety ten kolega :) bez powodzenia szuka niebieskiego lub rudego (też sobie kolor wybrał, jak tak dalej pójdzie to go emerytura zastanie :? )

edit_f, ona je widziała ale nie wiem czy one do dzieciaków się nadają. A nie mógłby przyjśc do nas na kociarnię? Taki Pieprz by go chyba zauroczył, wiesz, że kolor kolorem ale jak człowiekowi taki ogon wlezie na ręce to choćby był zielony i miał 6 nóg to go wybierze

myślałam o Pieprzu, ale do niego ktoś przychodzi, prawda?? no i jeszcze pozostaje kwestia balkonu :/ ale pracuję nad tym :)
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Sob paź 16, 2010 22:37 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

katgral pisze:
Tweety pisze:

myślałam o Pieprzu, ale do niego ktoś przychodzi, prawda?? no i jeszcze pozostaje kwestia balkonu :/ ale pracuję nad tym :)

jutro ma być kilka osób, zobaczymy co wybiorą

Tweety

Post » Sob paź 16, 2010 22:57 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

a właśnie apropo Jajka, czy ono przypadkiem nie ma już domu?? raczej za późno teraz, żeby dzwonić do Zowisi, ale wydaje mi się ze miało toczyć w świat, a jest ogłoszenie na allegro. Sprawdzę jutro bo pewności nie mam
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Sob paź 16, 2010 23:00 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

katgral pisze:a właśnie apropo Jajka, czy ono przypadkiem nie ma już domu?? raczej za późno teraz, żeby dzwonić do Zowisi, ale wydaje mi się ze miało toczyć w świat, a jest ogłoszenie na allegro. Sprawdzę jutro bo pewności nie mam

nie ma, chyba ten ktoś się nie odezwał więcej

Tweety

Post » Sob paź 16, 2010 23:09 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

dopisuję się.:)
fajnie było dziś na chocimskiej.
:-)
Olkuskie dzieci dostarczone do swoich DT - bardzo dziękujemy za przygarnięcie maluchów, dziewczyny.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Sob paź 16, 2010 23:09 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

noemik pisze:dopisuję się.:)
fajnie było dziś na chocimskiej.
Olkuskie dzieci dostarczone do swoich DT - bardzo dziękujemy za przygarnięcie maluchów, dziewczyny.

Zosia 1, Namida 2 i jafusia 2?

Tweety

Post » Sob paź 16, 2010 23:12 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tak,
U Zosi jest Hermiona.
U Namidy wylądowały panienki: Helga i Hilary.
Za to Jafusi trafiły się Herman i Hedwiga.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Sob paź 16, 2010 23:33 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Afryka dzika ma się doskonale - Basiu bardzo, bardzo dziękuje za super zdjęcia. To było naprawdę trudne - pięć absolutnie czarnych i identycznych kociaków,w dodatku rozrabiających jak pijane zające :) fantastyczna robota !!! niebawem spróbuję sklecić jakiś tekst.
Tweety, u mnie jest kontenerek nr 12 - w nim przyjechały Murzynki; nie sprawdzę numeru łapki, bo dwie godziny temu zabrały ją Lutra z Noemik ... niestety, nie udało się złapać wielkiego, czarnego kocura :(
Akimo dzięki wielkie za allegro Netii i Tepsy. Netia miała dziś wizytę przed adopcyjną i w poniedziałek jedzie do swojego domku, Tepsa nadal szuka. Ogłoszenie bardzo fajne (Lutro - dzięki za pomysłowy i zabawny tekst !) myślę, że nadal mogą być ogłaszane razem.
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Sob paź 16, 2010 23:51 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tweety pisze:szukam 14 kontenerów z kociarni .....

U mnie są 3 kontenery AFN (numerów chyba nie mają):
zielono-granatowy, obły, z plastikowymi drzwiami,
niebiesko-szary z metalową kratką, bardzo porządny tylko malutki
paskudnie różowy zdezelowany (drzwiczki bez zaczepów), też mały
Jeżeli to pilne, to mogę poprosić syna, żeby jutro podrzucił któryś na Kocimską, bo wszystkich trzech to raczej do rowera nie przypnie :)

karaluch

Od: Sob lut 11, 2006 20:03

Post » Nie paź 17, 2010 0:01 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

karaluch pisze:
Tweety pisze:szukam 14 kontenerów z kociarni .....

U mnie są 3 kontenery AFN (numerów chyba nie mają):
zielono-granatowy, obły, z plastikowymi drzwiami,
niebiesko-szary z metalową kratką, bardzo porządny tylko malutki
paskudnie różowy zdezelowany (drzwiczki bez zaczepów), też mały
Jeżeli to pilne, to mogę poprosić syna, żeby jutro podrzucił któryś na Kocimską, bo wszystkich trzech to raczej do rowera nie przypnie :)

potrzebuję wiedzieć gdzie są które numery. Numer napisany jest na naklejce, podejrzewam, że ten pierwszy jest numerowany, pozostałe niepamiętam

Tweety

Post » Nie paź 17, 2010 0:20 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

No to sprawdziłam. Numerka nie ma żaden. Ten porządny mały ma tylko naklejkę z logo AFN. W granatowo-zielonym przyjechała jedna z burasi po powodzi. A w paskudnym rózowym to prawie rok temu Jerry :(

karaluch

Post » Nie paź 17, 2010 0:35 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

karaluch pisze:No to sprawdziłam. Numerka nie ma żaden. Ten porządny mały ma tylko naklejkę z logo AFN. W granatowo-zielonym przyjechała jedna z burasi po powodzi. A w paskudnym rózowym to prawie rok temu Jerry :(

a jest szansa, że na naklejce wytarł się numer?, bo raczej wszystkie z naklejkami były opisane gdyż po to właśnie je naklejałam

Tweety

Post » Nie paź 17, 2010 0:49 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Raczej nie. Naklejka jest nieuszkodzona, jest na górnej części. Może z tego zielono-granatowego odpadł numerek, wszystko co przyjechało po powodzi było mokre, łącznie z kotami. A ten z naklejką miałam już wcześniej, strzelałabym, że mi Dzidkę w niej przywiozłaś.

karaluch

Post » Nie paź 17, 2010 0:53 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

karaluch pisze:Raczej nie. Naklejka jest nieuszkodzona, jest na górnej części. Może z tego zielono-granatowego odpadł numerek, wszystko co przyjechało po powodzi było mokre, łącznie z kotami. A ten z naklejką miałam już wcześniej, strzelałabym, że mi Dzidkę w niej przywiozłaś.

ok, no to nadal szukam ... 13 :(

Tweety

[poprzednia][następna]